Contact
Site-uri OMV Group
Site-uri OMV Group
OMV Websites
OMV www.omv.com Austria www.omv.at Bulgaria www.omv.bg Republica Ceha www.omv.cz Germania www.omv.de Ungaria www.omv.hu Nuoa Zeelanda www.omv.nz Norvegia www.omv.no Serbia www.omv.co.rs Slovenia www.omv.si Slovacia www.omv.sk Tunisia www.omv.tn Turcia www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae Borealis websites Borealis Group www.borealisgroup.com
Grupul OMV Petrom
OMV Petrom www.omvpetrom.com Petrom www.petrom.ro
Închide

Oferte speciale pentru tine!

Fie că e vorba de o nouă rețetă de sandvișuri sau de promoții din shop-ul nostru, fiecare lună aduce o varietate de oferte la produse și servicii care îți fac viața mai ușoară. Te așteptăm în oricare dintre stațiile noastre să te bucuri de cele mai proaspete produse de la VIVA Cafe și de cele mai bune servicii.

În plus, în 30 de staţii OMV ai posibilitatea să achiziţionezi un trandafir criogenat de la Frozen Rose. Vezi aici lista completă.

Surprize dulci pentru zile pline

Știm că dimineața ești mereu pe fugă. Și mai știm că un strop de energie în plus nu strică niciodată. Sezonul acesta, la Viva Café, de fiecare data când te oprești să-ți iei un Cappuccino Vienez, Blend Classic sau Single Origin 100% Arabica, primești și două mini croissante, cu numai 1 leu în plus. Oferta este valabilă începând cu 1 decembrie, în limita stocului disponibil.

   

Gust inegalabil de cartofi crocanți

Pentru un snack rapid și delicios, Chio a creat gama “intense”. Delicioasele chipsuri de cartofi cu sare sau cu sos de smâmtână și ierburi au acum, pe lângă un gust mult mai intens și un preț special. Fiecare pungă de 135 de grame costă doar 7,49 lei. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

   

Gusturi inconfundabile la VIVA

Luna aceasta, VIVA Ice Coffee cappucino, caffe latte sau caramel în sticla de 242 ml costă doar 5,99 lei, preț redus de la 8,49 lei. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

   

Iarna este mereu motiv de bucurie

 În luna ianuarie, la pachetul de 3 sticle de 500 ml de Pepsi gust original sau Pepsi Max, prețul este unul special, de doar 13,99 lei. În plus, la fiecare achiziție, clienții OMV vor primi drept cadou și un fes colorat. Oferta este valabilă din 15 ianuarie, în limita stocului.

   

Mai multe cadouri, mai multe motive să oprești la OMV

Oferta Pepsi este și mai generoasă în luna ianuarie. La același pachet de 3 sticle de 500 ml, Pepsi gust original sau Pepsi Max, poți primi o pereche de mănuși cadou, să te protejezi de frig. Prețul pachetului este de 13,99 lei iar oferta este valabilă începând cu 15 ianuarie.

   O pauză de dulce binemeritată

Combinația perfectă pentru un desert delicios include lapte sau ciocolată, blat pufos sau biscuiți crocanți. Oricare ar fi preferințele tale, știm că e greu să alegi, așa că la OMV ti-am pregătit o ofertă de nerefuzat, să nu fii nevoit să te gândești prea mult. O prăjitură cu ciocolată de la 7Days și un baton de lapte Oreo sunt combinația perfectă la prețul promoțional de 4,99 lei. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

Fresh și fără zahăr

Guma de mestecat cu gust proaspăt și răcoritor este un must have care nu ar trebui să îți lipsească din mașină. La OMV găsești acum o gamă largă din care să alegi, iar luna aceasta prețurile sunt promoționale. Orbit professional, Strong Mint sau White, Airwaves Extreme sau Five Spearmint la prețul de 13,99 lei, ori Orbit Spearmint simplu la 12,99 lei. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

   

 

  

Localizator stații

Selector Ulei