Contact OMV Grup

Logout
Site-uri OMV Group
Închide
img_VIVABreakfast_1100x367

#SchimbămDimineața cu VIVA Breakfast!

Cum este pentru tine micul dejun perfect? Probabil o cafea aburindă, ouă cu pâine bine rumenită alături, un pic de răsfăț de dimineață. Dar cine a zis că micul dejun trebuie să fie luat doar dimineața? La VIVA, credem că pentru un mic dejun bun nu te uiți la ceas. De aceea, #SchimbămDimineața pentru ca tu să te bucuri de micul dejun atunci când îți e poftă! Descoperă VIVA Breakfast în toate stațiile OMV!

BAGEL CU OU ȘI BACON
215g
12.99 LEI

Dacă micul dejun ar putea să-și aleagă forma perfectă, probabil ar alege un bagel. O întreagă masă așezată într-o chiflă pufoasă cu semințe – oul ochi, alături de bacon crispy, cheddar maturat, roșii și salată pentru un plus de prospețime - totul adus împreună de cremoasa brânză Philadelphia. Ce-ai mai putea să-ți dorești?

     

SANDWICH CU OMLETĂ
275g
12.99 LEI

Ce ar fi micul dejun fără o omletă pufoasă? Am alăturat omletei cu sos cremos de brânzeturi, cotlet haiducesc și o combinație echilibrată de legume, pentru un plus de prospețime. Totul într-o baghetă mezzaluna bine rumenită. Micul dejun e servit!

     

   

PLĂCINTA CU CARTOFI
125g
3.99 LEI

Cartofi la micul dejun? Bineînțeles! Mai ales când vin cu acea aromă tradițională care amintește de cuptorul bunicii. Numai bună de luat cu tine peste tot, oricând ți-e poftă de ceva crocant și savuros!

Selector Ulei