Site-uri OMV Group
Închide

Cardul OMV, partenerul tău în toată Europa!

Dacă te deplasezi prin Europa, te asigurăm de sprijinul nostru nu doar prin propria reţea de distribuţie de peste 2.000 de staţii de alimentare OMV (inclusiv Petrom şi Avanti) ci şi prin reţeaua partenerilor noştri ROUTEX: Aral, BP, Circle K şi eni. ROUTEX oferă una din cele mai extinse reţele de servicii premium din Europa, cu peste 20.000 puncte de acceptanţă în 33 de ţări, inclusiv peste 1.700 de puncte ROUTEX-4-TRUCKS, aflate pe coridoarele principale de tranzit din Europa.

Acum Cardul OMV cu funcția Routex este acceptat și în Republica Moldova. 

Incepând de la 1 ianuarie 2020, toate cardurile OMV cu funcția Routex vor fi acceptate în cele peste 81 de stații de alimentare de pe teritoriul Republicii Moldova!

Prin intermediul cardului OMV beneficiezi de un pachet complet de servicii, care te ajută să economisesti timp, bani şi să reduci eforturile administrative:

  • Oferte speciale la carburanţi şi accesorii pentru maşină;
  • Acces la o reţea extinsă în România şi Europa prin parteneriatul ROUTEX
  • Servicii online în timp real pentru monitorizarea flotei prin aplicatia Fleet Online Service
  • Tranzacţii securizate;
  • Condiţii flexibile de facturare şi plată;
  • Servicii de recuperare TVA şi plata taxelor de drum;
  • Asistenţă tehnică prin OMV Service 24: reparaţii, înlocuire anvelope, remorcări vehicule de schimb, asistenţă la plata amenzilor şi controalelor poliţiei, suport lingvistic
  • Cardul OMV cu funcţia ROUTEX, emis în România, este acceptat şi în reţeaua Petrom.

Economiseşti timp şi bani!

Cu OMV Station Navigator, planifici traseul tău pentru toată Europa cu doar câteva clicuri de mouse. Acesta afişează şi calculează tot ceea ce contează de-a lungul rutei: toate staţiile OMV şi ROUTEX pentru camioane, precum şi preţurile individuale de carburant. Şi foarte important: OMV Station Navigator vă oferă cele mai rezonabile staţii de alimentare de pe traseu şi optimizează opririle pentru alimentarea cu carburant. Pentru că oriunde vă aflaţi, distanţele nu contează pentru afacerea dumneavoastră, costurile da.

Localizator stații

Selector Ulei