Contact
Site-uri OMV Group
Site-uri OMV Group
OMV Websites
OMV www.omv.com/en Austria www.omv.at/de-at Bulgaria www.omv.bg/bg-bg Republica Ceha www.omv.cz/cs-cz Germania www.omv.de/de-de Ungaria www.omv.hu/hu-hu Nuoa Zeelanda www.omv.nz/en-nz Norvegia www.omv.no/no-no Serbia www.omv.co.rs/sr-rs Slovenia www.omv.si/sl-si Slovacia www.omv.sk/sk-sk Tunisia www.omv.tn/ar-tn Turcia www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae/en-ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Austria www.omv-gas.at Germany www.omv-gas.de Hungary www.omv-gas.hu Netherlands www.omv-gas.nl
Închide

Oferte speciale pentru tine!

Fie că e vorba de o nouă rețetă de sandvișuri sau de promoții din shop-ul nostru, fiecare lună aduce o varietate de oferte la produse și servicii care îți fac viața mai ușoară. Te așteptăm în oricare dintre stațiile noastre să te bucuri de cele mai proaspete produse de la VIVA Cafe și de cele mai bune servicii.

Te răplătim pentru grija pe care i-o porți mașinii tale!

Pentru că ne plac șoferii responsabili și grijulii, am pregătit un moment de răsfăț pentru tine, dar și pentru mașina ta. Astfel, dacă alegi programul Top Wash pentru mașina ta, sau 3 x Jet Wash și curățare interioară, vei primi în mod gratuit o cană cadou, pentru cafeaua ta. Cu mașina curată și o cafea VIVA într-o cană nouă, orice drum ți va părea călătorie relaxantă! Oferta este valabilă până pe 15 octombrie 2020.

Tehnologie pentru casă și mașină, la super ofertă

Primăvara aceasta avem vești bune pentru tine. Caută la raft ofertele speciale pentru produsele Panasonic și Tellur și vei avea parte de o surpriză. Periuțe de dinți electrice, mașini de tuns sau gageturi care îți fac călătoriile cu mașina mult mai plăcute, toate au un preț excelent în rețeaua stațiilor OMV din toată țara. Nu rata ofertele speciale din OMV Shop pentru accesoriile tale preferate. Oferta este valabilă începând cu 15 mai, în limita stocului disponibil!

 

Combinații perfecte pentru pauza de dulce

Ciocolata Lindt este o alegere bună, indiferent de momentul zilei. E fină, e cremoasă și are un gust inconfundabil. În stațiile OMV vei găsi ciocolata LINDT, lapte extra fondant sau cireșe intense, la 100gr. la prețul special de 14,49 lei bucata. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

Ciocolată sau sport? Sau amândouă?

Se spune că nu putem avea chiar totul...însă pentru un plus de energie nu trebuie întotdeauna să și transpiri din greu. Ciocolata Ritter Sport este mereu o sursă de energie și de antioxidanți atât de necesari pentru o stare de bine. Acum, la OMV, variantele cu stafide și alune de pădure sau napolitană, la 100 de grame, au un preț special, de doar 8,99 lei bucata. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

Vara nu s-a terminat încă...

Cappucino, Caffe Latte sau Caramel, pentru oricare ai opta, versiunea VIVA Ice Coffee este o încântare a simțurilor. Te așteptăm în restaurantele VIVA să descoperi gust inconfundabil de VIVA ice coffee, acum la un preț redus. Fiecare sticlă costă 5,99 lei, preț redus de la 8,49 lei. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

Surpriza Jack Daniel’s

E mai dulce ca mierea și mai plină de savoare decât un lichior din distileriile scoțiene. Un gust inconfundabil e concentrat în tableta de ciocolată cu cremă Jack Daniel’s. Varianta simplă sau cea cu miere, la 100 de grame, costă 22,99 lei. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

    

O gustare bună se servește în porție dublă

Când spui snack, spui cipsurile Lay’s, cu gustul lor inconfundabil de cartofi proaspăt rumeniți în cuptor, aromați cu sare sau iaurt și plante aromatice. La OMV pachetul de două pungi de Lay’s rumeniți în cuptor costă doar 12,99 lei. În plus, la fiecare achiziție primești și un suport de telefon cadou, pentru mașina ta. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

 

Care e super puterea ta ?

Când adrenalina te pune în mișcare e bine să ai alături un aliat de nădejde. Fie că alegi varianta Energy, Ultra sau Juiced Mango Loco, orice doză de băutură energizantă Monster, la 500 ml costă 7,49 de lei. Cu toată energia acumulată poți câștiga zeci de premii: 50 de șepci Valentino Rossi, 50 de tricouri Valentino Rossi sau marele premiu o motocicletă Yamaha YZF-R3. Oferta este valabilă doar în limita stocului disponibil.

O gustare dulce pune lumea în mișcare

La VIVA Café găsești mereu motive pentru care să oprești și să îți tragi sufletul. Cu napolitanele Knoppers nu dai niciodată greș pentru că îți oferă acea doză de dulce de care ai nevoie să îți continui drumul, cu un plus de energie și vibe bun. Acum, Knoppers Snack cu lapte și alune la 25 de grame costă doar 2,49 lei iar Knoppers Nutbar, 40 grame, costă 3,69 lei. Hai, oprește la VIVA Café!

Energia la puterea a 3-a

Când știi deja ce cauți, nu alegi doar una, ci trei sticle de Pepsi rece ca gheața. Îți oferim 3 motive să faci o oprire în stațiile OMV pentru că avem 3 sortimente la ofertă: Pepsi original, max și lime. Pachetul special, cu trei sticle de 500ml, costă doar 14,99 lei. În plus, la fiecare achiziție primești și o sticlă de aluminiu cadou. Această ofertă nu trebuie să îți scape, vino și profită pentru că este disponibilă doar în limita stocului.

Localizator stații

Selector Ulei