Contact OMV Grup

Logout
Site-uri OMV Group
Închide
CardOmv-International

Cardul OMV, partenerul tău în toată Europa!

Dacă te deplasezi prin Europa, te asigurăm de sprijinul nostru nu doar prin propria reţea de distribuţie de peste 2.000 de staţii de alimentare OMV (inclusiv Petrom şi Avanti) ci şi prin reţeaua partenerilor noştri ROUTEX: Aral, BP, Circle K şi ENI. ROUTEX oferă una dintre cele mai extinse reţele de servicii premium din Europa, cu peste 21.000 puncte de acceptanţă în 34 de ţări, inclusiv peste 1.700 de puncte ROUTEX-4-TRUCKS aflate pe coridoarele principale de tranzit din Europa.

Prin intermediul cardului OMV beneficiezi de un pachet complet de servicii, care te ajută să economisesti timp, bani şi să reduci eforturile administrative:

OMV SmartPass

OMV SmartPass

Cu OMV SmartPass, îți oferim o soluție inteligentă de plată a taxelor de drum folosind tehnologia EETS pentru vehicule cu gabarit mare. Acesta simplifică gestionarea multiplelor sisteme de taxare din Europa și servește drept înlocuitor pentru o varietate de aparate de taxare.

Taxe de drum

Taxe de drum

Cu cardul OMV cu funcția ROUTEX poți călători asigurandu-ți libera trecere prin stațiile de taxare, poduri și tuneluri fără a utiliza numerar. Pur și simplu selectezi metoda preferată de facturare a taxelor.

Recuperare TVA

Recuperare TVA

Știm că o afacere de succes înseamnă drumuri vaste, iar multe dintre ele se pot extinde peste granițele României. De aceea, dorim să te informăm cu privire la opțiunile de recuperare a TVA-ului achitat în UE pe care le oferim prin colaborare cu partenerii noștri, FDE și EBV.

OMV Service 24

OMV Service 24

Cu cardul OMV beneficiezi atât de carburanți de calitate, cât și de un partener de încredere care este alături de afacerea ta. OMV Service 24 Internațional este disponibil la orice oră, indiferent unde te afli.

Selector Ulei