Contact
Site-uri OMV Group
Site-uri OMV Group
OMV Websites
OMV Grup www.omv.com Austria www.omv.at Bulgaria www.omv.bg Republica Ceha www.omv.cz Germania www.omv.de Ungaria www.omv.hu Nuoa Zeelanda www.omv.nz Norvegia www.omv.no Serbia www.omv.co.rs Slovenia www.omv.si Slovacia www.omv.sk Tunisia www.omv.tn Turcia www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
Grupul OMV Petrom
OMV Petrom www.omvpetrom.com Petrom www.petrom.ro
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Închide

Oferte speciale pentru tine!

Fie că e vorba de o nouă rețetă de sandvișuri sau de promoții din shop-ul nostru, fiecare lună aduce o varietate de oferte la produse și servicii care îți fac viața mai ușoară. Te așteptăm în oricare dintre stațiile noastre să te bucuri de cele mai proaspete produse de la VIVA Cafe și de cele mai bune servicii.

Drum cu energie

Dacă ești pe fugă, treci pe la OMV și nu pierde din timp! Ia o Viva Ice Coffe Caffe Latte, Capuccino sau Vanilie și bucură-te de cafea în drum spre birou. Nu uita, beneficiezi și de o reducere de 20%.

Premii dulci

Niciodată dulcele nu a adus atâtea beneficii. Savurează orice înghețată Magnum din oricare dintre stațiile OMV din drumul tău și câștigă premii. Înscrie bonul fiscal în concurs și poți câștiga unul dintre cele trei iPhone 12 sau una dintre cele zece drone oferite de Viva.
Ce aromă să fie cea care îți aduce premiul?

Drumeții cu jucării

Drumurile lungi sunt făcute în familie. Dar ce te faci când cei mici își pierd răbdarea pe ultima sută de metri? Oprești la OMV și alegi una dintre modelele de jucării pe care Viva ți le pune la dispoziție pentru doar 12,99 lei. Începând cu întâi iulie drumurile lungi spre vacanță sunt salvate!

   

Dulce pentru pofticioși

Ai mașina plină de pofticioși? Știm cu toții că pofta de dulce nu se discută, așa că bucură pe toată lumea cu unul dintre pachetele promoționale pe care Viva ți le pregătește. Oprește la OMV și alege pachetul Mars 4pack 180g la 8,99 lei sau Snickers 4pack 228g la 9,99 lei. Ce preferă pofticioșii, cocos sau caramel?

Pauza de dulce

Simți nevoia de o pauză între treburile care te poartă peste tot prin oraș? Ciocolata este răspunsul. Fă-ți pauza mai dulce cu o oprire la OMV, unde poți profita de o Milka Chocowafer simplă sau cu alune la doar 1,99 lei. Grăbește-te, oferta este valabilă în limita stocului disponibil!

În drum spre distracție

Viva se gândește mereu la tine, așa că a creat o ofertă specială pentru tine și grupul tău de prieteni. În drumul vostru spre distracție, opriți la OMV și la trei sticle Pepsi sau Pepsi Max 500ml primiți o sticlă reutilizabilă de aluminiu cadou. Cu doar 14,99 lei încarci tot grupul cu energie pozitivă.

Energia, starul verii

De două ori mai multă energie înseamnă de două ori mai multă distracție. Oprește la Viva și reîncarcă-ți bateriile, iar la două băuturi energizante Rockstar 500ml primești un portofel din aceeași gamă. Începe vara cu energie din plin la doar 13,99 lei la orice stație OMV din țară.

   

Localizator stații

Selector Ulei