Contact OMV Grup

Logout
Site-uri OMV Group
Închide
img_StatiiSolareheader

Panouri fotovoltaice produc energie verde în stațiile OMV

Schimbările climatice reprezintă una dintre cele mai importante provocări globale, de aceea sustenabilitatea este o prioritate pentru OMV. Ca parte a strategiei de sustenabilitate, stațiile OMV găsesc soluții pentru a-și desfășura activitatea într-o manieră mai ecologică.

În prezent, 83 dintre stațiile OMV au devenit mai prietenoase cu mediul, fiind dotate cu panouri fotovoltaice. Electricitatea generata acopera aproximativ 12% din necesarul energetic al unei stații, procentul fiind influențat de sistemul fiecărei locații și de consumul acesteia. Astfel, casele de marcat, frigiderele, aparatele de cafea își reduc semnificativ amprenta de carbon, oferind în continuare servicii de cea mai bună calitate si promițând un viitor mai verde.

Utilizarea panourilor fotovoltaice se traduce prin diminuarea amprentei de dioxid de carbon cu aproximativ 6 tone pe an, pentru fiecare stație OMV dotata cu astfel de panouri. Cantitatea totală de energie produsă de panourile din stațiile OMV este aproximativ egală cu alimentarea a 21.000.000 de becuri de 100w.

Puteți afla mai multe despre Strategia OMV Petrom 2030 aici.

Selector Ulei