Contact OMV Grup

Logout
Site-uri OMV Group
Închide
img_fiipilotpentruozilp

Fii pilot de curse pentru o zi

Simte adrenalina fiecărei curse și învață să pilotezi mașina de curse ca un pilot adevărat, chiar de la unii dintre cei mai buni piloți de curse din România. Experiența circuitului MotorPark Adâncata te așteaptă, alături de Bogdan Marișca, Norbert Maior, Ciprian Lupu și Simone Tempestini.

În perioada 15 mai -5 iulie, activezi campania din aplicația OMV MyStation, alimentezi cu carburanții de performanță OMV MaxxMotion 100 plus și OMV MaxxMotion Diesel de minimum 600 lei prin mai multe alimentări cumulate (scanezi aplicația OMV MyStation după fiecare alimentare) și poți câștiga prin tragere la sorți o experiență pe circuitul MotorPark Adâncata.

Evenimentul va avea loc pe 31 iulie 2024, iar câștigătorii vor putea pilota mașinile de curse și vor fi și pasagerii piloților de curse profesioniști.

Pentru a participa în concurs, este necesară înscrierea apăsând butonul „Activează” din secțiunea Campanii sau din cea de Concurs din aplicația OMV MyStation.

Campania este valabilă doar pentru utilizatorii cu statut Gold sau Platinum în aplicația OMV MyStation conform regulamentului disponibil aici, în aplicația OMV MyStation și în stațiile OMV.

Selector Ulei