Contact OMV Grup

Logout
Site-uri OMV Group
Închide
img_OMV Recuperare TVA_banner

Recuperare TVA, cu o rată de succes de peste 99,9%

Știm că o afacere de succes înseamnă drumuri vaste, iar multe dintre ele se pot extinde peste granițele României. Ofertele de recuperare a TVA-ului achitat în UE pe care le oferim prin colaborare cu partenerii noștri, FDE și EBV, au fost concepute pentru a-ți ușura procesul administrativ.

EBV europe

EBV Finance este unul dintre cei mai mari agenți de rambursare a taxelor pe valoare adăugată și a accizelor din Europa cu activități de recuperare a TVA-ului în 13 țări membre ale Uniunii Europene. Obiectivul nostru este de dezvoltare permanentă a portofoliului de servicii oferite și de creștere a gradului de satisfacție al clienților noștri.

Avantajele tale

  • 100% transparență privind ratele de schimb valutar aplicate la transferul sumelor de TVA în alte monede decât Euro
  • posibilitatea de a schimba modalitatea de rambursare în fiecare lună
  • feedback cu privire la documentele transmise în cel mult două zile lucrătoare

 

Serviciile noastre de rambursare TVA:

  • Standard: EBV finance depune cererile primite în termen de 15 zile lucrătoare de la data predării dosarului complet, banii fiind rambursați de autoritățile competente în termen de 2-32 săptămâni
  • Rambursare rapidă: poți depune documentele necesare lunar/bilunar, iar EBV deduce comisionul și îți returnează TVA-ul în contul tău sau prin OMV în 2-5 zile

Recuperare TVA prin EBV Finance (PDF, 1,2 MB)  

RecuperareTVA-schema

Promisiunea noastră de a-ţi oferi servicii de calitate şi de a-ţi reduce timpul petrecut în administrarea documentelor specifice este susținută de un proces dezvoltat împreuna cu partenerul nostru FDE. Acesta este o companie de referinţă, cu peste 30 de ani experienţă în recuperarea de TVA şi de acciză pe piaţa transporturilor rutiere. 

Nu este nevoie să fii implicat în proces, facem totul pentru tine: trimitem noi facturile direct către biroul de recuperare, urmând ca banii să fie viraţi direct în contul tău!

Selector Ulei