Contact OMV Grup

Logout
Site-uri OMV Group
Închide
img_franco_morbidelli_HP

Bun venit în echipa OMV, Franco Morbidelli!

Franco Morbidelli, pilot de curse de motociclism de renume mondial și simbol al progresului și excelenței, devine cel mai nou ambasador OMV MaxxMotion. 

OMV adaugă încă o pagină de istorie în susținerea sporturilor cu motor, după mulți ani de succes pe patru și pe două roți. Colaborarea începută în primăvara anului 2024 a fost construită pe baza pasiunii pentru performanță pe care OMV și Franco o au în comun. Parteneriatul mizează pe sinergia între angajamentul OMV față de inovație și cursa neobosită către succes a lui Franco.

Format de celebrul Valentino Rossi, Franco Morbidelli reprezintă un exemplu de realizare într-o lume extrem de competitivă, cu distincții importante în carieră, precum titluri de campion în Moto2 și Superstock 600, cât și vicecampion în MotoGP.

Pe tot parcursul anului, urmăriți-l pe Franco purtând emblematicul logo OMV MaxxMotion pe echipamentul său de curse, un simbol al călătoriei comune spre excelență, iar pe măsură ce țintim noi succese pe circuit și în afara lui, ne puteți urmări aventurile pe canalele oficiale ale OMV și ale lui Franco.

„In bocca al lupo”, Franky! Ne bucurăm să te avem alături.

Selector Ulei