Contact OMV Grup

Logout
Site-uri OMV Group
Închide
Servicii

Servicii

În călătoriile dumneavoastră puteți plăti cu Cardul OMV atât pentru carburanti, cat și pentru accesorii auto. De la noi vei primi doar o singură factură cu toate detaliile. Puteți conta pe cel mai înalt nivel de precizie și securitate - atât pentru dumneavoastră cât și pentru transmiterea electronică a facturii. Reducerea costurilor de administrare sunt preocuparea noastră.

De pe calculator, tabletă sau smartphone, aveți întotdeauna flota sub control în timp ce economisiţi bani cu o eficienţă sportiă. Cu OMV Serviciul Fleet Online aveți o imagine de ansamblu cuprinzătoare a flotei în orice moment și în timp real.

Când pleci la drum ai nevoie de un plan şi trebuie să ştii:

 • unde găseşti staţia potrivită
 • care este ruta optimă
 • unde poţi parca
 • de unde poţi alimenta Adblue

Citeste mai mult

O dată pe lună, sau la cerere de două ori pe lună, în calitate de deținător al cardului OMV, primiți o factură clară incluzând o analiză completă a consumului de carburant. Acest factură conține, de asemenea, toate serviciile achiziționate cu cardul dumneavoastră OMV. De fapt, puteți chiar să alegeți să aveți fiecare card OMV unor centre de cost diferite. Pentru o analiză mai detaliată a datelor, toate cardurile dumneavoastră pot fi codificate astfel încât kilometrajul și / sau identificarea șoferului să fie obligatorii în timpul procesului de plată.

Beneficiile facturii electronice, pe scurt:

 • Facturarea consolidată: prezentarea tuturor serviciilor achiziționate în fiecare țară. Suma totală pentru fiecare țară este afișată în moneda țării emitente.
 • Facturarea națională: include toate plățile în țara emitentă a cardului. 
 • Facturarea internațională: include o factură sau o notă de debit pentru fiecare țară furnizoare, în moneda locală. Această factură este important pentru recuperarea TVA.
 • Încasarea facturării inverse: este emisă atunci când plățile au fost percepute pe card în perioada de facturare reglementată de Directiva UE 2008/8 / CE (servicii de taxare inversă). Această factură poate include tranzacții în țări separate.

La cerere, vă putem trimite facturi rapide, ușoare și ecologice în format electronic prin e-mail. Utilizând facturarea electronică salvați timp și bani.

Exemplu e-invoicing - național (PDF, 161,7 KB)
Exemplu e-invoicing - internațional (PDF, 110,0 KB)
Exemplu e-invoicing - istoric tranzacții (PDF, 89,0 KB)
Exemplu e-invoicing Collective Settlement (PDF, 109,7 KB)

Vă rugăm să găsiți un scurt manual de instrucțiuni despre cum să faceți verificarea unui document PDF semnat digital cu Adobe Acrobat în 6 pași.

Verificarea documentelor PDF semnate digital cu Adobe Acrobat  (PDF, 1,7 MB)

Sunteți interesat să vă creați propriul PIN individual pentru cardurile OMV? Atunci sunteți în locul potrivit!

Utilizați câmpul "Pin ales de client" de mai jos pentru a crea codul PIN individual. Este necesar să confirmați codul PIN repetându-l în câmpul "Repetați PIN".

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să verificați documentul OMV Pin Individual din subsolul paginii.

Vă angajați să vă păstrați confidențialitatea pinului dumneavoastră individual și să acordați această obligație utilizatorilor ulteriori ai cardului OMV. Rețineți că un PIN selectat individual nu poate fi atribuit cardurilor OMV deja existente. Încheiați procesul prin a apăsa pe butonul "Trimite".

Important!

Sunteți acum pe un site web securizat OMV Petrom Marketing S.R.L. Informațiile dumneavoastră sunt confidențiale iar pinul ales de dumneavoastră nu va putea fi vizualizat de niciun angajat OMV Petrom Marketing. Din motive de securitate a datelor, pe toată durata procesului, OMV Petrom Marketing nu va putea vizualiza codul PIN ales de dumneavoastră. OMV Petrom Marketing este singurul responsabil pentru prelucrearea informațiilor dumneavoastră PIN. În cazul în care aveți întrebări, vă rugăm sa ne contactați direct la omvpetrom@omv.com

OMV Pin Individual  (PDF, 459,4 KB)

Cu OMV nu beneficiezi doar de carburanți de calitate, ci și de un partner de încredere care să îți fie alături de afacerea ta. Cardul OMV îți oferă acces la serviciul de asistență rutieră la nivel european, rapid si fiabil pentru toate vehiculele de peste 2,8 tone.

OMV Service 24 Internațional este disponibil la orice oră, indiferent unde te afli. Apelând la numărul de telefon universal  +43 (0) 3622 / 72 308, o echipă de specialiști va analiza situația și vă oferă unul din următoarele servicii:

 • Reparații, îndiferent de marca vehiculului
 • Vulcanizare
 • Servicii de remorcat 
 • Ajutor cu plata amenzilor cu posibilitatea de rambursare
 • Asistență în comunicarea cu diferitele controale de poliție
 • Suport cu vehiculele de schimb

Pentru mai multe detalii în legătură cu serviciul nostru de asistență rutieră europeană, puteți consulta catalogul de servicii de mai jos.

OMV Service 24 - Catalog Servicii (PDF, 718,1 KB)

Selector Ulei