Contact OMV Grup

Logout
Site-uri OMV Group
Închide
VIVA Beverages_1100x367

Descoperă băuturile VIVA cu adaos de vitamine sau arome fructate

DE CE APELE VIVA?

Pentru că fiecare sticlă de vitamine conține mai mult decât doza ta zilnică de energie: 120% din aportul zilnic recomandat. Și în plus, noile băuturi VIVA sunt necarbogazoase și non-alcoolice.

RELOAD
VITAMIN WATER
Afine & Acai

Cu un gust delicios și arome fructate, noua apă cu vitamine este bogată în nutrienți și reprezintă o sursă excelentă de vitamina C și B+.
Afinele au un conținut de antioxidanți și fibre și nu ar trebui să lipsească din alimentația zilnică, iar fructele de acai îți asigură doza de coenzima Q10.

DRIVE
VITAMIN WATER
Lime & Pomelo

O băutură bogată în vitamine, dar puține calorii, care te ajută să te hidratezi corespunzător și care îți redă energia zilnică.
Iar pe lângă un gust bun și fructat, ce nu conține îndulcitori, VITAMIN WATER LIME & POMELO este bogat în vitamina C și vitamina B.

RELAX
VITAMIN WATER
Orange & Lavander

Încă de la prima înghițitură, gustul proaspăt de portocală și lavandă al noului sortiment de apă VIVA, te transportă în ținuturile însorite din Provence. Gustul aromat este îmbogățit de beneficiile medicinei tradiționale chineză, prin adaosul frunzelor de ginko.

 

 

 

 

DE CE CEAIURILE VIVA?

Pentru că ceaiurile preparate din infuzie de plante rămân fidele procesului tradițional de preparare și sunt îmbunătățite cu alte arome de fructe extracte din plante.
 

FOCUS
Matcha Tea- Lemongrass și pere

O singură porție de ceai Matcha are aceeași valoare nutrițională ca 10 căni de ceai verde. Ajută la calmarea minții, sporește concentrarea și ajută memoria și starea de spirit.
Datorită combinației de L-Teanină și cofeină, Matcha poate crea o stare de minte limpede și o atenție sporită. În plus, are efecte pozitive asupra sănătății generale și poate influența pierderea în greutate.

REFRESH
Roseship Tea
Măceșe, prune și hibiscus

Vitamina C și substanțele active din măceșe (flavonoide, carotenoizi) reglează transferul de energie și mărește imunitatea.
În plus, are efecte antioxidante și anticancerigene, previn arterioscleroza și coagularea sângelui sau inflamația inadecvată în organism.

 

Selector Ulei