Contact
Site-uri OMV Group
Site-uri OMV Group
OMV Websites
OMV www.omv.com/en Austria www.omv.at/de-at Bulgaria www.omv.bg/bg-bg Republica Ceha www.omv.cz/cs-cz Germania www.omv.de/de-de Ungaria www.omv.hu/hu-hu Nuoa Zeelanda www.omv.nz/en-nz Norvegia www.omv.no/no-no Serbia www.omv.co.rs/sr-rs Slovenia www.omv.si/sl-si Slovacia www.omv.sk/sk-sk Tunisia www.omv.tn/ar-tn Turcia www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae/en-ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Austria www.omv-gas.at Germany www.omv-gas.de Hungary www.omv-gas.hu Netherlands www.omv-gas.nl
Închide

Design Italian, Funcţionalitate Completă

Produsele NAVA, create în colaborare cu designeri cunoscuți la nivel internațional,  sunt multifuncționale și perfect adaptate la nevoile unui stil de viață modern.

Între 2 septembrie și 24 noiembrie 2019 ai super reduceri la produsele NAVA în toate stațiile OMV. Alimentează cu carburant, spală-ți mașina sau ia o gustare și adună punctele bonus.

Ce poți cumpăra?

GEANTĂ DE UMĂR
Preț promo: 75,99 lei cu 10 puncte bonus
Preț întreg: 217,49 lei

Cu un design unisex, geanta de umăr este soluția perfectă pentru a păstra la îndemână, toate obiectele importante. În buzunarul dedicat încape o tabletă de până la 8”.
Dimensiuni: 19 x 25.5 x 4cm

GEANTĂ TOTE CUMPĂRĂTURI
Preț promo: 129,99 lei cu 10 puncte bonus
Preț întreg: 371,49 lei

Geanta tote este multifuncțională, confecționată din poliester rezistent. Are un buzunar interior pentru o tabletă de până la 12.9” și un buzunar exterior cu fermoar.
Dimensiuni: 32 x 37 x 8cm

RUCSAC PENTRU LAPTOP
Preț promo: 149,99 lei cu 10 puncte bonus
Preț întreg: 428,59 lei

Confecționat din poliester rezistent la apă, rucsacul pentru laptop are un buzunar pentru tabletă de până la 12.9” și unul pentru laptop de până la 15.6”.
Dimensiuni: 30 x 42 x 13.5cm

GEANTĂ SPORT
Preț promo: 169,99 lei cu 10 puncte bonus
Preț întreg: 485,99 lei

Geanta sport este confecționată din poliester rezistent, poate fi purtată în mână sau pe umăr și are patru buzunare de dimensiuni diferite, pentru a păstra totul organizat.
Dimensiuni: 53 x 30 x 21cm

TROLER PE ROLE
Preț promo: 249,99 lei cu 10 puncte bonus
Preț întreg: 714,59 lei

Trolerul pe role e confecționat din poliester rezistent la apă, are o compartimentare interioară inteligentă și mâner telescopic.
Dimensiuni: 36 x 55 x 20cm

GEANTĂ PENTRU COSMETICE
Preț promo: 44,99 lei cu 10 puncte bonus
Preț întreg: 128,59 lei

Geanta pentru cosmetice este fabricată din poliester rezistent și are căptușeală impermeabilă, pentru a proteja hainele din bagaj de eventuale accidente.
Dimensiuni: 21 x 14 x 9.5cm

 

Fondat în 1970, brandul NAVA colaborează cu designeri de talie internațională pentru a crea genți, accesorii și ceasuri inovative, de calitate.
NAVA țintește către echilibrul între funcționalitate și sensibilitatea estetică, îmbinând formele geometrice și liniile curate cu tratamente speciale anti-umiditate și compartimentare practică, ușor de utilizat.

1 punct bonus
La cumpărături de minimum 40 de lei primești un punct bonus.

1 punct bonus
La achiziția oricărui sandviș sau a oricărei cafele VIVA Cafe primești un punct bonus.

1 punct bonus
La achiziția programului de spălare Top Wash Sensation sau pentru două fise Jet Wash primești un punct bonus.

2x puncte bonus
La alimentarea cu carburanți de performanță OMV MaxxMotion Diesel sau OMV MaxxMotion 100plus obții un număr dublu de puncte.

Taloanele colectoare pot fi utilizate până la data de 24 noiembrie 2019 pentru achiziția produselor NAVA cu reduceri de până la 65%, în limita stocului disponibil.

REGULAMENT

Pentru mai mute detalii, citește Regulamentul Campaniei.

Localizator stații

Selector Ulei