Contact
Site-uri OMV Group
Site-uri OMV Group
OMV Websites
OMV www.omv.com/en Austria www.omv.at/de-at Bulgaria www.omv.bg/bg-bg Republica Ceha www.omv.cz/cs-cz Germania www.omv.de/de-de Ungaria www.omv.hu/hu-hu Nuoa Zeelanda www.omv.nz/en-nz Norvegia www.omv.no/no-no Serbia www.omv.co.rs/sr-rs Slovenia www.omv.si/sl-si Slovacia www.omv.sk/sk-sk Tunisia www.omv.tn/ar-tn Turcia www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae/en-ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Austria www.omv-gas.at Germany www.omv-gas.de Hungary www.omv-gas.hu Netherlands www.omv-gas.nl
Închide

Măsuri ferme de protecţie a clienţilor OMV şi a personalului din stații, în contextul epidemiei COVID - 19

Confortul cumpărăturilor și a alimentării automobilelor în condiții de siguranță este unul dintre motivele pentru care ne acordați încrederea voastră, în fiecare zi. Pentru a-l menține la nivelul cu care v-am obișnuit, în perioada aceasta am implementat o serie de măsuri suplimentare de igienă.

Pe lângă măsuri speciale de igienă, ne asigurăm ca nimic să nu lipsească de pe rafturile noastre și că serviciile noastre funcționează optim.
Siguranța clienților și a angajaților noștri este prioritatea noastră. De aceea,  în stațiile OMV am montat panouri de protecție și  la fiecare casă de marcat.

Igiena

Sănătatea clienților, a colegilor și a membrilor comunităților din care facem parte reprezintă o prioritate pentru noi, motiv pentru care în toate stațiile OMV de pe teritoriul țării am asigurat:

 • instalarea unor dozatoare cu soluție dezinfectantă pentru clienți la intrarea în magazin și în toalete, precum și pentru angajați la casele de marcat;
 • dezinfectarea caselor de marcat, a POS-urilor și a tastaturilor;
 • dezinfectarea spațiului de lucru de către casieri, la fiecare 60 de minute, inclusiv la intrarea și ieșirea din tură;
 • dotarea cu mănuși și măști de protecție a angajaților în toate stațiile;
 • semnalizarea păstrării distanței de 1,5 metru între clienți, în zonele cu vitrină asistată, a caselor de marcat și, afară, pe platformă;
 • creșterea stocurilor de mănuși disponibile pentru clienți la alimentarea la pompă; personalul nostru este instruit să respecte măsurile impuse.
 • informarea constantă a clienților cu privire la măsurile de igienizare disponibile în zona toaletelor  și a accesului în stațiile OMV;
 • instalarea unor panouri de protecție în dreptul caselor de marcat (măsură ce va fi implementată ulterior)
 • totodată, încurajăm ca plata serviciilor să fie efectuată folosind cardul bancar sau telefonul.

Gastronomie VIVA

Respectăm pe deplin toate regulile de igienă pentru a oferi o experiență sigură. Toate ustensilele pentru servirea cafelei (palete, zahăr, capace TO GO etc.) sunt furnizate de personalul de la casele de marcat, pentru a evita contactul inutil al clienților cu acestea. Servim produsele proaspăt preparate VIVA, însă numai în varianta to-go. Zona de terasa se va închide pe parcursul acestei perioade.

Curățarea mașinilor

Respectăm pe deplin recomandările autorităților cu privire la măsurile care trebuie luate pentru protejarea personalului nostru și a clienților noștri. În plus, pentru a asigura un mediu de lucru sigur, serviciul de curățare interioară asistat de personal nu este temporar disponibil. Clienții noștri au la dispoziție, la un preț mai mic, serviciul de autoservire pentru curățarea prin aspirație.

În conformitate cu ordinul Ministerului de Interne nr 2 /21.03.2020, se suspenda serviciile de spalatorie auto, inclusiv cele in regim self-service, intre orele 22:00-06:00.

Fiecare contează

Și tu poți ajuta la prevenția răspândirii virusului COVID-19. Iată câțiva pași simpli (sau măsuri) de care să ții cont:

 • Folosește mănușile de la pompe atunci când alimentezi mașina.
 • Ia un produs de pe raft doar dacă intenționezi să îl cumperi.
 • Păstrează o distanță suficientă de angajați și alți clienți, minimum 1,5 m.
 • Plătește cu cardul sau, și mai simplu, cu telefonul.
 • Acoperă-ți gura și nasul cu un țesut dacă tușești sau strănuți și nu uita să te speli pe mâini.

Luăm, așadar, toate măsurile necesare pentru ca stațiile OMV să rămână spații sigure pentru toți cei care le calcă pragul. Suntem în permanentă legătură cu instituțiile abilitate ale statului și, împreună cu toți colegii din magazinele noastre, dar și cu partenerii sociali, ne asigurăm că regulile enunțate mai sus sunt cunoscute și respectate de întregul personal.

Pentru siguranța noastră, a tuturor, avem încredere că vă veți alătura demersurilor noastre și că veți ține cont de recomandările de protecție ale autorităților. Împreună asigurăm energia pentru o viață mai bună!

Puncte livrare colete

Dacă trebuie să ieși din casă pentru ceva urgent, în stațiile noastre poți rezolva două lucruri în același timp. Ridică-ți comanda online din stațiile OMV din ţară de la easybox eMAG . Verifică aici lista staţiilor OMV.

Localizator stații

Selector Ulei