Contact OMV Grup

Logout
Site-uri OMV Group
Închide
img_headerAngryBirds

Catapultează-te în lumea Angry Birds!

Prelungim campania! Ceea ce înseamnă că poți colecta punctele digitale în OMV MyStation sau pe talonul fizic până pe data de 11.09.2022. Iar cu taloanele completate sau în baza cupoanelor de reducere din OMV MyStation, poți achiziționa cu discount plușurile Angry Birds până pe 18.09.2022, în limita stocului disponibil.

Până la data de 11 septembrie 2022, cumpărăturile făcute în stațiile OMV îți aduc puncte bonus Angry Birds. Fiecare 40 lei cheltuiți în stațiile OMV, alimentând sau făcând cumpărături în VIVA Cafe și magazin, îți aduc un punct.

Când ai colectat 6 puncte, poți achiziționa cu 70% discount, până la data de 18 septembrie 2022, unul dintre plușurile Angry Birds din campanie, în limita stocului disponibil.

Iar dacă vrei să scapi de grija talonului, poți aduna punctele digitale Angry Birds în aplicația OMV MyStation. La fiecare 6 puncte digitale Angry Birds acumulate, se emite automat un cupon de reducere pentru plușul preferat.

Colectarea punctelor din campanie nu intervine în acumularea punctelor bonus din aplicația OMV MyStation, cele două tipuri de puncte fiind colectate separat.

img_BabyBlue
img_Red
img_KingPig
img_Pig
img_Bomb

Consultă regulamentul campaniei aici și actul adițional nr. 1

Selector Ulei