Contact
Site-uri OMV Group
Site-uri OMV Group
OMV Websites
OMV Grup www.omv.com Austria www.omv.at Bulgaria www.omv.bg Republica Ceha www.omv.cz Germania www.omv.de Ungaria www.omv.hu Nuoa Zeelanda www.omv.nz Norvegia www.omv.no Serbia www.omv.co.rs Slovenia www.omv.si Slovacia www.omv.sk Tunisia www.omv.tn Turcia www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
Grupul OMV Petrom
OMV Petrom www.omvpetrom.com Petrom www.petrom.ro
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Închide

Oferte speciale pentru tine!

Fie că e vorba de o nouă rețetă de sandvișuri sau de promoții din shop-ul nostru, fiecare lună aduce o varietate de oferte la produse și servicii care îți fac viața mai ușoară. Te așteptăm în oricare dintre stațiile noastre să te bucuri de cele mai proaspete produse de la VIVA Cafe și de cele mai bune servicii.

Vara asta este #Coola

La drum lung ce e mai bun decât o cola rece și mașina plină cu energie? Fă o oprire în stațiile OMV, cumpără patru sticle de CocaCola pentru toată mașina la doar 19,99 lei și primești pe loc un tricou de bumbac care să vă aducă aminte de momentele împreună. Vara asta e #cooola!

Cea mai fresh oprire

Ai nevoie de ceva fresh, bio, hrănitor și super delicios? Oprește-te la stațiile OMV unde te așteaptă băuturile Melissimo la doar 11,99 lei. Poți alege între cătină, socată sau limonadă, pentru că anul ăsta gustul verii ți-l iei de la VIVA.

Energie pentru drum

Ziua pare din ce în ce mai lungă, opririle sunt multe, iar drumul lung? Ia-ți doza rece de energie pentru drumuri dese distractive. Caută în frigiderele în stațiile OMV dozele de RedBull în variantele tropical, pepene roșu, fără zahăr sau original la un preț special de 6,49 lei și recapătă-ți energia.

   

Când ai energie pentru orice

Atunci când crezi că ai pus totul în bagaj și îți dai seama ai uitat ce era mai important: bateriile! Cum vei folosi toate obiectele din portbagaj pe care le cari după tine dacă nu mai pornesc? Oprește într-o stație OMV și profită de prețul special de 12,99 lei la bateriile Vatra – long live power. Repornește vibe-ul de vară!

Rămâi în formă. Tu știi ce își dorește corpul tău

Ești pe drum, simți nevoia de hidratare și parcă ai mânca ceva, dar parcă totuși ai mai aștepta? Fă o pauză bine meritată și oferă-i corpului tău energie naturală. În stațiile OMV găsești Apa VIVA cu Vitamine și Croissantul VIVA cu unt la un preț special de 8,99 lei. Micile plăceri le guști pe drumurile lungi. Bucură-te de fiecare călătorie.

Gustare pentru drum bun

Ai chef de o gustare? În staţiile OMV găsești Croissantul VIVA cu căpșuni și Apa cu Vitamine VIVA la prețul special de 8,99 lei. Hidratează-te, păstrează-ți energia și ia o gustare până ajungi la destinație. Corpul tău îți va mulțumi mai tâziu.

Localizator stații

Selector Ulei