Contact
Site-uri OMV Group
Site-uri OMV Group
OMV Websites
OMV Grup www.omv.com Austria www.omv.at Bulgaria www.omv.bg Republica Ceha www.omv.cz Germania www.omv.de Ungaria www.omv.hu Nuoa Zeelanda www.omv.nz Norvegia www.omv.no Serbia www.omv.co.rs Slovenia www.omv.si Slovacia www.omv.sk Tunisia www.omv.tn Turcia www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
Grupul OMV Petrom
OMV Petrom www.omvpetrom.com Petrom www.petrom.ro
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Închide

Continuăm împreună cu mai multă grijă pentru sănătate și suntem alături de tine să retrăiești un nou început

Ne îndreptăm împreună către un nou început, unde grija pentru sănătate este din ce în ce mai mare. Dar, în ultimele luni, deja te-ai obișnuit cu măsurile de protejare a sănătății adoptate de autorități.

E un nou început și vrem să ne asigurăm că nu îți va lipsi nimic, așa că rafturile noastre vor fi mereu pline, iar serviciile noastre vor funcționa optim. Iar de pe 15 mai, redeschidem serviciile de Car-Wash și pe timp de noapte.
Sănătatea ta și a angajaților noștri este prioritatea noastră. Tocmai de aceea, am luat o serie de măsuri pentru a trece cu bine de această perioadă dificilă.

Igiena

Sănătatea clienților, a colegilor și a membrilor comunităților din care facem parte e foarte importantă pentru noi, motiv pentru care în toate stațiile OMV de pe teritoriul țării am făcute câteva mici schimbări:

 • instalarea unor dozatoare cu soluție dezinfectantă pentru clienți la intrarea în magazin și în toalete, precum și pentru angajați la casele de marcat;
 • dezinfectarea caselor de marcat, a POS-urilor și a tastaturilor;
 • dezinfectarea spațiului de lucru de către casieri, la fiecare 60 de minute, inclusiv la intrarea și ieșirea din tură;
 • dotarea cu mănuși și măști de protecție a angajaților în toate stațiile;
 • semnalizarea păstrării distanței de 2 metri între clienți, în zonele cu vitrină asistată, a caselor de marcat și pe platforma stației;
 • creșterea stocurilor de mănuși disponibile pentru clienți la alimentarea la pompă și pentru serviciul de Car-Wash în sistem de autoservire;
 • personalul nostru a fost instruit să respecte măsurile impuse.
 • informarea constantă a clienților cu privire la măsurile de igienizare disponibile în zona toaletelor și a accesului în stațiile OMV;
 • instalarea unor panouri de protecție în dreptul caselor de marcat (măsură în curs de implementare)
 • totodată, încurajăm ca plata serviciilor să fie efectuată folosind cardul bancar sau telefonul, fără numerar, pentru că s-a dovedit un mijloc important de transmitere a virusului.

Gastronomie VIVA

Vrem să te asigurăm că respectăm toate regulile de igienă alimentară. Asta înseamnă că ustensilele pentru servirea cafelei (palete, zahăr, capace TO GO etc.) sunt furnizate doar de personalul de la casele de marcat, tocmai pentru a evita contactul inutil al clienților cu acestea. Servim produsele proaspăt preparate VIVA, însă numai în varianta „to-go”, iar zona de terasă va fi închisă până la ridicarea restricțiilor.

Curățarea mașinilor

Respectăm toate recomandările autorităților cu privire la măsurile care trebuie luate pentru protejarea personalului și a clienților. Credem că este important să știi că acum ai la dispoziție, la un preț mai mic, serviciul de autoservire pentru curățarea prin aspirație.

     

Fiecare dintre noi contează

Tu ești cel mai important în povestea noastră și poți ajuta mai mult decât crezi la prevenția răspândirii noului Coronavirus. Înainte de orice, purtarea măștii este de acum obligatorie în toate locurile închise, un lucru valabil și în stațiile noastre.

 • Folosește mănușile de plastic de la pompe atunci când alimentezi mașina.
 • Atinge doar produsul din vitrină pe care vrei să îl cumperi, după ce te-ai decis;
 • Păstrează o distanță suficientă de angajați și alți clienți de minimum 2 m.
 • Plătește cu cardul sau cu telefonul. Evită folosirea numerarului pe cât posibil!
 • Acoperă-ți gura și nasul de fiecare dată când tușești sau strănuți!
 • Spală-te pe mâini timp de cel puțin 20 de secunde la fiecare vizită în stație. Găsești tot ce ai nevoie la toaleta stației.

Puncte livrare colete

Nu uita că în stațiile noastre poți oricând să ridici comanda online din stațiile OMV de la easybox eMAG. Verifică aici lista staţiilor OMV.

Pe scurt, luăm toate măsurile necesare ca stațiile OMV să rămână un spațiu sigur pentru toți cei care ne vizitează.
Avem încredere că și pentru tine este importantă sănătatea și ne dorim să ții cont de recomandările noastre și ale autorităților. Împreună suntem gata de #NoiÎnceputuri!

Localizator stații

Selector Ulei