Contact
Site-uri OMV Group
Site-uri OMV Group
OMV Websites
OMV www.omv.com Austria www.omv.at Bulgaria www.omv.bg Republica Ceha www.omv.cz Germania www.omv.de Ungaria www.omv.hu Nuoa Zeelanda www.omv.nz Norvegia www.omv.no Serbia www.omv.rs Slovenia www.omv.si Slovacia www.omv.sk Tunisia www.omv.tn Turcia www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com/
Închide

Serviciile OMV

OMV te scapă de drumurile în plus și îți pune la dispoziție o serie de servicii care îți fac viața mai ușoră. Acum poți să îți faci în oricare dintre stațiile noastre asigurarea RCA la maşină, să transferi bani către celelalte locaţii prin Westaco Express, să plăteşti facturi sau să trimiţi un buchet de flori atunci când vrei să aduci zâmbete unei persoane dragi. Ca să fie și mai simplu, prin serviciul de curierat Collect Point oferit in parteneriat cu FAN Courier, poți expedia ușor și rapid coletele sau plicurile către orice destinație din țară.

Trimiti bani oriunde in tara - simplu, rapid si sigur.

WESTACO EXPRESS este serviciul de transfer rapid de numerar intre localitati din Romania.

Banii sunt la dispozitia Beneficiarului in cateva minute dupa ce i-ai trimis. Nu este necesara existenta unui cont bancar – Expeditorul si Beneficiarul trebuie doar sa prezinte un document de identitate valid si sa completeze un formular.

Acest serviciu oferă facilităţi suplimentare, cum ar fi înştiinţarea beneficiarului prin SMS şi/sau telefon sau informarea prin SMS a expeditorului privind efectuarea remiterii sumei către beneficiar.

Programul de funcţionare pentru transfer rapid de bani este următorul:

Luni – Duminică: 08.00 – 22.00

Programul de funcţionare pentru incasari rate bancare/facturi este următorul:

Luni – Duminică: 00.00 – 23.30

Gasești oricând ceva distractiv de făcut în timpul liber.

De acum, în stațiile OMV selectate, poți să îți încerci norocul jucând la Loto 6/49, Noroc, 5/40, Joker, Super Noroc și Noroc Plus.

Tu alegi!

Poți face o surpriză celor dragi de la zeci de kilometri distanță!

Uneori, zilele de naștere sau aniversările ne iau prin surprindere. La OMV poți rezolva aceasta problemă, chiar dacă ești pe ultima sută de metri. Trimite un buchet de flori oriunde în țară și poți fi sigur că va fi livrat la timp.

Surpriza va fi maximă!

Pleci la drum liniștit!

La OMV îți iei, rapid, asigurarea RCA care ți se potrivește cel mai bine, prin partenerul nostru WESTACO Broker de Asigurare. Noi îți prezentăm ofertele de RCA ale Asirom, Omniasig, Astra Asigurări, Allianz Țiriac Asigurări, Carpatica, City Insurance, Uniqa Asigurări, Groupama Asigurări sau Euroins, și tu alegi.

În plus, poți folosi oricând serviciul RCA online www.asigurariexpress.ro , unde îți alegi asigurarea de acasa și o ridici din orice stație OMV când ai plecat la drum.

Stai fără grija plăților lunare!

Cu un singur drum la OMV poți plăti facturi de utilități, rate bancare, rate leasing sau rate prime asigurare prin WESTACO EXPRESS.

Dacă ești client Vodafone, Cosmote, Orange, UPC, Romtelecom, Enel Energie, Enel Muntenia, GDF Suez Energy, Electrica Transilvania, Electrica Muntenia, E-On, Congaz, CEZ sau RAJA Constanța îți poți plăti usor și rapid facturile la OMV.

De asemenea, dacă ai încheiat un credit sau leasing la Porsche Bank, Porsche Broker, Porsche Versicherungs, Porsche Leasing sau Nextebank îți poți achita rapid ratele prin simpla completare a unui formular și prezentarea unui act de identitate.

OMV pune la dispoziția clienților săi un nou extra-serviciu, prin intermediul căruia poţi expedia ușor și rapid coletele sau plicurile către destinația dorită din țară. Noul serviciu de curierat, oferit în cadrul OMV Services in parteneriat cu FAN Courier, permite ca expediția să fie livrată la adresa solicitată în termen de 24 de ore, plata făcându-se printr-un simplu SMS.

Odată ajuns cu plicul sau coletul în stația OMV, te informezi asupra condițiilor de expediție,  completezi documentul de transport (AWB) pe care îl  primești de la reprezentanții stației si efectuezi plata prin trimiterea unui SMS din rețelele Vodafone, Orange sau Cosmote, cu codul unic specificat în Pliantul cu instrucțiuni. Costul unui SMS variază în funcție de tipul expediției și de localitatea de destinație*.

După trimiterea SMS-ului si confirmarea plății, vei primi un cod pe care îl va adăuga obligatoriu pe documentul AWB**. Predai mai apoi plicul sau coletul reprezentantului stației, păstrând unul dintre exemplarele AWB si expediția ta va ajunge rapid si in siguranța la destinație.

Lista locațiilor din rețeaua FAN Courier poate fi consultată aici.

*Plic/Colet Local (Loco), livrare în aceeași localitate – maxim 7 kg. SMS la 7450, tarif 3 euro (fără TVA)
*Plic/Colet National, livrare în rețeaua Fan Courier – maxim 7 kg. SMS la 7451, tarif 4 euro (fără TVA)
**Codul de validare primit prin SMS se poate utiliza o singură dată, exclusiv în stația OMV și în ziua în care a fost primit

Serviciul Public de Impozite si Taxe Constanta

Constănţenii câştigă timp cu fiecare oprire la OMV!

Dacă eşti din Constanţa iţi poţi plăti taxe şi impozite la orice staţie de alimentare OMV din municipiu. Prin Westaco Express, ai acces la Serviciul Public de Impozite şi Taxe Constanţa, deci poţi plăti amenzi neînregistrate, taxa de trama stradala sau impozitele şi taxele locale.

Direcţia Venituri Buget Local Sector 2 şi Sector 5, Bucureşti

Oferta de extra-servicii din stațiile OMV, disponibile prin OMV Services, s-a îmbogățit cu o nouă facilitate, cu ajutorul căreia economisești timp și scapi de drumuri în plus.

Dacă ești din București și ai reședința în Sectoarele 2 sau 5, poți merge la cea mai apropiată stație OMV pentru a-ți achita taxele, impozitele sau amenzile înregistrate.

De asemenea, pot plăti amenzi neînregistrate clienții care locuiesc în Sectoarele 2 si 5 din București sau cei care au primit o amendă de la autoritățile locale ale acestor sectoare.

Autorizaţii trafic greu Alexandria şi Târgovişte

Dacă eşti şoferul unei maşini ce depăşeşte masa maximă autorizată de 3,5 tone şi ai drum prin Târgovişte sau Alexandria, te aşteptăm în staţiile OMV din cele doua municipii: prin Westaco Express, poţi achiziţiona autorizaţia de trafic greu, care iţi oferă acces pe străzile oraşelor.

Drum bun!

OMV şi Eventim au încheiat un parteneriat privind distribuţia de bilete la evenimentele promovate prin Eventim

Prin noul serviciu care este disponibil non-stop în toate cele 153 de staţii OMV, va oferim o modalitate facilă de a avea acces la cele mai importante evenimente culturale şi sportive din România.

În staţiile Petrom, clienţii pot cumpăra roviniete, necesare tuturor persoanelor fizice sau juridice, pentru toate categoriile de vehicule înmatriculate temporar sau definitiv în România şi în alte state, care utilizează reţeaua de drumuri naţionale.

Acest serviciu este disponibil zilnic, inclusiv sâmbătă şi duminică, în toate staţiile din reţeaua Petrom la nivel naţional.

De asemenea, clienții au posibilitatea de a achiziționa roviniete electronice cu plata în avans, prin ordin de plată. Formularul de comandă se solicită şi se trimite la adresa de e-mail linia.albastra@petrom.com.

Confirmarea comenzii şi a sumei totale de plată se face pe e-mail, iar la cerere se poate emite factură proformă. Rovinietele se emit după confirmarea plăţii.

Pentru a fi cât mai aproape de nevoile clienților săi, OMV a extins  gama opţiunilor de plată pentru serviciile şi produsele. În toate staţiile OMV din țară, clienții au posibilitatea de a efectua plăți cu tichete de masă şi tichete cadou emise de Sodexo (Cadou Pass, Smart Pass, Gusto Pass), Edenred (Ticket cadou/Ticket Restaurant) sau Cheque Dejeuner (Cadhoc/Cheque Dejeuner).

Cu ajutorul tichetelor cadou, clienții OMV pot achita orice produs sau serviciu, inclusiv carburanţi, iar tichetele de masă vor putea fi utilizate pentru a plăti orice produs din categoria Food & Beverages, cu excepţia carburanţilor, tutunului şi a produselor non-food.

Dincolo de modalitățile de plată cu bani lichizi (cash) sau carte de debit/credit, clienții OMV au acum la dispoziţie un mod simplu şi confortabil de a beneficia de produsele şi serviciile dorite!

Din luna mai, OMV introduce în toate stațiile din țară modalitatea de plată a carburanților în 2 rate prin CardAvantaj!

Tranzacţiile se vor efectua prin terminalele POS existente în staţii, dar setarea numărului de rate nu se efectuează prin intermediul terminalului POS, ci se vor realiza automat în sistem.

LOCALIZATOR STAŢII

CONTACT

SELECTOR ULEI