Contact
Site-uri OMV Group
Site-uri OMV Group
OMV Websites
OMV Grup www.omv.com Austria www.omv.at Bulgaria www.omv.bg Republica Ceha www.omv.cz Germania www.omv.de Ungaria www.omv.hu Nuoa Zeelanda www.omv.nz Norvegia www.omv.no Serbia www.omv.co.rs Slovenia www.omv.si Slovacia www.omv.sk Tunisia www.omv.tn Turcia www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
Grupul OMV Petrom
OMV Petrom www.omvpetrom.com Petrom www.petrom.ro
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Închide

NOUA FORMULA a benzinei de performanţă OMV MaxxMotion 100plus

Cu o formulă optimizată a combustibilului, stabilim noi standarde pentru benzina de calitate excelentă.

Carburantul de înaltă performanță OMV MaxxMotion 100plus are ca prioritate îngrijirea motorului mașinii tale, ajutând în acest fel la prelungirea duratei de viaţă a acestuia. Conținutul de aditivi care îmbunătățesc performanța motorului și reduc depunerile a fost suplimentat cu 10%. Noua benzina de înaltă performanță îmbunătățeste eficiența motorului și asigură o excepțională funcționalitate și longevitate.

Moleculele unice de curățare contribuie la eliminarea sedimentelor de pe supapele de admisie, dar și la menținerea motorului curat, prevenind depunerile ulterioare pe termen lung. În plus, OMV MaxxMotion 100plus are toate certificările necesare și nu numai, îndeplinind cele mai înalte standarde stabilite de Worldwide Fuel Charter Category 5 și întărește promisiunea noastră: Energia pentru o viata mai buna.

Campanii

Când vrei să obții rezultate bune, trebuie să rămâi constant - fie că e vorba de mersul la sală, de spălatul pe dinți sau de învățarea unui nou instrument muzical. Așa e și cu motorul mașinii tale: are constant nevoie de îngrijire și de tot ce e mai bun pentru el în călătoriile de zi cu zi.


Așa că oferă-i motorului tău OMV MaxxMotion 100plus de fiecare dată, pentru o mai bună performanță, mai multă protecție și emisii mai mici.

În plus, te bucuri de un carburant cu standarde înalte de calitate, îndeplinind cele mai exigente cerințe stabilite de Worldwide Fuel Charter Category 5 și întărește promisiunea noastră - WE CARE MORE.

MOTORUL MAȘINII TALE E CA MERSUL LA SALĂ

 

MOTORUL MAȘINII TALE E CA UN INSTRUMENT MUZICAL

MOTORUL MAȘINII TALE E PRECUM DINȚII CURAȚI

Am vrut să vedem cât de diferit este OMV MaxxMotion 100plus față de toate celelalte benzine. Am pornit cu două motoare noi, sigilate, pregătite pentru o testare detaliată. Piloții Napoca Rally Academy s-au aflat la volan, cu 20.000 de kilometri de parcurs, plini cu idei de provocări menite să testeze efectul OMV MaxxMotion 100plus asupra motorului mașinii.

Anul trecut, alături de Napoca Rally Academy am testat două mașini cu motoare identice, una alimentată cu OMV MAxxMotion 100plus, iar una cu benzină obișnuită. Dupa succesul de anul trecut, am pregatit împreuna cu Universitatea din Cluj un nou experiment, mult mai detaliat!

Cat de mult contează să alimentezi constant cu benzină OMV MaxxMotion 100plus? Vezi în clipul de mai jos:


Beneficii

Formula unică de aditivi din componența OMV MaxxMotion 100plus eliberează potențialul maxim al motorului. Dezvoltat special pentru carburanții OMV MaxxMotion, pachetul de aditivi eficientizează arderea datorită cifrei octanice ridicate și produce o elasticitate mai bună la cuplul motor.

Benzina OMV MaxxMotion 100plus îți oferă perfomanță cu ceva în plus. Compoziţia şi cifra octanică ridicată cresc eficienţa arderii, în special în cazul motoarelor care au beneficiat de îmbunătăţiri.

Testele efectuate pe motoarele unor mașini obișnuite arată îmbunătățirea performanței motorului printr-o elasticitate mai bună la cuplul motor.

Carburanţii OMV MaxxMotion asigură o protecţie mai bună şi depuneri minime. Formula inovativă menţine motorul curat şi chiar ajută la eliminarea depunerilor de pe injectoare, ajutându-te să te bucuri de motorul mașinii tale pentru mai mult timp.

Protecție împotriva coroziunii

Folosirea carburantului de performanță OMV MaxxMotion 100plus elimină depunerile din supapa de admisie și previne ancrasarea. Când se folosește constant carburant de performanță OMV MaxxMotion 100plus, supapa de admisie va rămâne complet ferită de reziduuri, prelungind astfel viața motorului.

Folosirea carburantului de performanță OMV MaxxMotion 100 plus elimină reziduurile din supapa de admisie și previne ancrasarea. Când se folosește constant carburant de performanță OMV MaxxMotion, supapa de admisie va rămâne complet ferită de reziduuri, prelungind astfel viața motorului.

Cu ajutorul aditivilor și moleculelor de curățare, OMV MaxxMotion 100plus asigură funcționarea în condiții optime a motorului, de-a lungul timpului. Acest fapt rezultă în reducerea considerabilă a emisiilor și noxelor, protejând mediul.

Licenta Benzina OMV MaxxMotion 100plus (PDF, 265,9 KB)
SF-42 OMV MaxxMotion 100plus_RO (PDF, 498,3 KB)
SF-42 OMV MaxxMotion 100plus_EN (PDF, 521,1 KB)

Localizator stații

Selector Ulei