Contact OMV Grup

Logout
Site-uri OMV Group
Închide
img_topwash_main_header

Ai grijă de mașina ta, iar ea va avea grijă de tine!

Mașina ta trebuie să fie în permanență un spațiu sigur și comod pentru tine și cei dragi. Iar drumurile împreună sunt o bucurie mult mai mare, atunci când mașina ta e mereu îngrijită!

Cu ajutorul produselor și serviciilor de îngrijire oferite de OMV, te poți ocupa de toate micile și marile detalii ca un adevărat profesionist – simplu și rapid! De la spălătorii echipate modern până la o gamă largă de produse, în stațiile OMV găsești tot ce ai nevoie pentru a-ți menține mașina în cele mai bune condiții.

Prin tehnologia de înaltă performanță și substanțele de spălare/curățare de ultimă generație utilizate, spălătoriile OMV Top Wash contribuie activ la protejarea mediului înconjurător.

Cantitatea de apă utilizată în spălătoriile automate OMV Top Wash este cu mult redusă față de procedeele manuale obișnuite de spălare auto.

O importantă parte din apa utilizată la spalarea autovehiculelor este recuperată, tratată tehnologic și refolosită pentru următoarele spălari în cadrul etapelor primare de pre-spălare, spălare sașiu sau spălare roți/jante. Astfel realizăm o importantă economie la consumul de apă proaspătă.

Apa reziduala rezultată din spălatoriile OMV Top Wash este în prealabil filtrată în instalații de reciclare/filtrare moderne, printr-o tehnologie avansată, înainte de evacuarea ei în sistemul de canalizare centralizat. Faptul că în spălătoriile OMV Top Wash nu spălam motoare auto este un argument în sprijinul responsabilității pe care ne-o asumăm, aceea de a elimina orice risc de poluare a pânzei de apă freatică.

Selector Ulei