Contact OMV Grup

Logout
Site-uri OMV Group
Închide
img_header_MM_110Incredere

Alimentează cu carburanții de performanță OMV MaxxMotion

Carburanții de performanță OMV MaxxMotion reprezintă soluția perfectă pentru nevoile oricărui autoturism modern. Ne străduim constant să le oferim clienților noștri cei mai buni carburanți, care prelungesc durata de viață a vehiculelor și protejează în același timp mediul înconjurător.

Nou! Acum cu extra molecule de curățare

Standardele industriei și nevoia pentru îmbunătățirea calității carburantului au crescut considerabil în ultimii ani. Acceptând provocarea, OMV a făcut un pas important înainte prin îmbunătățirea formulelor OMV MaxxMotion Diesel și OMV MaxxMotion 100plus. Conținutul de aditivi care îmbunătățesc performanța motorului și reduc depunerile, a fost suplimentat cu 10%. Noii combustibili de înaltă performanță îmbunătățesc eficiența motoarelor și le asigură o excepțională funcționalitate și longevitate.

Conținut crescut de aditivi pentru motorina și benzina OMV MaxxMotion

Pentru a fi mereu aproape de următorul pas în dezvoltarea tehnologiei carburanților, echipa OMV lucrează cu cei mai importanți producători auto, cu instituții de cercetare și universități. Pachetul îmbunătățit de aditivi a fost implementat atât pentru OMV MaxxMotion Performance Diesel, cât și pentru OMV MaxxMotion 100plus.

Aditivii prelungesc durata de viață a motorului

Formula inovativă a pachetului de aditivi conține mai multe molecule de curățare, al căror rol este să curețe motorul, să-l protejeze de coroziune și să prevină depunerile – astfel oferind motorului mai mult timp de rulat fără probleme! În plus, aditivii susțin în mod direct performanța motorului, asigurând mereu puterea maximă de accelerație.

Selector Ulei