Contact
Site-uri OMV Group
Site-uri OMV Group
OMV Websites
OMV www.omv.com/en Austria www.omv.at/de-at Bulgaria www.omv.bg/bg-bg Republica Ceha www.omv.cz/cs-cz Germania www.omv.de/de-de Ungaria www.omv.hu/hu-hu Nuoa Zeelanda www.omv.nz/en-nz Norvegia www.omv.no/no-no Serbia www.omv.co.rs/sr-rs Slovenia www.omv.si/sl-si Slovacia www.omv.sk/sk-sk Tunisia www.omv.tn/ar-tn Turcia www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae/en-ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Austria www.omv-gas.at Germany www.omv-gas.de Hungary www.omv-gas.hu Netherlands www.omv-gas.nl
Închide

Noi începuturi aduc noi beneficii ale cardului OMV

Pentru a continua să fim aproape de tine, acum cardul OMV vine cu noi soluții 100% online, mai multe beneficii și cele mai bune oferte pentru afacerea ta.

Plătești în avans, ai extra discount

Plătești 100% în avans și beneficiezi de oferta promoțională:

  • La reducerea standard de 2 bani/L se adaugă o reducere de 8 bani/L
  • Reducerea suplimentară se aplică la un consum maxim de 15.000 L/lună
  • Reducerea totală se va aplica la prețul afișat la pompă
  • Perioada maximă pentru aplicarea reducerii suplimentare de 8 bani/L este de 3 luni consecutive, dar nu mai târziu de 30 noiembrie 2020

 

Cardul tău OMV acum în E-Shop

Dacă ai un consum lunar de până la 2500 L acum poți efectua toate tranzacțiile online. Comanzi, semnezi, plătești în avans, rapid și eficient pentru a-ți ușura operațiunile. Intră în E-Shop și comandă online cardurile de carburant OMV necesare afacerii tale.
Ai un consum mai mare de 2500 L/lună și vrei plată în avans? Completează  formularul CERE OFERTĂ și în cel mai scurt timp vei fi contactat de un reprezentant OMV.

Plată la termen? AVEM!

Alimentezi acum, plătești mai târziu. Bucură-te de calitatea carburantului OMV și beneficiezi de termene de plată flexibile. Dacă afacerea ta are un consum de peste 500 de L/lună , completează formularul CERE OFERTĂ, specificând plata la termen și vei fi contactat de un reprezentant OMV. 

Câștigi 2000 litri de carburant

Alimentezi în cele peste 550 de stații OMV si Petrom din România, plătești cu cardul OMV sau Petrom și poți căștiga 2000 L de carburant. Mai multe detalii în Regulament.

 

CERE OFERTĂ
 

  1. Regulament promoție plată în avans (PDF, 493,5 KB)
  2. Regulament campanie OMV Card (PDF, 597,9 KB)
  3. Act adițional de prelungire campanie OMV Card (PDF, 289,6 KB)
  4. Termeni si Conditii Generale OMV Card 21.08.2019 (PDF, 137,4 KB)
  5. Termeni și condiții generale pentru cardurile OMV cu funcția Routex și cardurile Petrom valabil de la 21.08.2019 (Anexa 1) (PDF, 480,7 KB)

Localizator stații

Selector Ulei