Contact
Site-uri OMV Group
Site-uri OMV Group
OMV Websites
OMV Grup www.omv.com Austria www.omv.at Bulgaria www.omv.bg Republica Ceha www.omv.cz Germania www.omv.de Ungaria www.omv.hu Nuoa Zeelanda www.omv.nz Norvegia www.omv.no Serbia www.omv.co.rs Slovenia www.omv.si Slovacia www.omv.sk Tunisia www.omv.tn Turcia www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
Grupul OMV Petrom
OMV Petrom www.omvpetrom.com Petrom www.petrom.ro
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Închide

Oferte speciale pentru tine!

Fie că e vorba de o nouă rețetă de sandvișuri sau de promoții din shop-ul nostru, fiecare lună aduce o varietate de oferte la produse și servicii care îți fac viața mai ușoară. Te așteptăm în oricare dintre stațiile noastre să te bucuri de cele mai proaspete produse de la VIVA Cafe și de cele mai bune servicii.

Ce ne-am face fără cafea?

O cafea bună ne poate da 100.000 de motive să ne începem ziua cu bine. Vino la OMV și până pe 13 iunie și ai 100.000 de șanse să pleci acasă cu unul dintre premiile VIVA și cu o cafea Single origin!

Lucrează mai productiv și mai sănătos

Produsele din oferta Tellur sunt aici să facă experiența lucrului de acasă mai bună, iar la OMV ai acum tot ceea ce ai nevoie pentru a te simți mai bine, acasă! Te așteptăm în stațiile OMV să te echipezi și curând vei putea lucra chiar de pe plajă sau din vârf de munte!

   

O combinație plină de gust

Prinde pachetul promoțional cu două PEPSI sau PEPSI MAX la 500ml și un LAY’S CHIPS SARE la 60g și primești cadou o mingie de fotbal la doar 13,99lei. Vino la OMV, prinde oferta de familie și începe un campionat acasă.

   

Confortul vine în familie

Data viitoare când treci la OMV pune pe listă și produsele Narativo. Fie că alegi Perna Nor, Luna, perna Pătrată sau perna de gât pentru copii, te bucuri de un preț pe cinste! Doar 99,99 lei per bucată.

    

Începe ziua cu un stop de energie

Ai nevoie de un un start în forță? Înainte să pleci la drum vino în stațiile OMV și bucură-te de o gustare revigorantă. Viva Ice Coffee și Viva Croissant cu ciocolată sau căpșuni și vanilie la doar 9,49lei!        

   

O combinație de top

Dacă ești mereu pe fugă, te poți bucura de o combinație surprinzătoare. Viva Ice Coffee Caffe Latte sau Capuccino 242ml și Viva Croissant simplu la 40g! În plus, ai parte și de un preț prietenos, doar 9,39 lei.

Yoohoo, la distractie

Vanilie, ciocolata? De ce nu amândouă? La OMV te bucuri de trei vafe cremă de cacao sau crema de vanilie, pachet de 50 de grame la 9,99 lei. Ia și tu doza de dulce din stațiile OMV și fă-ți un cadou dulce.

Dulce pentru toată lumea

Ce te faci atunci când trebuie să iei ceva dulce pentru toată toți cei din mașină? Mergi la sigur. Cu o vizită scurtă OMV poți bucura toată mașina cu pachetul Mars 4pack 180g, la 8,99 lei sau Snickers 4pack 200g la 9,99 lei. Deci, ce alegi?

California la tine în mașină

Chiar dacă nu mai putem călători așa de mult, avem o soluție. Poți da o aromă californină mașinii tale cu ajutorul odorizanților Auto California Scents, la doar 24,99 lei. Vino la OMV și prinde oferta!

Oricând ai nevoie

Unele lucruri nu trebuie să lipsească din mașină. Spre exemplu, mereu avem nevoie de șervețele umede. Vino la OMV și prinde oferta noastră. Alege dintre șervețele umede de la Cleanic și poți rezolva mai ușor orice situație.

Localizator stații

Selector Ulei