Contact
Site-uri OMV Group
Site-uri OMV Group
OMV Websites
OMV Grup www.omv.com Austria www.omv.at Bulgaria www.omv.bg Republica Ceha www.omv.cz Germania www.omv.de Ungaria www.omv.hu Nuoa Zeelanda www.omv.nz Norvegia www.omv.no Serbia www.omv.co.rs Slovenia www.omv.si Slovacia www.omv.sk Tunisia www.omv.tn Turcia www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
Grupul OMV Petrom
OMV Petrom www.omvpetrom.com Petrom www.petrom.ro
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Închide

Împreună, pentru un mediu mai curat

Păstrarea unui mediu mai curat este esentială pentru noi, toți, iar vestea bună este că împreună putem contribui la mai binele întregii comunități. Implică-te și tu în campania OMV de colectare a uleiului uzat și hai să reducem poluarea apelor și a solului, picătură cu picătură!   

Îți răsplătim grija pentru mediu

Dacă vii în stațiile OMV selectate cu minimum doi litri de ulei alimentar uzat colectat cu grijă, primești din partea noastră o delicioasă cafea VIVA Clasic, pe care poți să o consumi pe loc, sau când vrei tu!

Cum colectezi corect uleiul alimentar uzat?

Pentru a putea fi reutilizat, este foarte important să ții cont de câteva reguli de bază privind colectarea uleiului alimentar uzat:

  • Folosește pentru colectarea uleiului un recipient din plastic, transparent, cu o capacitate de min. 2 litri;
  • Asigură-te că reziduurile, sau resturile de mâncare, nu ajung și ele în recipientul de colectare. Poți evita acest lucru folosind o strecurătoare.
  • Atenție! Este foarte important ca uleiul să nu conțină apă, pe cât posibil.

Împreună suntem mai responsabili, cu fiecare picătură!

Lista statiilor selectate unde se face colectare de ulei alimentare uzat este disponibila aici.

Localizator stații

Selector Ulei