Contact
Site-uri OMV Group
Site-uri OMV Group
OMV Websites
OMV www.omv.com/en Austria www.omv.at/de-at Bulgaria www.omv.bg/bg-bg Republica Ceha www.omv.cz/cs-cz Germania www.omv.de/de-de Ungaria www.omv.hu/hu-hu Nuoa Zeelanda www.omv.nz/en-nz Norvegia www.omv.no/no-no Serbia www.omv.co.rs/sr-rs Slovenia www.omv.si/sl-si Slovacia www.omv.sk/sk-sk Tunisia www.omv.tn/ar-tn Turcia www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae/en-ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com/de
Închide

Fresh to go

Fie că abia îți începi ziua sau doar iei o pauză pentru o gustare, te așteptăm la VIVA Cafe cu rețete speciale a la Chef Samuel și bunătăți pline de vitamine și energie.

Alege salata cu piept de rață și ghimbir pentru un plus de savoare cu arome orientale sau pe cea cu mix-ul de brânzeturi pentru o veritabilă experiență gourmet. Dacă vrei ceva mai ușor, îți poți lua doza de vitamine la pachet cu niște VIVA Veggi Sticks.

Recomandarea noastră? Însoțește totul cu un fresh proaspăt de fructe sau o limonadă răcoritoare. Descoperă bucuria prospețimii zilnice la VIVA Cafe!

 

CHEF'S SPICY DUCK SALAD
320 g

Cu arome puternice și condimente ușor picante, reteta salatei cu piept de rață gândită de Chef Samuel combină tot ce e mai bun din legume proaspete și carnea perfect pregătită

CHEF'S CHEESE SALAD
365 g

O gustare ușoară, dar cu o combinație complexă de ingrediente proaspete, salata cu mix de brânzeturi a lui Chef Samuel este o alegere vegetariană savuroasă, perfectă pentru orice moment al zilei.

LIMONADĂ
250 ml

Alegerea perfectă pentru o pauză răcoritoare, limonada noastră te va binedispune într-o zi călduroasă.

FRESH FRUCTE 
250 ml

Ce poate fi mai revigorant decât un fresh de fructe? Mai ales când e pregătit în câteva clipe, chiar în fața ta, din fructe proaspăt stoarse.

Localizator stații

Selector Ulei