Site-uri OMV Group
Închide

Bonuri valorice de carburant

Atunci când nu deţii un card de carburant dar vrei să foloşeşti o alternativă la plata cash sau prin card bancar, bonurile valorice sunt opţiunea ideală pentru a nu mai avea grija recuperării şi decontării bonurilor fiscale. De asemenea, pot constitui un cadou inedit, putând fi utilizate pentru a recompensa performanţa angajaţilor tăi sau pentru a arata apreciere in parteneriatele pe care le derulezi cu anumiţi  furnizori sau clienţi.
Mai mult, bonurile valorice sunt acceptate în peste 550 de staţii de de alimentare din România, atât în reţeaua Petrom cât şi OMV.

Acum este mult mai uşor. Poţi achiziţiona bonurile de carburant cu valoare nominală de 30, 50 sau 100 lei, fie online, fie direct de la oricare dintre cele 89 de staţii de alimentare selectate (apasă aici pentru a le vizualiza), plătind în numerar sau cu card bancar.

Dacă vrei să faci această comandă online, atunci simplu şi rapid, poţi completa formularul de comandă de mai jos. După plasarea comenzii vei primi pe email factura proformă şi detalii despre cum poţi efectua plata, iar livrarea bonurilor valorice se va face prin curier rapid în termen de 3 zile lucrătoare de la confirmarea plăţii în sistemul nostru contabil.

Formular comandă Bonuri Valorice de Carburant Auto

Puteţi alege oricare dintre variantele de bonuri valorice descrise mai jos, OMV sau Petrom, comanda minimă fiind de 2 carnete (comanda minimă reprezintă numărul total al carnetelor comandate indiferent de varianta aleasă). Fiecare carnet conţine 25 de file

  • Bonurile de carburant OMV au valoare nominală de 30, 50 sau 100 lei, au valabilitatea înscrisă pe fiecare fila
  • Bonurile de carburant Petrom au valoare nominală de 30 sau 50 lei şi au valabilitate nedeterminată
  • Bonurile de carburant OMV şi Petrom pot fi folosite exclusiv pentru achiziţia de carburant atât în staţiile OMV cât şi Petrom

În vederea stabilirii unei colaborări pe termen lung şi pentru a afla mai multe detalii, vă rugăm să ne contactaţi la:

  • E-mail: BVCA_online@omv.com
  • Tel: 0800 0800 77

Localizator stații

Selector Ulei