Contact
Site-uri OMV Group
Site-uri OMV Group
OMV Websites
OMV www.omv.com/en Austria www.omv.at/de-at Bulgaria www.omv.bg/bg-bg Republica Ceha www.omv.cz/cs-cz Germania www.omv.de/de-de Ungaria www.omv.hu/hu-hu Nuoa Zeelanda www.omv.nz/en-nz Norvegia www.omv.no/no-no Serbia www.omv.co.rs/sr-rs Slovenia www.omv.si/sl-si Slovacia www.omv.sk/sk-sk Tunisia www.omv.tn/ar-tn Turcia www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae/en-ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com/de
Închide

Oferte speciale pentru tine!

Fie că e vorba de o nouă rețetă de sandvișuri sau de promoții din shop-ul nostru, fiecare lună aduce o varietate de oferte la produse și servicii care îți fac viața mai ușoară. Te așteptăm în oricare dintre stațiile noastre să te bucuri de cele mai proaspete produse de la VIVA Cafe și de cele mai bune servicii.

Momente dulci pentru zile agitate

Ciocolata neagră este o importantă sursă de antioxidanți, atât de benefici organismului. Tocmai de aceea, în această lună, în stațiile OMV găsești ciocolata neagră de la HEIDI DARK la un preț special, de doar 7,99 de lei. Oferta este valabilă pentru variantele HEIDI Dark Extreme, cu 85% cacao și HEIDI DARK MILD,cu 50% cacao, începând cu 1 noiembrie, în limita stocului disponibil. 

 

Gustări naturale, fără zahăr adăugat și fără gluten

O gustare bună trebuie să reprezinte sursa ta de energie, într-o pauză binemeritată sau atunci când ești pe fugă. La VIVA Café îți oferim Bio Chocoberries și Fruit Bar, două gustări naturale, în variante delicioase, fără gluten, fără ulei de palmier. Alegeți gustarea preferată din stațiile OMV! 

Ciocolata este mereu o idee bună, indiferent de anotimp

Fie că ești grăbit sau vrei să îți oferi un moment de relaxare, ia în calcul că la OMV ai mereu produse noi, gata să te surprindă plăcut. În această lună, ciocolata ta preferată de la Ritter Sport are sortimente noi  nouțe, numai bune de încercat. Tabletele sunt disponibile în variante de 100g cu migdale caramelizate și ciocolată neagră cu mentă. Hmm, ce zici? Te-am convins să le încerci? 

Fericirea începe acasă, cu produse potrivite pentru familia ta

Tehnologia din casa ta îți poate face viața mult mai ușoară. Dacă profiți și de un preț excelent la electrocasnicele Tefal, Rowenta și Vitalpur, familia îți va fi mult mai recunoscătoare pentru că bugetul nu va avea prea mult de suferit. Nu rata ofertele speciale din OMV Shop pentru accesoriile tale preferate. 

Mașina ta merită tot ce e mai bun, oferă-i deodorantul potrivit gusturilor tale

Un ambient plăcut în mașină îți poate transforma călătoriile într-o experiență minunată. În această lună îți oferim 5 variante de odorizanți lichizi, pentru ca tu să alegi ce ți se potrivește. Miresmele care sunt acum în promoție, la doar 5,99 sunt: Anti-tutun, fresh, new car, sport și varianta men only. Promoția începe pe data de 1 noiembrie și este valabilă în limita stocului disponibil. 

Motive de sărbătoare, tot anul

La OMV nu te întrebăm care sunt motivele tale de sărbătoare, noi doar îți oferim un preț special, să ții băuturile preferate la rece, tot timpul anului. Pungile de cuburi de gheață la 6 kilograme au un preț special de doar 19,99 lei bucata. Tu ce motiv de petrecere ai luna aceasta ? 

Combinația perfectă între ciocolata fină și aroma de whiskey

În viață trebuie să facem mereu alegerile potrivite. La OMV avem un preț special la o combinație fără egal: doar 21,99 lei pentru cea mai fină ciocolată elvețiană, cu lapte și lichiorul de whiskey Jack Daniel’s, totul în gustul perfect al tabletelor de ciocolată Goldkenn. Oferta este valabilă începând cu 1 noiembrie, în limita stocului disponibil. 

NOU la OMV! mai multe sortimente de ciocolată, mai multă distracție

În shopurile din stațiile OMV ai mereu produse noi, potrivite gusturilor tale. Toamna aceasta ciocolata este vedeta noastră. Vino să te convingi și să încerci noile trufe de ciocolată REBER Bissen. Oferta este valabilă din întâi noiembrie, în limita stocului disponibil.

 

Localizator stații

Selector Ulei