Contact
Site-uri OMV Group
Site-uri OMV Group
OMV Websites
OMV Grup www.omv.com Austria www.omv.at Bulgaria www.omv.bg Republica Ceha www.omv.cz Germania www.omv.de Ungaria www.omv.hu Nuoa Zeelanda www.omv.nz Norvegia www.omv.no Serbia www.omv.co.rs Slovenia www.omv.si Slovacia www.omv.sk Tunisia www.omv.tn Turcia www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
Grupul OMV Petrom
OMV Petrom www.omvpetrom.com Petrom www.petrom.ro
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Închide

Zburaţi din ce în ce mai sus

Pentru clienţii din domeniul aviaţiei am îmbunătăţit combustibilul pentru avioane cu motor cu reacţie, prin omologarea combustibilului Jet A-1 în anul 2004, ce se produce în prezent în rafinăria Petrobrazi. Produsele aviatice sunt livrate utilizatorilor finali prin intermediul unei reţele de parteneri ce folosesc propriile sisteme logistice în cadrul aeroporturilor, respectiv prin propria sa reţea. Pe lângă faptul că suntem principalul furnizor de combustibil pentru avioane cu reacţie în România, ne implică şi în cercetarea şi dezvoltarea de noi produse şi îmbunătăţirea calităţii.

Ce ne recomandă

Cu peste 10 ani de experiență, Blue Air a transportat 27 de milioane de pasageri în peste 45 de destinații din Europa la cele mai înalte standarde de securitate și siguranță.
"OMV Petrom a fost și este un partener strategic al Blue Air. Deși serviciile OMV Petrom sunt derulate la sol, calitatea acestora ne permite să fim la înalțime, la propriu și la figurat." - Mihai Cristian Buciu, Director Operațiuni Blue Air.

Beneficiaţi de produsele şi serviciile noastre pe următoarele aeroporturi:

Romania: Bucuresti Otopeni OTP, Cluj CLJ, Timisoara TSR, Bacau BCM, Iasi

Austria: Viena VIE, Salzburg SZG, Linz LNZ

Germania: Munich MUC, Nuremberg NUE, Stuttgart STR, Dusseldorf DUS, Cologne CGN

Ungaria: Budapest BUD

Carburant de tip kerosen pentru motoare de aeronave.

Se obţine aplicând un proces tehnologic special care asigură conformarea în întregime la cerinţele internaţionale foarte stringente impuse acestui tip de carburant.

Specificaţia de livrare a produsului este în conformitate cu standardele internaţionale de calitate pentru kerosen tip Jet A-1 (ASTM D1655 şi DEF STAN 91-91) şi conform ghidului IATA pentru combustibilul turboreactor de aviaţie.

Compoziţia şi valorile proprietăţilor fizice ale carburantului privind volatilitatea, fluiditatea, arderea, stabilitatea termică şi coroziunea raspund cerinţelor legate de puterea motoarelor de aeronave şi asigurarea securităţii în zbor.

Aditivarea specială pentru îmbunătăţirea conductivităţii electrice evită acumularea de energie statică în timpul alimentării aeronavelor şi riscul de incendiu.

Download:

Acest tip de carburant din clasa Jet A-1 este dedicat unor aplicaţii militare speciale.

Carburantul JET A-1 Premium respectă în totalitate cerinţele de calitate pentru kerosen tip Jet A-1 (ASTM D1655 şi DEF STAN 91-91) şi conform ghidului IATA pentru combustibilul turboreactor de aviaţie, dar care are 3 parametri mai restrictivi.

Pentru a raspunde solicitărilor speciale, acest tip de carburant are limite mai restrictive pentru caracteristicile:

  • conţinut de aromatice
  • conţinut de sulf mercaptanic
  • punct de îngheţ

Download:

Localizator stații

Selector Ulei