Contact OMV Grup

Logout
Site-uri OMV Group
Închide
banner testimoniale

Ce ne recomandă

Cardul OMV este soluția ideală pentru afacerea dumneavoastră, fie că operați în țară sau peste hotare. Mai jos puteți vedea poveștile clienților care au încredere în calitatea produselor OMV. 
Alaturați-vă chiar astăzi familiei noastre!

Mobile Event, un business-eveniment la drum in fiecare zi. “Mobilitatea este foarte importantă pentru noi. Prin cardurile OMV putem să controlăm și plata pentru taxe de drum sau consumabile pentru mașini, putem inclusiv să recuperăm TVA-ul pe aceste cheltuieli.” George Știrbei, Managing Partner - Mobile Event
În anul 2017 firma Livio Dario S.R.L. era a cincea flotă ca mărime din țară. "Pentru noi conteaza foarte mult calitatea combustibilului. E un factor important pentru a-ți menține autobuzele, microbuzele, chiar și turismele într-o stare mai bună și ajută foarte mult și la consum" Aurel Poptean - Director General Livio Dario S.R.L.

S.C. Oprean S.R.L. are o flotă impresionantă de peste 300 de camioane care operează pe întregul continent european. “Avem clienți foarte mari, de la Hugo Boss la Zara, H&M. Cu OMV Petrom am avut o relație foarte bună care a început în urmă cu mai bine de 15 ani pe partea de carduri. Suntem foarte mulțumiți de servicii.” – Ion Oprean - C.E.O  S.C. Oprean S.R.L.

Selector Ulei