Contact
Site-uri OMV Group
Site-uri OMV Group
OMV Websites
OMV www.omv.com/en Austria www.omv.at/de-at Bulgaria www.omv.bg/bg-bg Republica Ceha www.omv.cz/cs-cz Germania www.omv.de/de-de Ungaria www.omv.hu/hu-hu Nuoa Zeelanda www.omv.nz/en-nz Norvegia www.omv.no/no-no Serbia www.omv.co.rs/sr-rs Slovenia www.omv.si/sl-si Slovacia www.omv.sk/sk-sk Tunisia www.omv.tn/ar-tn Turcia www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae/en-ae Borealis websites Borealis Group www.borealisgroup.com
Grupul OMV Petrom
OMV Petrom www.omvpetrom.com/ro Petrom www.petrom.ro/ro-ro
Închide

Uleiul potrivit pentru fiecare motor

Uleiurile de motor sunt cu adevarat polivalente: trebuie sa lubrifieze, sa răcească, să curețe, să prevină și să asigure protecție împotriva coroziunii - toate aceste simultan și în pofida variațiilor sezoniere de temperatură.

Uleiurile de motor OMV BIXXOL satisfac cerințele tuturor producătorilor de autovehicule importanți și corespund celei mai noi tehnologii în domeniul uleiurilor de motor.

Uleiurile de motor OMV BIXXOL nu numai că asigură intervale mai mari pentru schimbul de ulei, dar și conferă rezistență maximă la temperatură, consum redus de combustibil și ulei și prelungește durata de viață CAT a tuturor motoarelor pe benzină și diesel.

Și cel mai bun lucru: avem și uleiul de motor OMV BIXXOL potrivit pentru mașina dvs. Accesează selectorul de ulei din dreapta paginii, introdu datele necesare si află care este uleiul recomandat pentru mașina ta.

Cu localizatorul de stații OMV veți găsi cea mai apropiată statie de carburant din care să vă procuraţi produsul potrivit.

Localizator stații

Selector Ulei