Site-uri OMV Group
Închide

Oferte speciale pentru tine!

Fie că e vorba de o nouă rețetă de sandvișuri sau de promoții din shop-ul nostru, fiecare lună aduce o varietate de oferte la produse și servicii care îți fac viața mai ușoară. Te așteptăm în oricare dintre stațiile noastre să te bucuri de cele mai proaspete produse de la VIVA Cafe și de cele mai bune servicii.

Un parfum bun pentru un drum excelent

Cele mai frumoase mirosuri nu sunt mereu în parfumurile rafinate. Îți poți delecta simtul olfactiv și cu odorizantele de mașină OMV pe care le găsești în stațiile noastre la un preț special, de doar 8,99 lei.

O minte antrenată, bucurie garantată
O carte bună nu este neciodată o idee greșită, tocmai de aceea ne asigurăm că în drumul tău găsești un titlu pe gustul tău, în stațiile OMV. Ți-am pregătit o sumedenie de titluri de la Editura RAO, cu o reducere specială de 15%, gata să îți antreneze mintea și să îți bucure sufletul.

Cadourile vin de unde nu te aștepți
Cadourile vin mai devreme anul acesta la OMV. Vino în stațiile noastre începând cu 15 noiembrie, achiziționează setul de trei sticle de CocaCola Original sau Zero, la prețul de doar 15,99 lei, și primești o cană din partea noastră, numai bună pentru băutura ta favorită.

   

Pentru un plus de energie dulce
Știm că ești mereu în mișcare, însă toamna asta vine cu o supriză pentru tine. În stațiile OMV găsești cafeaua rece de la VIVA – Caffe Latte sau Capuccino, gata să te mențină activ pentru tot restul zilei, la un preț special de doar 7,19 lei.

Pentru o toamnă mai caldă

Vara ne-a părăsit demult, însă trebuie să ne păstrăm vibe-ul positiv...și confortul termic. Știm că ești mereu pe drumuri și poate nu ți-ai luat cele mai groase haine, dar stai liniștit. Avem pentru tine o ofertă specială la păturile de la Vitapur. Bucură-te de cele mai pufoase pături în diverse culori și dimensiuni.

Ceva dulce pentru drum
Simte gustul intens de cacao și fă drumul mai dulce cu bomboanele Toffifee pe care le găsești acum la prețul special de 13,49 lei. Grăbește-te, stocul este limitat și cine nu iubește ciocolata?

Localizator stații

Selector Ulei