Contact
Site-uri OMV Group
Site-uri OMV Group
OMV Websites
OMV www.omv.com/en Austria www.omv.at/de-at Bulgaria www.omv.bg/bg-bg Republica Ceha www.omv.cz/cs-cz Germania www.omv.de/de-de Ungaria www.omv.hu/hu-hu Nuoa Zeelanda www.omv.nz/en-nz Norvegia www.omv.no/no-no Serbia www.omv.co.rs/sr-rs Slovenia www.omv.si/sl-si Slovacia www.omv.sk/sk-sk Tunisia www.omv.tn/ar-tn Turcia www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae/en-ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Austria www.omv-gas.at Germany www.omv-gas.de Hungary www.omv-gas.hu Netherlands www.omv-gas.nl
Închide

Oferte speciale pentru afaceri mici cu planuri mari

Fie că ești client de carduri OMV sau cumperi produse petroliere en-gros de la OMV Petrom, noi îți răsplătim fidelitatea.

Am lansat OMV Business Deals, un serviciu dedicat clienților persoane juridice care te conectează cu cei mai potriviți furnizori și îți oferă soluții flexible pentru a-ți face viața de antreprenor mai ușoară.

Indiferent de specificul sau etapa în care se află afacerea ta, ofertele noastre te ajută să economisești timp și bugete importante. Și asta pentru că am negociat cu partenerii noștri de încredere soluții care să îți sprijine planurile de afaceri și să te ajute să depășești toate provocările.

Ai acces ușor la oferte direct din interfața noastră și te poți întoarce oricând pentru noutăți sau informații suplimentare.

Ne dorim să venim în întâmpinarea dumneavoastră cu o gamă de oferte variante și de aceea ne rezervăm dreptul de a stabilii împreună cu partenerii noștri termenul de valabilitate al fiecărei oferte.

Împreună cu partenerii noștri am pus eficiența pe primul loc și am gândit oferte variate în funcție de nevoile unei companii și specificul operațiunilor de zi cu zi.

Astfel, te bucuri de discounturi exclusive la partenerii noștri, de la servicii de curierat până la birotică sau papetărie, ca tu să poți optimiza costurile gestionării activităților curente.

Descoperă ofertele partenerilor

Începand cu anul 2006 FAN Courier, companie cu capital integral românesc este liderul pieței românești de curierat, poziție consolidată  constant prin intermediul investițiilor și noilor servicii cu valoare adăugată, introduse  permanent. FAN Courier deservește peste 50.000 de clienți, majoritatea persoane juridice, cu ajutorul unei echipe formate din peste 6.850 de colaboratori și a unei flote auto de peste 4,200 de autovehicule.

 • 5% reducere

Reducerea se aplică la factură, la toate serviciile.

Oferta este valabilă până la data de 31 august 2020.

VREAU OFERTĂ

DHL Express este liderul pieței mondiale și specialist în servicii de transport internațional și de curierat. Construim și îmbunătățim continuu serviciile noastre de peste 50 de ani. Ceea ce ne diferențiază este experiența angajaților noștri , iar cheia succesului o reprezintă rețeaua noastră globală, care acoperă peste 220 de țări și teritorii, în care peste 100.000 de angajați își oferă serviciile pentru peste 2,6 milioane de clienți, operând cu o flotă de 260 de aeronave. 

În Romania, DHL Express este lider de piață pe segmentul curierat express internațional pe cale aeriană, are o experiență de 29 de ani, peste  500 de angajați, operează cu 3 aeronave, deține o flotă de peste 200 de mașini și oferă o acoperire de 100% la nivel național, prin cele 42 de locații aflate în cele mai importante orașe de pe întreg teritoriul țării.

 • 45% reducere pentru serviciile de curierat extern (import și export pe cale aeriană și rutieră).

Oferta este valabilă până la data de 31 august 2020.

VREAU OFERTĂ 

În 26 de ani, peste 4 milioane de oameni și peste 15.000 de companii au folosit unul dintre cele 1.7 miliarde de produse livrate de Dacris. Suntem zilnic în birourile din toată țara, livrând de la coli de hârtie, pixuri, rollere și tonere, până la abonamente de cafea, produse tipărite sau soluții de amenajarea spațiului pentru birouri.

Dacris este o afacere românească de familie, în care pasiunea și respectul pe care le-am investit de la început nu s-au schimbat în timp. Credem în noi, în echipa noastră și în calitatea soluțiilor pentru birou pe care le distribuim. În anul 2012, am fost răsplătiți cu premiul “Regional Reseller of the Year” , cel mai bun distribuitor european de soluții pentru birouri.

 • 20% discount la produsele din categoriile Articole de birou și Produse pentru școală
 • 10% discount la produsele din categorille "Administrativ", "Protecție și Siguranță" ,"Hârtie de copiator"
 • 5%   discount la produsele din categoriile "Mobilier" și "IT&C"

Oferta este valabilă până la data de 31 august 2020.

VREAU OFERTĂ 

GOTrans contribuie la viitorul digital pentru  mobilitate  prin digitalizarea documentelor aferente transportului de mărfuri — e-CMR.

 • oferirea cu titlu GRATUIT a documentelor fizice CMR (model IRU 4 file). Acest lucru ajută la eficientizarea costurilor și la o integrare mai ușoară a formatului digital (e-CMR),
 • GOTrans va expedia către beneficiar tipizatele CMR în format fizic, costul livrării fiind GRATUIT.

Oferta este valabilă până la data de 31 august 2020.

VREAU OFERTĂ 

Într-un mediu de afaceri competitiv cu bugete și planuri stricte, fiecare avantaj contează. Iar standardele de calitate și siguranță ale flotei tale sunt importante.

Cu OMV Business Deals optimizezi costurile și ai parte de cele mai bune oferte de la experți în domeniu, fie că e vorba de piese și service-uri auto sau asigurări.

Descoperă ofertele partenerilor

Autonet

Autonet Import România este liderul pieței de piese de schimb și servicii destinate operatorilor din domeniul reparațiilor și întreținerii autoturismelor și vehiculelor comerciale, o poziție pe care o păstrează de peste 16 ani. Fondată în 1996, compania oferă soluții integrate pentru profesioniștii din domeniul reparațiilor și întreținerii auto: piese de schimb, accesorii, vopsele și produse chimice, echipamente de service, soluții IT, suport tehnic, concepte de service, soluții de reciclare, soluții de management de flotă și altele.  
 

 • Ce oferim? Un serviciu de reparații centralizată cu acoperire națională;
 • Ce reparații facem? Revizii periodice și reparații accidentale, ITP, servicii roți;
 • Unde îl facem? Acoperire națională cu 300 de service-uri patenere autorizate RAR;
 • Cum comunicăm? Printr-o platformă electronică unde controlul este la client;
 • Ofertă Fleet Management: Tarif unic de manoperă  la toate atelierele , discount 30% din prețul pieselor +  voucher (discount) de 150 lei la prima reparație;

Oferta este valabilă până la data de 31 august 2020.

VREAU OFERTĂ

 

 

Sprinter Distribution

Magazin online administrat și operat de importatorul „Sprinter 2000” S.A., reprezentant al unor mărci consacrate auto. Lanțul scurt de distribuție le permite să afișeze unele din cele mai bune prețuri online ale momentului, pentru majoritatea produselor distribuite.

 • 3% reducere pentru baterii de mașină Varta
 • 5% reducere pentru baterii de mașină Foton Start

Oferta este valabilă până la data de 31 august 2020.

VREAU OFERTĂ 

 

Augsburg

Augsburg Internațional este distribuitor oficial și partener de încredere al celor mai consacrați producători de piese auto. Prezenți din 1996 pe piața din România, asigurăm cele mai înalte standarde în importul și distribuția en-gros pentru piese de schimb, mecanică și caroserie, echipamente de service, servicii de fleet management, pentru autoturisme, vehicule comerciale, camioane, prin rețeaua proprie de depozite regionale. Cei mai consacrați producători auto ne sunt parteneri, iar asta ne onorează și ne obligă.
AiFleet este un sistem performant de management al flotelor, cu productivitate maximă și costuri avantajoase, dezvoltat de Augsburg International.

De ce AiFleet? Pentru ca suntem experți in întreținerea flotelor!

 • De ce AiFleet? Pentru ca suntem experți in întreținerea flotelor!
 • 20% discount față de prețul de listă pentru partenerii AiFleet

Oferta este valabilă până la data de 31 august 2020. 

Oricât de mică sau de mare e afacerea ta, angajații sunt coloana vertebrală a afacerii tale.

Un pachet solid de beneficii te ajută atât în atragerea, cât și in păstrarea angajaților motivați, și te ajută să te diferențiezi de concurență.

De aceea suntem în proces de negociere cu partenerii OMV și căutăm să-ți oferim cele mai bune oferte pentru echipa ta. Urmărește pagina noastră și fi la curent cu noutățile.

Localizator stații

Selector Ulei