Contact OMV Grup

Logout
Site-uri OMV Group
Închide
img_Lichid de parbriz_header

Soluțiile pentru spălarea parbrizului de la OMV

Soluțiile pentru spălarea parbrizului de la OMV sunt create pentru a asigura geamuri curate fără urme, în orice condiții meteo. Astfel, îmbină proprietăți importante pentru fiecare sezon: rezistență la îngheț, iarna și prevenirea murdăririi, vara. Portofoliul OMV de soluții pentru spălarea parbrizului conține două tipuri de produs: gata diluate, de iarnă şi de vară. Toate produsele au ambalaj sustenabil, pentru care se folosește cu 70% mai puțin plastic decât la canistrele din plastic.

img_windscreen cleaner_summer

Soluția de vară pentru spălarea parbrizului îndepărtează cu ușurință urmele, praful și insectele. Datorită nano-tehnologiei și aditivilor săi speciali cu efect anti-static previne murdărirea rapidă a geamurilor. Soluția de vară pentru spălarea parbrizului cu miros de lămâie este disponibilă în toate stațiile de alimentare OMV, gata de utilizare, ambalată cu respect pentru mediul înconjurător, minimizând deșeurile.

img_windscreen cleaner_-25

Soluția de iarnă pentru spălarea parbrizului, gata de utilizare, oferă protecție împotriva înghețului până la -25°C. Aceasta îndepărtează cu ușurință dârele înghețate, praful, insectele, dar și reziduurile de ulei și silicon. Aditivii speciali întârzie formarea de gheață și asigură funcționarea duzei de pulverizare chiar și în condițiile aspre de iarnă. Soluția OMV de iarnă pentru spălarea parbrizului, nu conține metanol toxic și nu atacă vopseaua mașinii sau componentele din crom, cauciuc sau plastic.

Selector Ulei