Contact
Site-uri OMV Group
Site-uri OMV Group
OMV Websites
OMV Grup www.omv.com Austria www.omv.at Bulgaria www.omv.bg Republica Ceha www.omv.cz Germania www.omv.de Ungaria www.omv.hu Nuoa Zeelanda www.omv.nz Norvegia www.omv.no Serbia www.omv.co.rs Slovenia www.omv.si Slovacia www.omv.sk Tunisia www.omv.tn Turcia www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
Grupul OMV Petrom
OMV Petrom www.omvpetrom.com Petrom www.petrom.ro
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Închide

Redescoperă aromele Greciei!

Una e să te gândești la o vacanță pe plajele Greciei, alta e să fie atât de aproape încât să îi poți simți gustul. În noile noastre preparate grecești vei găsi toate aromele vacantelor tale de neuitat!

Salată grecească

330g – 13,99 lei

O alegere ușoară, de vară, cu toată savoarea pe care ți-o poți dori. Feta se îmbină perfect cu roșiile, castraveții, ardeiul roșu și măsline negre feliate. Nu uita să adaugi oțet balsamic și ulei de măsline după gust!

Sandwich grecesc

275g – 13,99 lei

Sandwich-ul grecesc ascunde, cu grijă, într-o pita pufoasă,  o frigăruie Kalamato de porc si miel, legume proaspăt feliate, sos Tzatziki si tradiționala brânză feta. Cum sa nu iubesti Grecia?

Gyros cu pui 

280g – 13,99 lei

Pentru o versiune la fel de gustoasă, dar mai ușoara, ți-am pregătit Gyros de pui. Carnea este îmbogățită de prospețimea legumelor de vară și de sosul special Gyros. Iar pentru a echilibra aromele, am învelit mixul de ingrediente într-o pită pufoasă.

Localizator stații

Selector Ulei