Contact
Site-uri OMV Group
Site-uri OMV Group
OMV Websites
OMV www.omv.com/en Austria www.omv.at/de-at Bulgaria www.omv.bg/bg-bg Republica Ceha www.omv.cz/cs-cz Germania www.omv.de/de-de Ungaria www.omv.hu/hu-hu Nuoa Zeelanda www.omv.nz/en-nz Norvegia www.omv.no/no-no Serbia www.omv.co.rs/sr-rs Slovenia www.omv.si/sl-si Slovacia www.omv.sk/sk-sk Tunisia www.omv.tn/ar-tn Turcia www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae/en-ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com/de
Închide

Oferte speciale pentru tine!

Fie că e vorba de o nouă rețetă de sandvișuri sau de promoții din shop-ul nostru, fiecare lună aduce o varietate de oferte la produse și servicii care îți fac viața mai ușoară. Te așteptăm în oricare dintre stațiile noastre să te bucuri de cele mai proaspete produse de la VIVA Cafe și de cele mai bune servicii.

 

Cappuccino sau latte macchiato?

O gustare delicioasă este binevenită în orice moment al zilei. De aceea, toamna aceasta OMV te răsfață cu o ofertă specială: orice băutură Illy Cappuccino sau Latte Macchiato vine la un preț special de 8,79 de lei și este însoțită și de Prăjitura Casei cu cacao de la Alka. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

 

Bucură-te de gustul autentic de Pepsi Cola!

Gustul răcoritor Pepsi este ideal pentru orice sezon. De aceea, OMV îți aduce gustul original de Pepsi Cola, în sticla vintage pe care o ținem minte cu toții. Bucură-te de spiritul liber specific Pepsi Cola, acum și la un preț special. Oferta este valabilă până la jumătatea lunii noiembrie, în limita stocului disponibil.

Fii mereu echipat și în siguranță!

Când pornești la drum cu mașina, cea mai importantă este siguranța ta și a tuturor pasagerilor. Și pentru a fi mereu pregătit pentru orice situație, OMV ți-a pregătit un kit pe care orice șofer trebuie să îl aibă în portbagaj, cu stingător, triunghi reflectorizant, trusă medicală și vestă, fiecare la un preț special. Oferta este valabilă până la jumătatea lunii noiembrie, în limita stocului disponibil.

Energie la puterea a doua!

Red Bull îți dă aripi, oricând ai nevoie! Fie că ești la serviciu, la o întâlnire importantă sau că te îndrepți spre o seară plină de distracție, de la OMV îți poți lua o doză dublă de energie. Cu oferta de 2 x Red Bull, la un preț special, îți începi toamna în forță, pregătit pentru orice provocare. Oferta valabilă până pe 31.01.2019.

 

Oferta care sparge gheața!

Pentru ca niciodată să nu te poți plânge că ai rămas fără stoc de gheață în frigider, OMV ți-a pregătit o super ofertă! La cumpărarea a patru saci de gheață, primești încă unul cadou. Oferta este valabilă până la 30.04.2019, în limita stocului disponibil.

 

OMV îți aduce energie pentru acasă

Pentru că suntem un partener de încredere în orice situație, la noi poți să găsești energie pentru mașina, dar și pentru casa ta. În perioada 1.09.2018 – 30.11.2018, ai prețuri speciale pentru prelungitoare și becuri Hama. Așa că fă-ți plinul de energie la OMV!

Călătorește în lumea cărților, la OMV!

Dacă printre călătoriile tale preferate se numără și cele literare, atunci trebuie să știi că la OMV te bucuri de prețuri reduse pentru cărți. Fie că le preferi pe cele istorice, pe cele de aventură sau de dragoste, în stațiile OMV cărțile editurii RAO vin la un preț redus cu 15%. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil, până pe 30.11.2018. Reducerea se aplică direct la casa de marcat.

 

Intră în haioasa lume a lui Mickey Mouse!

Începând cu luna noiembrie, Mickey Mouse se mută în stațiile OMV! Prietenosul personaj este pregătit de joacă, așa că nu îți rămâne decât să profiți de prețul special și să îți surprinzi copilul cu o jucărie nouă! Oferta este valabilă în limita stocului disponibil, până pe data de 15.02.2019, în stațiile OMV din toată țara.

Mașină cu parfum... de voie bună!

Pentru că știm cât de important este parfumul care te întâmpină atunci când intri în mașină, la OMV ți-am pregătit o super-ofertă la clip-urile Wunder-Baum. La doar 14,99 lei ai odorizant de mașină, cu diverse arome, pentru ca orice călătorie cu mașina să te bucure și relaxeze.Promoția este valabilă în luna noiembrie, în limita stocului disponibil.

 

Vin, sărbătorile vin!

Sărbătorile ne bat la ușă, iar pentru a fi pregătiți, OMV și Coca-Cola ți-au pregătit o surpriză extra-simpatică: pentru fiecare 3 sticle de Cocal-Cola achiziționate din orice stație OMV, primești un camion de jucărie, cadou. Oferta este valabilă până la 31 ianuarie 2019, în limita stocului disponibil.

Localizator stații

Selector Ulei