Contact
Site-uri OMV Group
Site-uri OMV Group
OMV Websites
OMV www.omv.com/en Austria www.omv.at/de-at Bulgaria www.omv.bg/bg-bg Republica Ceha www.omv.cz/cs-cz Germania www.omv.de/de-de Ungaria www.omv.hu/hu-hu Nuoa Zeelanda www.omv.nz/en-nz Norvegia www.omv.no/no-no Serbia www.omv.co.rs/sr-rs Slovenia www.omv.si/sl-si Slovacia www.omv.sk/sk-sk Tunisia www.omv.tn/ar-tn Turcia www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae/en-ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Austria www.omv-gas.at Germany www.omv-gas.de Hungary www.omv-gas.hu Netherlands www.omv-gas.nl
Închide

Oferte speciale pentru tine!

Fie că e vorba de o nouă rețetă de sandvișuri sau de promoții din shop-ul nostru, fiecare lună aduce o varietate de oferte la produse și servicii care îți fac viața mai ușoară. Te așteptăm în oricare dintre stațiile noastre să te bucuri de cele mai proaspete produse de la VIVA Cafe și de cele mai bune servicii.

  

Luna copiilor la VIVA

Sărbătorim cu multe jucării, luna copiilor. Așadar, între 01.06.2020 și 14.06.2020, vei găsi în stațiile OMV discount de 20% la animale plușate și figurine. Discountul se aplică la casa de marcat din prețul afișat la raft, cu excepția produselor aflate deja în promoție.

  

Tehnologie pentru casă și mașină, la super ofertă

Primăvara aceasta avem vești bune pentru tine. Caută la raft ofertele speciale pentru produsele Panasonic și Tellur și vei avea parte de o surpriză. Periuțe de dinți electrice, mașini de tuns sau gageturi care îți fac călătoriile cu mașina mult mai plăcute, toate au un preț excelent în rețeaua stațiilor OMV din toată țara. Nu rata ofertele speciale din OMV Shop pentru accesoriile tale preferate. Oferta este valabilă începând cu 15 mai, în limita stocului disponibil!

  

Lecturi interesante pentru toată familia

Pentru că cei mici vor să afle mereu lucruri noi și interesante, ți-am pregătit noi motive să ne faci o vizită. Toate cărțile de la editura RAO, aflate acum în coșul cu produse selectate, au acum reducere 15%. Prima Enciclopedie în imagini sau Atlasul corpului omenesc, sunt doar câteva dintre cele mai interesante titluri. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

  

Promisiunea OMV: prelungim viața motorului tău

Ne-am obișnuit deja clienții cu produse premium, menite să aibă grijă de mașină și să o resfețe tot timpul anului. Indiferent de anotimp, motorul merită o atenție deosebită și pentru acest lucru acum, în stațiile OMV, dacă cumperi două bidoane de ulei identice, al doilea este la 50% reducere. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

Pentru grătare fără stres

La debutul sezonului cald îți oferim mai multe motive să stai în grădină și să prepari masa pentru cei dragi. Ne dorim să faci cele mai bune grătare, fără stres și fără prea mult fum. La OMV găsești acum punga de 2 kilograme de cărbuni JOLE, la prețul redus de doar 11,98 lei. Nu mai aștepta și apucă-te de gătit, să îi surprinzi pe cei dragi cu o friptură delicioasă. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

Localizator stații

Selector Ulei