Contact
Site-uri OMV Group
Site-uri OMV Group
OMV Websites
OMV www.omv.com/en Austria www.omv.at/de-at Bulgaria www.omv.bg/bg-bg Republica Ceha www.omv.cz/cs-cz Germania www.omv.de/de-de Ungaria www.omv.hu/hu-hu Nuoa Zeelanda www.omv.nz/en-nz Norvegia www.omv.no/no-no Serbia www.omv.co.rs/sr-rs Slovenia www.omv.si/sl-si Slovacia www.omv.sk/sk-sk Tunisia www.omv.tn/ar-tn Turcia www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae/en-ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Austria www.omv-gas.at Germany www.omv-gas.de Hungary www.omv-gas.hu Netherlands www.omv-gas.nl
Închide

Cardul OMV - De încredere în orice situație

România a răspuns rapid cerințelor Comisiei Europene, care, pe 23 martie, solicita stabilirea de culoare verzi, care să permită menținerea în mișcare a fluxului de marfă, esențial, în acest moment, în lupta împotriva COVID-19. Stațiile OMV și Petrom răman deschise pe întreaga lungime acoperită de culoarele de tranzit la nivel național. Consultă listele de mai jos pentru a vedea stațiile de pe traseu.

Cardul OMV este un produs exclusiv pentru companii cu un consum minim de 500 de litri de carburant pe lună. Cardul OMV înlocuiește plățile cu numerar și aduce numeroase beneficii şi servicii pentru compania ta, pentru managerii de parcuri auto sau pentru şoferi. Cu acesta, şoferii au întotdeauna calitatea OMV „la bord”. În plus, pe lângă beneficiile incluse, primăvara aceasta poți câstiga prin tragere la sorți 2000L de carburant. 

Cere o ofertă!

Regulament campanie OMV Card (PDF, 597,9 KB)

Termeni si Conditii Generale OMV Card 21.08.2019 (PDF, 137,4 KB)
Termeni și condiții generale pentru cardurile OMV cu funcția Routex și cardurile Petrom valabil de la 21.08.2019 (Anexa 1) (PDF, 480,7 KB)

Localizator stații

Selector Ulei