Contact OMV Grup

Logout
Site-uri OMV Group
Închide
img_header 100Plus

OMV MaxxMotion 100plus

Performanță maximă pentru motorul tău

Primul pas la începutul oricărei călătorii este pregătirea. În cazul nostru, este vorba despre siguranța că motorul mașinii tale este fiabil pe termen lung.

OMV MaxxMotion 100plus a fost dezvoltat pentru a oferi protecție și performanță remarcabile. Datorită îndeplinirii cerințelor de cel mai înalt nivel (categoria 6) al Cartei Mondiale a Carburanților (WWFC), poți călători oriunde vrei și chiar mai departe.

img_benefits 100Plus SVG_RO

Folosirea carburanților OMV MaxxMotion 100plus previne formarea depunerilor pe piesele importante ale motorului, cum ar fi injectoarele, eliminând în mod activ depunerile apărute.
Folosirea carburanților OMV MaxxMotion 100plus previne formarea depunerilor pe piesele importante ale motorului, cum ar fi injectoarele, eliminând în mod activ depunerile apărute.

Protejează motorul

Utilizarea OMV MaxxMotion 100plus nu numai că previne formarea depunerilor la supapele de admisie, dar elimină și depunerile apărute. Utilizând OMV MaxxMotion 100plus continuu, supapa de admisie va rămâne aproape fără depuneri.

Performanță maximă a motorului
Performanță maximă a motorului

Performanță superioară

Carburantul MaxxMotion 100plus conține componente foarte rezistente la frecare, acesta fiind un avantaj, în special în cazul motoarelor de înaltă performanță. Prin urmare, cifra octanică ridicată permite obținerea performanțelor maxime ale motorului.

Protecție împotriva coroziunii
Protecție împotriva coroziunii

     

Curăță activ motorul

OMV MaxxMotion 100Plus construiește un strat protector pe suprafețele metalice. Ca urmare, oferă o protecție excelentă împotriva coroziunii în sistemul de alimentare și motor.

Mai puțină frecare și uzură
Mai puțină frecare și uzură

       

Eficiență maximă

OMV MaxxMotion 100plus conține compuși activi de reducere a frecării. Prin urmare, frecarea pe părțile esențiale este redusă și, în plus, uzura este redusă la minimum. Mai puțină frecare internă înseamnă protecție optimă la uzură și eficiență maximă a motorului.

img_Diesel Banner
img_QA Icons_RO

img_MM_ Diesel_1920x1080_06_ro

Testat pe scară largă în laboratoare 

În calitate de lider dinamic al industriei, OMV se angajează să îndeplinească cele mai înalte standarde și să dezvolte produse de ultimă generație. Prin urmare, efectuarea testării complete a specificațiilor pe o gamă largă de standarde este o parte importantă a procesului de dezvoltare a carburanților de performanță OMV MaxxMotion, pentru a asigura cea mai înaltă calitate încă din faza de dezvoltare.

img_MM_Diesel_1920x1080_09_ro

Monitorizare digitală a calității 

Urmărirea digitalizată a calității permite menținerea unui nivel ridicat de încredere în menținerea parametrilor de carburant definiți în dezvoltare. Pentru a ne asigura că numai produsele care îndeplinesc cele mai înalte standarde părăsesc parcurile de rezervoare către stațiile de alimentare OMV, se efectuează un control strict al tehnologiei noastre. OMV monitorizează calitatea până când carburanții OMV MaxxMotion ajung la stația de alimentare și în rezervoarele clienților noștri.

img_100Plus Quote_RO

Licenta OMV MaxxMotion 100plus (PDF, 265,1 KB)
SF-42 OMV MaxxMotion 100plus (PDF, 498,3 KB)

 

Selector Ulei