Contact OMV Grup

Logout
Site-uri OMV Group
Închide

Oferte speciale pentru parcul auto

Într-un mediu de afaceri competitiv cu bugete și planuri stricte, fiecare avantaj contează. Iar standardele de calitate și siguranță ale flotei tale sunt importante.

Cu OMV Business Deals optimizezi costurile și ai parte de cele mai bune oferte de la experți în domeniu, fie că e vorba de piese și service-uri auto sau asigurări.

MARSH & Asirom

img_ASIROM_CASCO

 • Plătești cu 25% mai puțin pentru asigurarea CASCO. Clienții OMV pot plăti cu 25% mai puțin pentru prima de asigurare la Casco Standard Asirom.

Reducerea de 25% este calculată pentru condițiile standard ale poliței care poate fi personalizată în funcție de opțiuni. Pentru aplicarea reducerii este nevoie ca asiguratorul să verifice daca profilul de risc al companiei tale permite acordarea reducerii. 
Marsh este lider global în brokerajul de asigurări și consultanță de risc. Marsh a implementat și gestionează în prezent, în România,  programe de asigurare și management al riscurilor specifice pentru flote care cumulează peste 100.000 vehicule.

Oferta valabilă până la 31 decembrie 2022

VREAU OFERTA

  

Autonet

img_autonet

Autonet Import România este liderul pieței de piese de schimb și servicii destinate operatorilor din domeniul reparațiilor și întreținerii autoturismelor și vehiculelor comerciale, o poziție pe care o păstrează de peste 16 ani. 
 

 • Ce oferim? Un serviciu de reparații centralizată cu acoperire națională;
 • Ce reparații facem? Revizii periodice și reparații accidentale, ITP, servicii roți;
 • Unde îl facem? Acoperire națională cu 300 de service-uri patenere autorizate RAR;
 • Cum comunicăm? Printr-o platformă electronică unde controlul este la client;
 • Ofertă Fleet Management: Tarif unic de manoperă  la toate atelierele , discount 30% din prețul pieselor +  voucher (discount) de 150 lei la prima reparație;

Oferta este valabilă până la data de 31 decembrie 2021.

VREAU OFERTĂ

 

 

Sprinter Distribution

img_Logo Sprinter Distribution

Magazin online administrat și operat de importatorul „Sprinter 2000” S.A., reprezentant al unor mărci consacrate auto. Lanțul scurt de distribuție le permite să afișeze unele din cele mai bune prețuri online ale momentului, pentru majoritatea produselor distribuite.

 • 10% reducere pentru baterii de mașină Varta
 • 10% reducere pentru baterii de mașină Foton Start
 • 20% reducere la lanterne (hobby și profesionale)

Oferta este valabilă până la data de 31 decembrie 2022.

VREAU OFERTĂ 

 

Augsburg

img_PJ_OMV BUsiness Deals_Augsburg

Augsburg Internațional este distribuitor oficial și partener de încredere al celor mai consacrați producători de piese auto. Asigurăm cele mai înalte standarde în importul și distribuția en-gros pentru piese de schimb, mecanică și caroserie, echipamente de service, servicii de fleet management, pentru autoturisme, vehicule comerciale, camioane, prin rețeaua proprie de depozite regionale.  AiFleet este un sistem performant de management al flotelor, cu productivitate maximă și costuri avantajoase, dezvoltat de Augsburg International.

De ce AiFleet? Pentru ca suntem experți in întreținerea flotelor!

 • De ce AiFleet? Pentru ca suntem experți in întreținerea flotelor!
 • 40% discount față de prețul de listă pentru partenerii AiFleet

Oferta este valabilă până la data de 31 decembrie 2021. 

VREAU OFERTĂ 

 

Selector Ulei