Contact
Site-uri OMV Group
Site-uri OMV Group
OMV Websites
OMV www.omv.com/en Austria www.omv.at/de-at Bulgaria www.omv.bg/bg-bg Republica Ceha www.omv.cz/cs-cz Germania www.omv.de/de-de Ungaria www.omv.hu/hu-hu Nuoa Zeelanda www.omv.nz/en-nz Norvegia www.omv.no/no-no Serbia www.omv.co.rs/sr-rs Slovenia www.omv.si/sl-si Slovacia www.omv.sk/sk-sk Tunisia www.omv.tn/ar-tn Turcia www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae/en-ae Borealis websites Borealis Group www.borealisgroup.com
Grupul OMV Petrom
OMV Petrom www.omvpetrom.com/ro Petrom www.petrom.ro/ro-ro
Închide

Oferte speciale pentru tine!

Fie că e vorba de o nouă rețetă de sandvișuri sau de promoții din shop-ul nostru, fiecare lună aduce o varietate de oferte la produse și servicii care îți fac viața mai ușoară. Te așteptăm în oricare dintre stațiile noastre să te bucuri de cele mai proaspete produse de la VIVA Cafe și de cele mai bune servicii.

Vitamine sau hidratare? Mai bine amândouă!

Să fim siguri că rămâi în formă, indiferent de momentul zilei, am pregătit combinații perfecte care să îți ofere doza de vitaminizare de care ai nevoie: VIVA Vitamin Water Drive sau Reload, la doar 6,39 lei sticla sau VIVA Rosehip Tea Refresh și VIVA Matcha Tea Focus la doar 5,59 de lei pe bucată. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

O ofertă care ți se potrivește ca o mănușă

De ce să te mulțumești cu una, când poți lua două sticle de Coca-Cola și să fii sigur că ai făcut cea mai bună alegere? În stațiile OMV, la două sticle de Coca-Cola cumpărate, gust original, zero zahăr sau zero zahăr și lămâie verde, de 500ml, primești cadou o pereche de mănuși roșii. Prețul pachetului promoțional este de doar 9,99 lei. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

Mai mult, cu mai puțini bani

Credem că două sunt mai bune decât una, dar și patru sunt mai energizante decât două. Promoția Coca-Cola din stațiile OMV e una la superlativ. La 4 sticle cumpărate, Coca-Cola Gust Original, Zero Zahăr sau Zero Zahăr și lămâie verde de 500ml, primești cadou un pahar frumos inscripționat.
Pachetul costă doar 19,99 lei și este disponibil în luna noiembrie, în limita stocului.

Ursuleți delicioși pentru pofticioși

Sunt mici, colorați și absolut delicioși. Ursuleții Haribo sunt mereu o alegere bună, indiferent de vârstă. În stațiile OMV am pus pe rândul din față pungile de 100 de grame, să fim siguri că nu le ratezi, indiferent de preferințe: Goldbears, StarMix sau Happy Cola. Prețul promoțional pentru fiecare pungă este de doar 5,99 lei. Oferta este valabilă până la finalul lunii. Nu o rata!

 

Lecturi fascinante pentru serile lungi de toamnă

O carte bună este, fără doar și poate, cel mai bun prieten al serilor care acum sunt tot mai lungi și tot mai răcoroase. Nu ratați colecția de cărți bestseller al Grupului Editorial Art! Acum, în toate stațiile OMV, cărțile care au fascinat mii de cititori au 15% discount. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

Localizator stații

Selector Ulei