Contact OMV Grup

Logout
Site-uri OMV Group
Închide
Servicii

Servicii

În călătoriile tale poți plăti cu cardul OMV atât pentru carburanți, cât și pentru accesorii auto sau produse din shop. De la noi vei primi o singură factură cu toate detaliile. Poți conta pe cel mai înalt nivel de precizie și securitate - atât pentru afacerea ta cât și pentru transmiterea electronică a facturii. Reducerea costurilor de administrare sunt preocuparea noastră.

De pe calculator, tabletă sau smartphone, ai întotdeauna flota sub control în timp ce economisești bani cu o eficienţă sporită. Cu OMV Serviciul Fleet Online ai o imagine de ansamblu cuprinzătoare a flotei în orice moment și în timp real.

Când pleci la drum ai nevoie de un plan şi trebuie să ştii:

 • unde găseşti staţia potrivită
 • care este ruta optimă
 • unde poţi parca
 • de unde poţi alimenta Adblue

Citeste mai mult

O dată pe lună, sau la cerere de două ori pe lună, în calitate de deținător al cardului OMV, primești o factură clară ce include o analiză completă a consumului de carburant. Această factură conține toate serviciile achiziționate cu cardul OMV. Poți chiar să alegi să aloci fiecare card OMV unor centre de cost diferite. Pentru o analiză mai detaliată a datelor, toate cardurile deținute pot fi codificate astfel încât kilometrajul și / sau identificarea șoferului să fie obligatorii în timpul procesului de plată.

Beneficiile facturii electronice, pe scurt:

 • Facturare consolidată: prezentarea tuturor serviciilor achiziționate în fiecare țară. Suma totală pentru fiecare țară este afișată în moneda țării emitente.
 • Facturare națională: include toate plățile în țara emitentă a cardului. 
 • Facturare internațională: include o factură sau o notă de debit pentru fiecare țară furnizoare, în moneda locală. Această factură este importantă pentru recuperarea TVA.
 • Încasarea facturării inverse: este emisă atunci când plățile au fost percepute pe card în perioada de facturare reglementată de Directiva UE 2008/8 / CE (servicii de taxare inversă). Această factură poate include tranzacții în țări separate.

La cerere, îți putem trimite facturi rapide, ușor de înțeles și ecologice, în format electronic prin e-mail. Utilizând facturarea electronică salvezi timp și bani.

Exemplu e-invoicing - național (PDF, 161,7 KB)
Exemplu e-invoicing - internațional (PDF, 110,0 KB)
Exemplu e-invoicing - istoric tranzacții (PDF, 89,0 KB)
Exemplu e-invoicing Collective Settlement (PDF, 109,7 KB)

Ai mai jos un scurt manual de instrucțiuni despre cum poți face verificarea unui document PDF semnat digital cu Adobe Acrobat în 6 pași:

Verificarea documentelor PDF semnate digital cu Adobe Acrobat  (PDF, 1,7 MB)

Ești interesat să setezi propriul PIN individual pentru cardurile OMV? Ai mai jos detalii despre cum poți face acest lucru:

Utilizează câmpul "Pin ales de client" de mai jos pentru a crea codul PIN individual. Este necesar să confirmi codul PIN repetându-l în câmpul "Repetați PIN".

Pentru informații suplimentare, te rugăm să verifici documentul OMV Pin Individual din subsolul paginii.

Păstrarea confidențialității pinului individual este obligatorie și această obligație trebuie transmisă și utilizatorilor ulteriori ai cardului OMV. Prin setarea unui PIN individual te angajezi în păstrarea confidențialității lui. Un PIN selectat individual nu poate fi atribuit cardurilor OMV existente. 

Apasă butonul "Trimite" și finalizează procesul de setare a unui PIN individual.

 

Important!

Te afli pe un site web securizat OMV Petrom Marketing S.R.L. Informațiile tale sunt confidențiale, iar pinul ales nu va putea fi vizualizat de niciun angajat OMV Petrom Marketing. Din motive de securitate a datelor, pe toată durata procesului, OMV Petrom Marketing nu va putea vizualiza codul PIN ales de tine. OMV Petrom Marketing este singurul responsabil pentru prelucrarea informațiilor legate de setarea PIN-ului. În cazul în care ai întrebări, te rugăm să ne contactezi la adresa de e-mail omvpetrom@omv.com.

OMV Pin Individual  (PDF, 459,4 KB)

Cu OMV beneficiezi atât de carburanți de calitate, cât și de un partner de încredere care să fie alături de afacerea ta. Cardul OMV îți oferă acces la serviciul de asistență rutieră la nivel european, rapid și fiabil pentru toate vehiculele de peste 2,8 tone.

OMV Service 24 Internațional este disponibil la orice oră, indiferent unde te afli. Apelând la numărul de telefon universal  +43 (0) 3622 / 72 308, o echipă de specialiști va analiza situația și îți va oferi unul din următoarele servicii:

 • Reparații, îndiferent de marca vehiculului
 • Vulcanizare
 • Servicii de remorcat 
 • Ajutor cu plata amenzilor cu posibilitatea de rambursare
 • Asistență în comunicarea cu diferitele controale de poliție
 • Suport cu vehiculele de schimb

Pentru mai multe detalii în legătură cu serviciul nostru de asistență rutieră europeană, poți consulta catalogul de servicii de mai jos.

OMV Service 24 - Catalog Servicii (PDF, 718,1 KB)

Soluţia noastră de semnătură electronică facilitează semnarea contractelor în mod digital, simplu şi rapid. Cadrul juridic pentru semnăturile electronice a fost stabilit în Uniunea Europeană începând cu 1 iulie 2016.

Avantajele tale:

 • Ușor de utilizat: fără cont de utilizator, parolă sau software suplimentar
 • Flexibil: acces prin intermediul oricărui dispozitiv conectat la internet
 • Rapid: reduce semnificativ timpul de semnare a contractului
 • Eficient: fără costuri de curierat și fără costuri de arhivare
 • Sigur: conform legislaţiei comerciale locale și Regulamentului (EU) nr. 910/2014
 • Prietenos cu mediul: elimină printarea documentelor

Pentru mai multe informații, poți consulta documentul de mai jos:

Selector Ulei