Contact OMV Grup

Logout
Site-uri OMV Group
Închide

Oferte speciale pentru afacerea ta!

Împreună cu partenerii noștri am pus eficiența pe primul loc și am gândit oferte variate în funcție de nevoile unei companii și specificul operațiunilor de zi cu zi.
Astfel, te bucuri de discounturi exclusive la partenerii noștri, de la servicii de curierat până la birotică sau papetărie, ca tu să poți optimiza costurile gestionării activităților curente.

FAN Courier

img_FAN_courier

Începand cu anul 2006 FAN Courier, companie cu capital integral românesc este liderul pieței românești de curierat, poziție consolidată  constant prin intermediul investițiilor și noilor servicii cu valoare adăugată, introduse  permanent. FAN Courier deservește peste 50.000 de clienți, majoritatea persoane juridice, cu ajutorul unei echipe formate din peste 6.850 de colaboratori și a unei flote auto de peste 4,200 de autovehicule.

  • 5% reducere

Reducerea se aplică la factură, la toate serviciile. Oferta este valabilă până la data de 31 decembrie 2022.

VREAU OFERTĂ

 

DHL

img_DHL_2

DHL Express este liderul pieței mondiale și specialist în servicii de transport internațional și de curierat. În Romania, DHL Express este lider de piață pe segmentul curierat express internațional pe cale aeriană, are o experiență de 29 de ani, peste  500 de angajați, operează cu 3 aeronave, deține o flotă de peste 200 de mașini și oferă o acoperire de 100% la nivel național, prin cele 42 de locații aflate în cele mai importante orașe de pe întreg teritoriul țării.

  • 45% reducere pentru serviciile de curierat extern (import și export pe cale aeriană și rutieră).  

Oferta este valabilă până la data de 31 decembrie 2022.

VREAU OFERTĂ 

 

 

DACRIS

img_Dacris

În 26 de ani, peste 4 milioane de oameni și peste 15.000 de companii au folosit unul dintre cele 1.7 miliarde de produse livrate de Dacris.  Dacris este o afacere românească de familie, în care pasiunea și respectul pe care le-am investit de la început nu s-au schimbat în timp. În anul 2012, am fost răsplătiți cu premiul “Regional Reseller of the Year” , cel mai bun distribuitor european de soluții pentru birouri.

  • 20% discount la produsele din categoriile Articole de birou și Produse pentru școală
  • 10% discount la produsele din categorille "Administrativ", "Protecție și Siguranță" ,"Hârtie de copiator"
  • 5%   discount la produsele din categoriile "Mobilier" și "IT&C"

Oferta este valabilă până la data de 31 decembrie 2022.

VREAU OFERTĂ 

 

 

GOTrans

img_GOTrans 1200x400

GOTrans contribuie la viitorul digital pentru  mobilitate  prin digitalizarea documentelor aferente transportului de mărfuri — e-CMR.

  • oferirea cu titlu GRATUIT a documentelor fizice CMR (model IRU 4 file). Acest lucru ajută la eficientizarea costurilor și la o integrare mai ușoară a formatului digital (e-CMR),
  • GOTrans va expedia către beneficiar tipizatele CMR în format fizic, costul livrării fiind GRATUIT.

Oferta este valabilă până la data de 31 decembrie 2022.

VREAU OFERTĂ 

Selector Ulei