Contact
Site-uri OMV Group
Site-uri OMV Group
OMV Websites
OMV Grup www.omv.com Austria www.omv.at Bulgaria www.omv.bg Republica Ceha www.omv.cz Germania www.omv.de Ungaria www.omv.hu Nuoa Zeelanda www.omv.nz Norvegia www.omv.no Serbia www.omv.co.rs Slovenia www.omv.si Slovacia www.omv.sk Tunisia www.omv.tn Turcia www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
Grupul OMV Petrom
OMV Petrom www.omvpetrom.com Petrom www.petrom.ro
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Închide

Staţii de reîncărcare a vehiculelor electrice în reţeaua OMV

Sectorul transporturilor, care are un rol esențial pentru  mobilitatea bunurilor și oamenilor, este și unul dintre sectoarele in care sunt necesare măsuri eficiente și cuprinzătoare de reducere a emisiilor.

Viitorul transportului va fi deservit de o paleta diversa de combustibili atât clasici, cat si alternativi. Sunt necesare măsuri eficiente și cuprinzătoare de reducere a emisiilor, si in acest sens venim cu un portofoliu mixt de produse care sa răspundă nevoilor din mobilitate, adaptate specificului tarii noastre.

Continuam călătoria in domeniul electro-mobilității împreună cu partenerii noștri cu care vom dezvolta rețeaua de reîncărcare a mașinilor electrice in cadrul stațiilor de distribuție carburanți.

În anul 2017, OMV Petrom a fost prima companie de energie din România care, în cadrul unui proiect pilot, a instalat prima stație de reîncărcare rapidă pentru mașinile electrice, într-o stație de distribuție carburanți OMV.

Localitate Adresă                                            
Bucureşti

Bucuresti, Str. Alexandru Serbanescu, Sector 1

OMV Petrom și Enel X România, vor instala în stațiile de distribuție a carburanților din rețelele OMV și Petrom, 10 stații de reîncărcare rapidă pentru automobilele electrice, dintre care 8 in statiile OMV.

Stațiile de reîncărcare rapidă vor fi instalate în stații de carburanți din rețeaua OMV și Petrom, acoperind o distanță de aproximativ 380 de kilometri pe drumurile principale din România, urmând a conecta orașe din estul, centrul și vestul țării. În acest fel, OMV Petrom și Enel X își continuă planurile pentru dezvoltarea rețelei de puncte de reîncărcare în România, încurajând mobilitatea rutieră a clienților prin intermediul vehiculelor electrice.

Toate stațiile de reîncărcare pentru mașini electrice instalate în cadrul parteneriatului vor avea o putere disponibilă de minimum 50 kW, iar un ciclu de încărcare pentru 80% din capacitatea bateriei unui autovehicul se va putea efectua în aproximativ 25 de minute. Plata se poate efectua prin intermediul aplicației JuicePass.

Statii OMV cu statii de incarcare rapida Enel X:

Localitate Adresă                        
Predeal Oras Predeal, Soseaua Nationala nr. 63B, judetul Brasov  
Alba Iulia Str. Alexandru Ioan Cuza Nr. 8, judetul Alba
Bacău Calea Doctor Alexandru Safran nr. 14A, judetul Bacau

Localizator stații

Selector Ulei