Site-uri OMV Group
Închide
img_Cardul Angajatului header

Cardul de membru Echipa OMV Petrom

Ești membru în Echipa OMV Petrom, deci ești clientul nostru VIP!

Atunci când ne vizitezi, vrem să simți că ești cu adevărat parte din echipa noastră. Iar cel mai ușor mod să faci asta este să folosești cu încredere Cardul de membru Echipa OMV Petrom, un card de reduceri recunoscut în toate staţiile OMV şi Petrom de pe teritoriul României, inclusiv în staţiile în franciză Petrom.

Folosește Cardul de Membru și bucură-te de beneficii.

  • Prețuri preferențiale la carburanți (9 bani/l la benzină și motorină Standard, 13 bani/litru la benzină și motorină Premium, 5 bani/litru la GPL), în limita a 70l/ alimentare.

img_CardulAngajatului_carburanti

  • 15% reducere la unele servicii de spălătorie și produse de îngrijire a mașinii. Consultă aici  lista completă.

img_CardulAngajatului_Uleiuri

  • 15% reducere pentru băuturile calde din staţiile OMV.

img_CardulAngajatului_VIVA

Ținem pasul cu anul și cu nevoile tale! Ai și beneficii temporare, precum oferte și reduceri la produsele de sezon. Așa că în funcție de sezon îți oferim reduceri la produsele care ți-ar face plăcere.


 

img_Cardul Angajatul_img2

Alimentează de două ori cu OMV MaxxMotion Diesel sau OMV MaxxMotion 100plus în perioada 9 noiembrie – 31 decembrie 2021 și intri direct în tragerea la sorți pentru unul dintre cele trei vouchere de vacanță în valoare de 500E fiecare. Tot ce trebuie să faci este să folosești Cardul de membru OMV Petrom. Nu e nevoie să te înscrii nicăieri, nu e nevoie să păstrezi vreun bon fiscal. Cardul de membru face toată treaba în locul tău!
 
Regulamentul complet al promoției este disponibil aici .

Dacă nu ai un Card de membru Echipa OMV Petrom, obține unul absolut gratuit:

  • Completează formularul de înscriere online (acesta este trimis automat departamentului Salarizare şi Administrare Personal care va înregistra cererea)
  • Așteaptă confirmarea înregistrării, urmând ca Departamentul Salarizare şi Administrare Personal să trimită Cardul de membru la adresa locului tău de muncă 
  • Folosește cardul o dată pe zi și nu mai mult de 6 ori într-o lună calendaristică.

Important!

Toate beneficiile efective puse la dispoziție prin card sunt suportate de angajatorul fiecărui salariat astfel că pentru acesta, programul nu implică niciun cost.
Prin utilizarea Cardului de membru Echipa OMV Petrom se pot obţine discounturi la anumite produse şi servicii oferite în staţiile OMV şi Petrom din România, cu excepţia staţiilor în franciza unde se pot obţine discounturi doar la carburanţi.

Pentru mai multe informaţii consultaţi :

Selector Ulei