Contact
Site-uri OMV Group
Site-uri OMV Group
OMV Websites
OMV www.omv.com Austria www.omv.at Bulgaria www.omv.bg Republica Ceha www.omv.cz Germania www.omv.de Ungaria www.omv.hu Nuoa Zeelanda www.omv.nz Norvegia www.omv.no Serbia www.omv.co.rs Slovenia www.omv.si Slovacia www.omv.sk Tunisia www.omv.tn Turcia www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae Borealis websites Borealis Group www.borealisgroup.com
Grupul OMV Petrom
OMV Petrom www.omvpetrom.com Petrom www.petrom.ro
Închide

OMV CARISTAL – pentru vizibilitate optimă!

 

Lichidul de parbriz degivrant OMV CARISTAL cu Nano efect

Drumul tău va fi mai sigur, iar parbrizul va beneficia de o curățare optimă, fără nicio urmă de pată.

Lichidul pentru parbriz OMV CARISTAL înlătură petele, praful sau insectele fără niciun efort. Nanotehnologia și aditivii speciali previn formarea murdăriei. În plus, agentul antistatic va permite păstrarea geamurilor mașinii curate.

Lichidul pentru parbriz OMV CARISTAL cu miros de lămâie este un amestec gata de utilizat și este disponibil la pachet de 3L în stațiile OMV. În plus, acesta are o formulă care nu dăunează mediului înconjurător.

 

 

Lichidul de parbriz OMV CARISTAL cu protecție împotriva înghețului

Siguranța pe timp de iarnă depinde de o degivrare perfectă a parbrizului!

Lichidul de parbriz OMV CARISTAL cu protecție împotriva înghețului înlătură cu ușurință orice urmă de gheață, praf sau insecte, precum și ulei sau silicon. Formula specială și aditivii pe care îi conține asigură funcționarea corectă a duzelor pentru lichidul degivrant, împiedicând formarea stratului de gheață.

Lichidul de parbriz OMV CARISTAL disponbil la pachet de 3L are amestecul gata de utilizat cu aromă de citrice, având un impact minim asupra mediului înconjurător, beneficiind o rezistență la temperaturi de până la -25°C.

Localizator stații

Selector Ulei