Contact OMV Grup

Logout
Site-uri OMV Group
Închide

Oferte speciale pentru tine!

Fie că e vorba de o nouă rețetă de sandvișuri sau de promoții din shop-ul nostru, fiecare lună aduce o varietate de oferte la produse și servicii care îți fac viața mai ușoară. Te așteptăm în oricare dintre stațiile noastre să te bucuri de cele mai proaspete produse de la VIVA Cafe și de cele mai bune servicii.
 

Poftă de o cola?
 

Ziua e mai frumoasă cu o CocaCola – gust original. Vino în stațiile OMV și împarte o Cola cu un prieten. Găsești două doze la doar 7,99 lei pentru a vă bucura împreună de cea mai celebră bautură răcoritoare.  

Doritos?
 

Pugile Doritos cu hot papper, nacho sau taco te așteaptă în stațiile OMV. Ronțăie ceva gustos pe drum și alege una dintre cele trei arome pe care le găsești acum la doar 5,49 lei. Grăbește-te, stocurile sunt limitate.  

Energie pentru drum cu bucurie
 

Vino în stațiile OMV și bucură-te de micile plăceri marca VIVA. Acum ai VIVA Ice Coffee și un VIVA Croissant cu ciocolată sau căpșuni și vanilie la doar 10,59 lei ca să îți iei porția de dulce pentru un drum mai plăcut.
 

Doza de energie 
 

Cinci arome diferite de băuturi energizante Monster de 500 ml sunt pregătite pentru tine în frigiderele stațiilor OMV. Alege oreice aromă și bucură-te de un boost de energie. Acum găsești o doză la doar 7,59 lei. 

Dublu câștig 
 

Cumpără două produse Pepsi Cola 500 ml sau doua produse Pepsi Max 500 ml, de același fel, și o pungă de Lay`s cu Sare, Cașcaval sau Barbecue în ambalaj de 60g și primești automat un pahar Pepsi Max, în limita stocului disponibil. Mai mult, înscrie bonul fiscal și poți câștiga două bilete la finala Champions League. 

Grabă mare, strălucire instantă
 

Ai plecat în grabă și n-ai mai apucat să treci pe la spălătorie? Stai liniștit, poți face interiorul mașinii tale ca nou cu pachetul de îngrijire mașină de la Weicom. Îl găsești la 58,99 lei, iar spray-ul degresant Citrus Cleaner, cel cu multă spumă și laveta din microfibră îți vor face mașina să lucească mai ceva ca atunci când ai cumpărat-o. Oprește-te la OMV pentru o „cosmetizare” profi a autovehiculului tău.

Hrană pentru minte
 

Află cele mai interesante povești ale marilor personalități ale istoriei recente. Caută în stațiile OMV cărțile de la Editura Rao care te așteaptă cu diverse titluri, perfecte pentru un drum lung și o destinație relaxantă. Hrănește-ți mintea și fă economie, pentru că acum ai 15% reducere la orice carte din stoc. 
 

 

3 + 1 cadou, doar la OMV!
 

Produsele OMV sunt făcute din materiale de calitate superioară pentru a vă proteja mașina și pentru a avea parte de o călătorie relaxată! Așa că, de la 1 martie, punem la bătaie uleiurile OMV: cumperi 3, primești unul cadou.  

Cu OMV, drumul tău este curat și parfumat!
 

Începând cu 1 martie, la fiecare achiziție de lichid de parbriz OMV 3L, vei primi cadou și un odorizant OMV. La OMV te așteaptă cadouri pe cinste! 

Mai multe accesorii pentru bucătaria ta
 

Bucură-ți bucătăria cu accesorii de excepție de la Vitapur și Rosmarino gata să te ajute la pregătirea celor mai delicioase mese. Vino în stațiile OMV și grăbește-te să prinzi oferta limitată.

Selector Ulei