Contact
Site-uri OMV Group
Site-uri OMV Group
OMV Websites
OMV Grup www.omv.com Austria www.omv.at Bulgaria www.omv.bg Republica Ceha www.omv.cz Germania www.omv.de Ungaria www.omv.hu Nuoa Zeelanda www.omv.nz Norvegia www.omv.no Serbia www.omv.co.rs Slovenia www.omv.si Slovacia www.omv.sk Tunisia www.omv.tn Turcia www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
Grupul OMV Petrom
OMV Petrom www.omvpetrom.com Petrom www.petrom.ro
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Închide

Noua benzină de performanță OMV MaxxMotion 100plus

Eliberează motorul de stresul din trafic!

Frecarea internă, produsă de mișcarea pistoanelor, poate duce la pierderea performanței motorului, de aceea echipa de cercetare si inovare OMV a lansat cea mai recentă generație a benzinei de performanta OMV MaxxMotion 100plus, îmbunătățită cu noul aditiv ActiveFlow!

Poți circula fără griji, chiar și la orele de vârf!

Traficul zilnic de oras nu va mai fi inamicul motorului, pentru că noua formula OMV MaxxMotion 100plus elibereaza motorul de stresul urban. Particulele ActiveFlow reduc frecarea din motor, în special în punctele în care mișcarea fluidă este crucială. Numărul mare octanic de cel puțin 100 și frecarea redusă duc la o eficiență maximă la toate tipurile de motoare pe benzină, inclusiv la motoarele de ultimă generație cu injecție directă.

Un strat protector extinde durata de viață a motorului

Noul OMV MaxxMotion 100plus formează un strat protector în interiorul motorului, reducând frecarea internă și ducând la o eficiență mai mare și la o uzură redusă. În plus față de eficiența optimizată a combustibilului, noul pachet de aditivi protejează motorul de coroziunea și depunerile legate de combustibil.

*Avantajele depind de stilul de conducere, tipul motorului, vârsta motorului și se referă la un combustibil de referință care îndeplinește cerințele minime locale (EN 590 în cazul motorinei sau EN 228 în cazul benzinei).

Alimenteaza de fiecare data cu OMV MaxxMotion 100plus!

Prelungeste durata de viata a motorului si scade consumul de carburant

Performanță maximă
Noul OMV MaxxMotion 100plus conține substanțe speciale care vă ajută motorul să obțină performanțe maxime. Efectul este vizibil de la prima alimentare cu OMV MaxxMotion 100plus

O ardere mai eficientă
OMV MaxxMotion 100plus are o cifra octanica deosebit de mare, de cel puțin 100 octan RON. Acest lucru optimizează arderea motorului, asigură astfel o performanță mai bună a acestuia.

Protecție împotriva coroziunii
Prin adăugarea de aditivi speciali, benzina de performanță OMV MaxxMotion 100plus previne coroziunea, prelungind astfel durata de viață a motorului.

Emisii mai mici
Utilizarea permanentă a combustibilului OMV MaxxMotion 100plus asigură un motor mai curat și o combustie mai eficientă, emițând mai puțin CO2.

Campanii

Când vrei să obții rezultate bune, trebuie să rămâi constant - fie că e vorba de mersul la sală, de spălatul pe dinți sau de învățarea unui nou instrument muzical. Așa e și cu motorul mașinii tale: are constant nevoie de îngrijire și de tot ce e mai bun pentru el în călătoriile de zi cu zi.

Așa că oferă-i motorului tău OMV MaxxMotion 100plus de fiecare dată, pentru o mai bună performanță, mai multă protecție și emisii mai mici.

În plus, te bucuri de un carburant cu standarde înalte de calitate, îndeplinind cele mai exigente cerințe stabilite de Worldwide Fuel Charter Category 5 și întărește promisiunea noastră - WE CARE MORE.

MOTORUL MAȘINII TALE E CA MERSUL LA SALĂ

 

MOTORUL MAȘINII TALE E CA UN INSTRUMENT MUZICAL

MOTORUL MAȘINII TALE E PRECUM DINȚII CURAȚI

Am vrut să vedem cât de diferit este OMV MaxxMotion 100plus față de toate celelalte benzine. Am pornit cu două motoare noi, sigilate, pregătite pentru o testare detaliată. Piloții Napoca Rally Academy s-au aflat la volan, cu 20.000 de kilometri de parcurs, plini cu idei de provocări menite să testeze efectul OMV MaxxMotion 100plus asupra motorului mașinii.
 

Anul trecut, alături de Napoca Rally Academy am testat două mașini cu motoare identice, una alimentată cu OMV MAxxMotion 100plus, iar una cu benzină obișnuită. Dupa succesul de anul trecut, am pregatit împreuna cu Universitatea din Cluj un nou experiment, mult mai detaliat!

Cat de mult contează să alimentezi constant cu benzină OMV MaxxMotion 100plus? Vezi în clipul de mai jos:
 

Localizator stații

Selector Ulei