Contact OMV Grup

Logout
Site-uri OMV Group
Închide
img_Header TopWash

Experimentați cea mai bună îngrijire auto cu OMV TopWash

Bine ați venit la OMV TopWash, unde excelența întâlnește inovația în îngrijirea auto. Misiunea noastră este de a vă oferi o experiență de spălare auto de neegalat printr-o combinație de tehnologie de ultimă generație, atenție meticuloasă la detalii și servicii excelente pentru clienți. Cu echipamentele noastre avansate și echipele noastre de experți, oferim rezultate care depășesc cu mult curățenia obișnuită - redăm vitalitatea și strălucirea autovehiculului dumneavoastră și îl facem ca nou. De la vehicule compacte la SUV-uri de lux, puteți avea încredere în OMV TopWash pentru a vă oferi calitate și îngrijire de neegalat. Descoperiți diferența pe care o fac serviciile noastre avansate de spălare auto și alegeți soluția pentru o mașină impecabilă și strălucitoare.

TopWash

img_TopWash

OMV TopWash oferă clienților noștri posibilitatea de a-și spăla autovehiculele folosind diferite sisteme de spălare auto. Fie că vă decideți pentru sistemele automate de spălare integrate sau pentru spălătoria auto cu autoservire, ambele opțiuni oferă o curățare convenabilă și eficientă a mașinii dumneavoastră. Toate spălătoriile auto OMV vă oferă dumneavoastră și vehiculului dumneavoastră o spălare delicată și temeinică. Acest lucru este garantat de conceptul uniform și optimizat al programului nostru, de echipamentele de ultimă generație și de controalele continue ale calității. 

img_jet wash
Descoperiți bucuria de a curăța autoturismele fără complicații prin autoservire cu dispozitivul nostru de spălat cu jet ușor de utilizat. Comenzile simple și configurarea rapidă îl fac ușor de utilizat, economisind timp și efort. Cu un furtun lung și un cablu de alimentare, veți avea o manevrabilitate de neegalat, ajungând fără efort în fiecare colț al vehiculului dumneavoastră. Combinația dintre soluțiile noastre chimice de înaltă calitate și apa presurizată îndepărtează cu ușurință murdăria încăpățânată de pe mașină. Atunci când spălați mașina la boxele de autoservire, urmați instrucțiunile dedicate, plasate pe pereții instalațiilor de self-service, pentru a obține un rezultat perfect. 
img_Rollover
Pășiți în viitorul confortului pe măsură ce tehnologia noastră de ultimă generație preia controlul. Pur și simplu intrați cu mașina, rămâneți la volan și lăsați sistemul nostru automatizat TopWash să facă treaba. Sistemul nostru de spălare auto cu rollover, proiectat cu precizie, se va deplasa automat în jurul vehiculului dumneavoastră, fără a lăsa niciun loc neatins. Viteza și eficiența reprezintă punctul central al programelor noastre de spălare. Spălătoria auto rollover OMV TopWash permite spălarea eficientă și delicată, pentru o mașină strălucitoare.
img_tunel
Timpul este esențial, iar noi îl prețuim pe al dumneavoastră. Eficientul nostru tunel de spălare auto OMV TopWash funcționează cu o viteză impresionantă, asigurând un proces de curățare rapid și complet. Luați-vă rămas bun de la timpii lungi de așteptare și bucurați-vă de experiența de spălare auto eficientă. 
img_Vacuum
Spuneți adio firimiturilor, prafului și particulelor enervante care se acumulează în mașină. Aspiratoarele noastre de ultimă generație, cu o putere optimă de aspirare, elimină fără efort chiar și cele mai mici particule. Experimentați bucuria unui interior cu adevărat curat și primitor, la fiecare vizită.
img_mat
Îmbunătățiți-vă experiența de conducere cu serviciul nostru de curățare a covorașelor. Redescoperiți plăcerea de a păși într-un interior impecabil, în care curățenia și confortul se îmbină. Tratați-vă autovehiculul cu grija pe care o merită, iar de curățenie ne ocupăm noi!
img_carcare
Atenția la detalii face parte din oferta noastră de servicii de spălătorie auto. Gama noastră de produse de îngrijire auto include tot ce aveți nevoie pentru o curățare completa: produse specifice pentru ingrijirea exterioara a mașinii și produse pentru curățare si întreținere interioară.
img_interior
Personalul nostru pregătit oferă rezultate și servicii excelente pentru mașina dumneavoastră. Alăturați-vă clienților mulțumiți care au încredere în OMV TopWash pentru nevoile de îngrijire a interiorului. 
img_ozonfix
Suntem conștienți de importanța unui mediu sănătos și fără alergeni. Serviciul nostru de curățare a sistemului de climatizare reduce în mod eficient alergenii și particulele din aer, eliminând mirosurile neplăcute.

Oferta de servicii de spălare automatizată

Înțelegem nevoile diferite ale clienților noștri și, prin urmare, oferim o gamă de opțiuni de spălare a vehiculelor, care să se potrivească nevoii dumneavoastră. Fie că preferați o spălare de întreținere , sau un pachet de lux cuprinzător care include servicii suplimentare, cum ar fi curățarea specială a roților, lustruirea TopWax și multe altele, avem soluția perfectă pentru nevoile dumneavoastră.

img_Oferta de servicii de spălare automatizată

Alegeți unul dintre serviciile noastre de spălare auto premium OMV TopWash și lăsați vehiculul dumneavoastră să strălucească mai puternic decât oricând.

img_TopWash Programe

Tehnologie avansată de spălare auto

img_TopWash 2

La spălătoriile noastre auto OMV TopWash, vă întâmpinăm cu echipamente de curățare a mașinilor avansate tehnologic, asigurând o experiență de spălare auto superioară.

img_nozzle
Prin încorporarea celei mai noi generații de duze de economisire a apei în operațiunile noastre de spălare auto OMV TopWash, ne angajăm să aducem o contribuție semnificativă la conservarea apei și la sustenabilitate. Datorită noilor duze de economisire a apei CARAMBA X-Jet, vom economisi apa cu până la 45% în toate locațiile OMV TopWash la sistemele rollover și tunel, asigurând o experiență de spălare auto superioară și de ultimă generație, de neegalat. 
img_foam
La locațiile noastre RollOver, Tunel si Jet Wash, vă oferim - spumă competitivă, biodegradabilă concepută pentru a duce experiența dumneavoastră de spălare auto la un alt nivel. Aplicarea spumei oferă rezultate excepționale care vor lăsa vehiculul impecabil și revitalizat.
img_payment
Cu terminalul nostru de plată exterior, plata pentru servicii nu a fost nicicând mai ușoară sau mai convenabilă. Bucurați-vă de experiența de plată fără complicații, sigură și eficienta. 

Sustenabilitate

img_Sustenabilitate

La spălătoria noastră auto OMV TopWash, credem în mai mult decât livrarea unui vehicul curat și strălucitor. Ne-am angajat să fim sustenabili și să ne asigurăm că operațiunile noastre au un impact pozitiv asupra mediului și a generațiilor viitoare.

img_sustain water
Cu tehnologia noastră avansată de reciclare a apei, fiecare picătură contează. În loc să ne bazăm exclusiv pe apă proaspătă, noi captăm, filtrăm și tratăm apa folosită în timpul procesului de spălare. Acest lucru înseamnă că o parte semnificativă din apa pe care o folosim este reciclată și reutilizată, reducând drastic consumul de apă proaspătă cu până la 70%.
img_sewage
Spălătoria noastră auto OMV TopWash este echipată cu sisteme avansate de tratare a apelor uzate care gestionează și tratează eficient apele reziduale generate în timpul procesului de curățare. Printr-o serie de procese de filtrare și tratare, eliminăm reziduurile, uleiurile și alți poluanți din apele uzate înainte ca acestea să fie evacuate în siguranță.
img_sustain bio
Prin utilizarea detergenților biodegradabili, reducem eliberarea de substanțe chimice nocive în ecosistem. Acești detergenți sunt concepuți pentru a se descompune în substanțe inofensive, reducând la minimum impactul asupra căilor navigabile și a habitatelor faunei sălbatice.
img_sustain electricity
În locațiile noastre, ne angajăm să reducem la minim consumul de energie electrică, înțelegând importanța reducerii amprentei noastre de carbon și a contribuției la un viitor sustenabil.

Selector Ulei