Contact
Site-uri OMV Group
Site-uri OMV Group
OMV Websites
OMV Grup www.omv.com Austria www.omv.at Bulgaria www.omv.bg Republica Ceha www.omv.cz Germania www.omv.de Ungaria www.omv.hu Nuoa Zeelanda www.omv.nz Norvegia www.omv.no Serbia www.omv.co.rs Slovenia www.omv.si Slovacia www.omv.sk Tunisia www.omv.tn Turcia www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
Grupul OMV Petrom
OMV Petrom www.omvpetrom.com Petrom www.petrom.ro
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Închide

Bonuri valorice de carburant

Atunci când nu deţii un card de carburant, dar vrei să foloşeşti o alternativă la plata cash sau prin card bancar, bonurile valorice sunt opţiunea ideală pentru a nu mai avea grija recuperării şi decontării bonurilor fiscale. Mai mult, bonurile valorice sunt acceptate în peste 550 de staţii de de alimentare din România, atât în reţeaua Petrom cât şi OMV.

Acum, poţi opta să achiziţionezi bonurile de carburant OMV cu valoare nominală de 30, 50 sau 100 lei: cu usurinţă în drumul tău, direct de la oricare dintre cele 89 de staţii de alimentare selectate pe care le găseşti în josul paginii, prin plată cu numerar sau card bancar.

În perioada sărbătorilor ele pot constitui un cadou inedit, putând fi utilizate pentru a recompensa performanţa angajaţilor tăi sau pentru a arată apreciere in parteneriatele pe care le derulezi cu furnizorii sau clienţii.

În vederea stabilirii unei colaborări pe termen lung şi pentru a afla mai multe detalii, te rugăm să ne contactezi la:

E-mail: bvca@omv.com
Tel: 0800 0800 77

Localizator stații

Selector Ulei