Contact
Site-uri OMV Group
Site-uri OMV Group
OMV Websites
OMV www.omv.com/en Austria www.omv.at/de-at Bulgaria www.omv.bg/bg-bg Republica Ceha www.omv.cz/cs-cz Germania www.omv.de/de-de Ungaria www.omv.hu/hu-hu Nuoa Zeelanda www.omv.nz/en-nz Norvegia www.omv.no/no-no Serbia www.omv.co.rs/sr-rs Slovenia www.omv.si/sl-si Slovacia www.omv.sk/sk-sk Tunisia www.omv.tn/ar-tn Turcia www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae/en-ae Borealis websites Borealis Group www.borealisgroup.com
Grupul OMV Petrom
OMV Petrom www.omvpetrom.com/ro Petrom www.petrom.ro/ro-ro
Închide

OMV, companie internațională integrată din industria de petrol și gaze naturale

OMV produce și comercializează petrol și gaze, energie inovatoare și soluții petrochimice de ultimă generație - într-un mod responsabil. Cu vânzări ale grupului de 23 miliarde EUR și o forță de muncă de aproximativ 20.000 de angajați în 2019, OMV Aktiengesellschaft este una dintre cele mai mari companii industriale listate din Austria. În Upstream, OMV are o bază puternică în Europa Centrală și de Est, precum și un portofoliu internațional echilibrat, având Orientul Mijlociu și Africa, Marea Nordului, Rusia și Asia-Pacific ca regiuni de bază. Producția medie zilnică a fost de 487.000 bep / zi în 2019. În downstream, OMV operează trei rafinării în Europa și deține o cotă de 15% în ADNOC Refining and Trading JV, cu o capacitate de procesare anuală totală de 24,9 milioane tone. Mai mult, OMV are o participație de 75% la Borealis, unul dintre cei mai importanți producători mondiali de poliolefine. Compania operează aproximativ 2.100 de stații de distribuţie în zece țări europene. Totodată, OMV administrează instalații de depozitare a gazelor în Austria și Germania.

În 2019, volumul vânzărilor de gaz s-a ridicat la aproximativ 137 TWh. Sustenabilitatea este o parte integrantă a strategiei corporative a OMV. Compania susține tranziția către o economie cu emisii reduse de carbon și a stabilit obiective măsurabile pentru reducerea intensității carbonului și introducerea de noi soluții energetice și petrochimice.

Localizator stații

Selector Ulei