Contact
Site-uri OMV Group
Site-uri OMV Group
OMV Websites
OMV Grup www.omv.com Austria www.omv.at Bulgaria www.omv.bg Republica Ceha www.omv.cz Germania www.omv.de Ungaria www.omv.hu Nuoa Zeelanda www.omv.nz Norvegia www.omv.no Serbia www.omv.co.rs Slovenia www.omv.si Slovacia www.omv.sk Tunisia www.omv.tn Turcia www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
Grupul OMV Petrom
OMV Petrom www.omvpetrom.com Petrom www.petrom.ro
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Închide

Bunătăți de iarnă de la Chef Samuel

Iarna asta, Chef Samuel te așteaptă cu noi bunătăți la VIVA Cafe.

Fie că alegi Beef Pastrami Sandwich, o rețetă populară printre pasionații de street food sau noul Pork Schnitzel Sandwich pentru un gust ca la mama acasă, cele două noi rețete sunt perfecte pentru zilele răcoroase de iarnă.

BEEF PASTRAMI SANDWICH

255g / preț 10,99 lei

Ce înseamnă Beef Pastrami Sandwich? O rețetă clasică pentru amatorii de sandwich-uri savuroase. Pastrama de vită aromată întâlnește un amestec bine proporționat de ardei copți, castraveți în oțet și salată, peste care se topește cheddar-ul delicios. Totul este echilibrat cu sosul de usturoi si chilli, gustos și ușor picant!

 

PORK SCHNITZEL SANDWICH

275g / preț 10,99 lei

Chef Samuel vine la VIVA Cafe cu o rețetă inspirată din cărțile de bucate vienze. Șnițelul de porc este însoțit de salată verde, gogoșari în oțet, sos barbecue și un ingredient secret – confit de ceapă caramelizată. Rezultatul? Un mix de texturi și arome greu de refuzat!

*Produsele din imagine sunt cu titlu de prezentare.

* Campanie activă în perioada 1 noiembrie - 31 decembrie 2018
 

Localizator stații

Selector Ulei