Contact
Site-uri OMV Group
Site-uri OMV Group
OMV Websites
OMV www.omv.com/en Austria www.omv.at/de-at Bulgaria www.omv.bg/bg-bg Republica Ceha www.omv.cz/cs-cz Germania www.omv.de/de-de Ungaria www.omv.hu/hu-hu Nuoa Zeelanda www.omv.nz/en-nz Norvegia www.omv.no/no-no Serbia www.omv.co.rs/sr-rs Slovenia www.omv.si/sl-si Slovacia www.omv.sk/sk-sk Tunisia www.omv.tn/ar-tn Turcia www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae/en-ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com/de
Închide

În bucătărie detaliile fac diferența

Rezistență, eleganță, eficiență. Produsele Thomas îmbină tradiția cu un design modern pentru a oferi o experiență specială de pregătire și servire a mesei.

Începând cu 29 aprilie, ai super reduceri la produsele Thomas în toate stațiile OMV.

Alimentează cu carburant, spală-ți mașina sau ia o gustare în Viva Cafe și adună punctele bonus pe care le primești.

Ce poți cumpăra?

Cuţitul bucătarului
Preț promo: 24,99 lei cu 10 puncte bonus
Preț întreg: 124,99 lei

Un cuțit mare, multifuncțional, din oțel inoxidabil, cu mâner integrat, care poate fi curățat cu ușurință la mașina de spălat vase. Este potrivit atât pentru feliat, sau porționat carnea și peștele, cât și pentru a tăia legume sau ierburi aromatice. Dimensiune: 18.5cm
Garanție 5 ani împotriva defectelor de fabricaţie.

Cuțit Santoku 
Preț promo: 24,99 lei cu 10 puncte bonus
Preț întreg: 124,99 lei

Un cuțit universal din oțel inoxidabil, de inspirație japoneză, potrivit pentru tăiat, feliat și mărunțit. Acest cuțit se deosebește prin capacitatea sa de a felia foarte fin, fără ca alimentele să se lipească de lamă, datorită designului alveolar. Dimensiune: 17 cm Garanție 5 ani împotriva defectelor de fabricaţie.

Cuțit universal 
Preț promo: 19,99 lei cu 10 puncte bonus
Preț întreg: 99,99 lei

Un cuțit multifuncțional din oțel inoxidabil, cu lama de dimensiuni mai reduse decât cea de la cuțitul bucătarului. Este folositor în întreg procesul de preparare al mâncării, deoarece este ideal pentru a tăia cu ușurință brânză, carne și legume. Dimensiune: 11.5 cm
Garanție 5 ani împotriva defectelor de fabricaţie.

Set de 2 cuțite de friptură 
Preț promo: 24,99 lei cu 10 puncte bonus
Preț întreg: 124,99 lei

Lama zimțată a acestor cuțite asigură tăierea perfectă a fripturii sau a preparatelor din carne. Aspectul elegant, oferit de luciul de oglindă al oțelului inoxidabil face ca aceste cuțite să fie potrivite atât pentru mesele de zi cu zi, cât și pentru ocazii speciale.
Garanție 5 ani împotriva defectelor de fabricaţie.

Foarfecă de bucătărie
Preț promo: 15,99 lei cu 10 puncte bonus
Preț întreg: 79,99 lei

Poți tăia orice ai nevoie, cu ușurință și precizie, datorită lamelor rezistente din oțel inoxidabil, care rămân ascuțite în timp și a vârfului ascuțit. În plus, mânerul cu inserție de cauciuc moale  asigură o priză sigură și confortabilă.

Set de tocătoare 
Preț promo: 39,99 lei cu 10 puncte bonus
Preț întreg: 199,99 lei

Realizat din lemn masiv de bambus stratificat, tocătorul nu tocește cuțitele, este rezistent la deformare și mult mai rezistent la umezeală decât alte tipuri de lemn. Se curăță cu apă și detergent de vase după fiecare utilizare. Dimensiuni: Tocător mic - 20 x 15 x 0.9 cm, Tocător mediu – 30 x 22.5 x 0.9 cm, Tocător mare – 38 x 29 x 0.9 cm.

Set de lingurițe 
Preț promo: 14,99 lei cu 10 puncte bonus
Preț întreg: 74,99 lei

Fie că îndulciți ceaiul cu zahăr sau cu miere, aceste lingurițe elegante și moderne completează perfect setul dumneavoastră de ceai, datorită luciului de oglindă și a designului confortabil, bine echilibrat. Pot fi spălate la mașina de spălat vase.
Garanție 5 ani împotriva defectelor de fabricaţie.

Set de tacâmuri pentru copii 
Preț promo: 19,99 lei cu 10 puncte bonus
Preț întreg: 99,99lei

Set de lingură, cuțit și furculiță din oțel inoxidabil, confortabile, de dimensiunea potrivită pentru copii. Tacâmurile sunt rezistente, au un aspect elegant și sunt compatibile cu mașina de spălat vase.
Garanție 5 ani împotriva defectelor de fabricaţie.

Set de tacâmuri
Preț promo: 29,99 lei cu 10 puncte bonus
Pret intreg: 149,99 lei

Acest set elegant din oțel inoxidabil amplifică experiența mesei, de la felul I și până la desert. Setul conține o lingură, o furculiță, un cuțit și o linguriță de desert, confortabile și perfect echilibrate, compatibile cu mașina de spălat vase.
Garanție 5 ani împotriva defectelor de fabricaţie.

Set de servire 
Preț promo: 34,99 lei cu 10 puncte bonus
Preț întreg: 174,99 lei

Un set din oțel inoxidabil, ideal pentru a servi salată sau alte garnituri atunci când la masă sunt așezate mai multe persoane. Se curăță cu ușurință și sunt compatibile cu mașina de spălat vase.
Garanție 5 ani împotriva defectelor de fabricaţie.


Cum aduni puncte bonus?

Pentru a achiziționa un produs Thomas la preț redus trebuie să colectezi 10 puncte bonus, pana in data de 14 iulie 2019. Cum faci asta?

1 punct bonus  -  la cumpărături de minimum 40 de lei primești un punct bonus.

1 punct bonus - la achiziția oricărui sandviș sau a oricărei cafele VIVA Cafe primești un punct bonus.

1 punct bonus - la achiziția programului de spălare Top Wash Sensation sau pentru două fise Jet Wash primești un punct bonus.

2x puncte bonus - la alimentarea cu carburanți de performanță OMV MaxxMotion Diesel sau OMV MaxxMotion 100plus obții un număr dublu de puncte.

Taloanele colectoare completate se pot utiliza până la data de 21 iulie 2019 pentru achiziția produselor Thomas cu reduceri de până la 160 de lei, în limita stocului disponibil.


Despre Thomas

Fondat în 1903, brandul Thomas a ajuns cunoscut la nivel internațional pentru produsele sale ceramice și din oțel inoxidabil care îmbină luxul cu eficiența.

Thomas oferă o gamă variată de produse pentru bucătărie și servire de cea mai bună calitate, cu design inovativ și adaptată stilului de viață modern.


REGULAMENT & GARANȚIE

Pentru mai mute detalii, citește Regulamentul Campaniei și Actul Adițional:

Regulamentul campaniei - In bucatarie detaliile fac diferenta (PDF, 1,4 MB)

Act Adițional Nr.1 - In bucatarie detaliile fac direfența (PDF, 214,6 KB)

Localizator stații

Selector Ulei