Contact OMV Grup

Logout
Site-uri OMV Group
Închide
img_masterimage_CO2_sustainability_ro

COMPENSEAZĂ 20% DIN EMISIILE DE CO2 CU MAXXMOTION

OMV își propune să devină un furnizor european de top de combustibili, materii prime și soluții de mobilitate sustenabile. Până la atingerea acestui obiectiv, oferim deja clienților noștri soluții cum ar fi compensarea parțială a emisiilor de CO2 prin sprijinirea proiectelor de compensare a emisiilor de carbon.

Fiecare persoană din această lume provoacă emisii de CO2 și lasă așa-numita amprentă de carbon. Ea indică cantitatea totală de emisii de carbon generate de comportamentul de viață, alimentație, consum și de mobilitate, la arderea combustibililor fosili. Noi, cei de la OMV, suntem conștienți de responsabilitatea noastră și de aceea dorim să contribuim la compensarea parțială a emisiilor de CO2 generate în timpul condusului, atunci când alimentezi cu carburanții de performanță OMV MaxxMotion.

Contribuția ta face diferența

Contribuția ta face diferența

CO2 emis nu rămâne niciodată acolo unde este, ci se dispersează în atmosferă. Din acest motiv, atenuarea schimbării climatice este posibilă numai atunci când eforturile noastre sunt unite.

Compensarea CO2 și impactul acesteia

Compensarea CO2 și impactul acesteia

Am asociat carburanților de performanță OMV MaxxMotion un serviciu de compensare a emisiilor de carbon pentru a compensa 20% din emisiile de CO2 din timpul conducerii.

Calculator CO2

Calculează-ți amprenta de CO2 produsă în timpul conducerii și află cât compensezi atunci când folosești carburanții de performanță OMV MaxxMotion.

*IPCC (Intergovernmental Panel on Climate Change) este un organism interguvernamental al Națiunilor Unite care produce evaluări obiective și științifice ale cercetării climatice. Datorită legitimității ridicate a IPCC, OMV își folosește valorile pentru calcularea CO2 din 2006. Parametrii pentru calculul CO2: benzină cu biocarburanți / motorină fără biocarburanți.

Proiectele de compensare a emisiilor de carbon susținute

Când alegi să alimentezi cu carburanții de performanță OMV MaxxMotion, OMV compensează 20% din emisiile de CO2 produse în timpul conducerii prin susținerea proiectelor locale și internaționale de compensare a emisiilor de carbon. Susținem diverse proiecte de acest fel care au ca scop protejarea pădurilor din anumite zone din Brazilia și România. Prin protejarea zonelor forestiere și prin prevenirea practicilor distrugătoare precum exploatarea forestieră, aceste proiecte ajută la legarea CO2 din atmosferă.

300 puncte donate = 1 copac plantat

300 puncte donate = 1 copac plantat

Alege să donezi puncte către o asociație din aplicația OMV MyStation care se ocupă cu plantarea de copaci, iar noi dublăm binele făcut. Fiecare 300 de puncte donate de tine şi dublate de noi se transformă într-un copac plantat împreună.

Sfaturi de conducere eficientă din punct de vedere al consumului de combustibil

Sfaturi de conducere eficientă din punct de vedere al consumului de combustibil

Stilul de condus eficient permite reducerea emisiilor de carbon, axându-se mai mult pe cum poți deveni un șofer mai bun, fără să fie sacrificate performanța sau plăcerea condusului. Poți îmbunătăți calitatea aerului, reducând emisiile de CO2 urmând câteva sfaturi simple de conducere.

Întrebări frecvente

Selector Ulei