Site-uri OMV Group
Închide
img_header_CIP SZ Pahare

ADAUGĂ UN PLUS DE STIL REVEDERILOR CU CEI DRAGI!

Cu toții am așteptat vara cu gândul la soare, mare și cocktail-uri răcoritoare!

Însă vara asta va fi un pic mai specială – pentru că e o vară a revederilor. O vară în care vom înlocui video call-urile cu întâlniri față în față. Așa că e normal ca fiecare gazdă să-și dorească un pic mai mult. Primul pas? Întâmpinarea oaspeților cu impresionantele pahare de cristal Schott Zwiesel și selecția de vinuri LacertA.

Deschide sezonul cu o super colecție de calitate germană, gata să servească orice gust și ocazie. Tot ce trebuie să faci e să aduni punctele bonus, să completezi talonul și să te bucuri de reducerile produselor din campanie!
Mai multe detalii despre regulament aici.
Act Aditional _Campanie Schott Zweisel (PDF, 56,3 KB)

  • Colectează punctele bonus cu ocazia fiecărei vizite în stațiile OMV, în perioada 14 iunie –  19 septembrie 2021.
  • La fiecare 40 de lei cheltuiți în stațiile OMV vei primi câte 1 punct bonus.
  • Punctele bonus se oferă atât pentru alimentari cu carburanți OMV, dar și pentru orice alte cumpărături din shop sau gastro efectuate în stațiile OMV, în valoare de minim 40 lei pentru un singur bon fiscal, conform regulament*.
  • Cu talonul completat cu 5 puncte bonus poți achiziționa unul din produsele din campanie, la preț redus, cu discount de până la 70%, în limita stocului disponibil.
  • Punctele bonus pot fi utilizate pentru achiziția produselor din campanie, în limita stocului disponibil, până la data de 19.09.2021. După această dată, atât punctele bonus, cât și taloanele își pierd valabilitatea.
  • După ce ai colectat numărul necesar de 5 puncte bonus, vino la casa de marcat cu talonul completat cu datele tale personale, produsul ales și diferența de bani pentru prețul cu discount. Când ai colectat numărul necesar de puncte bonus, poți achiziționa sticle de vin cu discount de până la 50%.
  • Taloanele colectoare care sunt modificate, deteriorate, fotocopiate, rupte sau care nu prezintă punctele bonus originale nu sunt considerate valide.

img_CIP SZ_Pahar Inalt

Set de două pahare
5 puncte bonus + 24,99 lei
preț întreg: 84,99 lei

Cel mai versatil pahar al colecției, paharul înalt e potrivit pentru apă, băuturi răcoritoare și orice cocktail în stil highball. Garantat să fie vedeta oricărei petreceri!

img_CIP SZ_pahar mic

Set de două pahare
5 puncte bonus + 24,99 lei
preț întreg: 84,99 lei

În ciuda dimensiunii mai reduse, paharul mic pune foarte bine în valoare mix-ul de arome și culori al oricărui cocktail pe bază de whisky.

img_CIP SZ_Pahar Sampanie

Set de două pahare
5 puncte bonus + 24,99 lei
preț întreg: 84,99 lei

Forma gândită special pentru spumant și șampanie ajută la menținerea bulelor din băutură, pentru ca tu să te bucuri de o experiență autentică indiferent de ocazie.

img_CIP SZ_Pahar Martini

Set de două pahare
5 puncte bonus + 34,99 lei
preț întreg: 94,99 lei

Alegerea oricărui spion internațional care preferă să păstreze totul simplu și cu stil, martini-ul garnisit cu o măslină (sau mai multe) rămâne un clasic. La fel și paharul!

img_CIP SZ_Pahar Cocktail

Set de două pahare
5 puncte bonus + 34,99 lei
preț întreg: 94,99 lei

Paharul hurricane, inspirat de cocktail-ul cu același nume, va impresiona mereu atât prin formele fluide cât și prin culorile aprinse care se regăsesc de obicei în băuturile servite

img_CIP SZ_Pahar Vin Rosu

Set de două pahare
5 puncte bonus + 24,99 lei
preț întreg: 84,99 lei

Nu poți greși niciodată când mergi pe ceva clasic. Indiferent de podgoria pe care o alegi pentru momentele tale savuroase, design-ul funcțional și forma perfectă fac din paharul de vin roșu companionul ideal.

img_CIP SZ_Pahar Gin

Set de două pahare
5 puncte bonus + 24,99 lei
preț întreg: 84,99 lei

Pentru că ginul poate fi combinat într-o multitudine de culori, arome și decorațiuni, ai nevoie de un pahar în care să-ți poți etala cu adevărat creativitatea!

img_CIP SZ_Pahar Vin Alb

Set de două pahare
5 puncte bonus + 24,99 lei
preț întreg: 84,99 lei

Fie că preferi vinul alb ca însoțitorul ideal pentru gastronomie sau doar cauți ceva ușor și parfumat, alege un pahar simplu și durabil pentru o experiență completă!

În compania paharelor din colecție, te poți bucura și de un vin din selecția noastră oferită de LacertA.

LACERTA Riesling 2010 0.75L Alb
Preț promoțional: 31,49 lei
Preț întreg: 63,09 lei

LACERTA Cabernet Sauvignon Shiraz 2009 0.75L Roșu
Preț promoțional: 48,09 lei
Preț întreg: 96,19 lei

LACERTA Cuvee IX 0.75L Roșu
Preț promoțional: 52,49 lei
Preț întreg: 104,99 lei

LACERTA Rosé Riviera 0.75L Rosé
Preț promoțional: 36,99 lei
Preț întreg: 104,99 lei

Selector Ulei