Contact OMV Grup

Logout
Site-uri OMV Group
Închide
img_Header VIVA Sandwiches

Un gust nou la fiecare călătorie!

Chiar dacă fiecare călătorie este unică, toate au ceva în comun: gustările pentru drum! Iar sandwich-urile noaste sunt soluția perfectă care transformă o simplă plimbare cu mașina într-o amintire de neuitat.

img_Maxi snitel pita

Maxi Șnițel Pita- 435g- 19.99 lei

Pe departe sandwich-ul preferat al tuturor, pita pufoasă completează la perfecție crocănțimea șnițelului de pui. Iar pentru o notă fresh, e întregit de salata verde, brânza cheddar, ardeiul gras, ceapa și sosurile de maioneză și muștar cu miere.

     

img_Kebab

Maxi Kebab Pita- 320g- 16,99 lei

Descoperă aromele orientale ale cărnii de pui condimentată și rotisată, așezată într-o pita gustoasă, lângă ingredientele atent alese: varză, castraveți, ceapă, ardei gras, ceapă coaptă și sosurile de maioneză și ketchup dulce.

     

img_Burger Pita

Maxi Burger Pita- 410g- 19.99 lei

Trăiește visul american, sau, și mai bine, gustă-l chiar acum cu sandwich-ul cu burger de vită la grătar, completat cu brânza cheddar, ou prăjit, salată verde proaspătă, ceapă și sosurile de ciuperci și ketchup dulce.

     

img_Mini Snitel

Șnițel Pita- 170g- 9,99 lei

Pentru cei care vor mai mult de poftă, sandwich-ul cu șnițel vine și într-o variantă mai mică, dar la fel de delicioasă. Ascuns într-o pita pufoasă, șnițelul crocant de pui e întregit de salata verde, brânza cheddar, ardeiul gras, ceapa și sosurile de maioneză și muștar cu miere.

     

img_Chicken Pita

Chicken Pita- 296g- 15,99 lei

Așezat într-o pita pufoasă, banalul piept de pui la grill devine gustarea preferată când este completat de ingrediente precum salata verde, ardeiul gras, sos ciuperci și brânza nacho. 
 

     

img_Sunca Pita

Șuncă Pita- 310g- 13,99 lei

Pentru o variantă la fel de gustoasă, dar ușor nonconformistă, ți-am pregătit ingrediente precum șuncă de porc, salată verde, ardei gras, sos de muștar cu miere, sos de maioneză și nacho cheese. Toate, ascunse într-o pita pufoasă. 

     

img_Salam de Sibiu

Salam de Sibiu- 305g- 13,99 lei

Într-o baghetă cu hrișcă, salamul clasic de Sibiu se îmbină perfect cu cremozitatea untului și a cașcavalului și gustul proaspăt al roșiilor și castraveților.
 

     

img_ Pork Pita

Pork Pita- 300g- 15,99 lei

Bucură-te de gustul autentic de grătar într-un sandwich cu cotlet de porc la grill, completat de ingrediente precum varza, sosul de ciuperci și ardeiul gras.
 

     

img_Rustic Pita

Rustic Pita- 300g- 12,99 lei

Gustul rustic al cotletului de porc țărănesc e atent completat de pita pufoasă, cașcavalul cremos, salata verde, ardeiul gras și sosul de ciuperci.
 

     

img_Viva Fan

Viva Fan- 245g- 13,99 lei

Un sandwich simplu, dar la fel de gustos ca celelalte: Viva Fan, unde prosciutto, mozzarella și roșiile sunt ascunse într-o baghetă cu măsline unsă cu cremă de brânză Philadelphia. 
 

     

img_Baguette Canard

Baguette Canard- 240g- 13,99 lei

Fiecare înghițitură te transportă pe străzile Parisului atunci când alegi bagheta cu hrișcă, piept de rață, brânză Emmentaler, cremă de brânză Philadelphia și salată verde.
 

     

img_Bagel cu ou

Bagel- 215g- 13,99 lei

Un bagel gustos are minimum trei ingrediente cheie: bacon copt, roșii și salată verde. Dar, bagel-ul nostru duce totul la un nou nivel, cu extra ingrediente: ou prăjit, brânză cheddar și cremă de brânză Philadelphia.

     

img_Omlette

Omletă- 275g- 14,99 lei

Bagheta mezzaluna, îți aduce într-un mod delicios bucuria micului dejun în orice moment al zilei. Omleta cu sos de brânzeturi este completată de cotletul de porc țărănesc, crema de brânză Philadelphia, roșiile, ardeiul gras și salata verde.

     

img_Fresh Gourmet

Fresh gourmet- 185g- 11,99 lei

Uns cu cremă de brânză Philadelphia, croissant-ul nostru cu cereale este pe placul chiar și celor mai mari mofturoși. Gustoasa șuncă de curcan și brânza Emmentaler sunt echilibrate de prospețimea salatei verzi și a roșiilor.

     

img_Panini

Panini prosciutto- 280g- 13,99 lei

Bucură-te de gustul Italiei într-o baghetă panini aburindă cu mozzarella, roșii proaspete și prosciutto.

Selector Ulei