Contact OMV Grup

Logout
Site-uri OMV Group
Închide
img_headercarcare

Produse pentru îngrijirea exterioară a mașinii

Cele mai expuse suprafețe ale mașinii tale au nevoie de produse de cea mai înaltă calitate. Tocmai de aceea, produsele OMV Top Wash create special pentru îngrijirea exterioară oferă rezultate excelente pentru curățare.

img_solutieroti

Beneficiile produsului:

 • Efect de curățare ridicat.
 • Potrivit pentru jante din aliaj și oțel.
 • Îndepărtează rugina.

Soluția de curățare pentru roți este un produs special de curățare foarte eficient, creat pentru aplicarea pe jante din aliaj și oțel. Pe lângă îndepărtarea murdăriei obișnuite de drum, produsul curăță și murdăria mai greu de îndepărtat, ca de exemplu reziduurile rămase în urma frânării. Deosebit de blând cu materialul, produsul nu atacă suprafața jantei, nici șuruburile roții.

Instrucțiuni de utilizare:

Înainte de a aplica produsul, e important ca roțile să se răcească. Apoi, rotește duza în poziția de pulverizare și aplică uniform detergentul pentru roți de la o distanță scurtă. Lasă să stea 2-3 minute și folosește o perie pentru murdăria greu de îndepărtat, pentru a crește eficiența curățării. Clătește bine roțile cu multă apă. Produsul nu trebuie folosit în soare puternic și nu este recomandat să fie aplicat pe roțile fierbinți. Pentru jantele nevopsite din aliaje ușoare sau aluminiu e necesar să parcurgi recomandările producătorului de roți înainte de a aplica produsul. Nu este potrivit pentru suprafețe cromate.

img_dezghetareparbriz

Beneficiile produsului:

 • Aplicare simplă și precisă.
 • Recipient creat din 100% plastic reciclat.
 • Efect de dezghețare în doar câteva secunde.
 • Protecție temporară.

Această soluție contribuie la dezghețarea geamurile înghețate în câteva secunde. Îndepărtează gheața din sticlă și protejează temporar pentru a asigura o vedere clară în jur.

Instrucțiuni de utilizare:

Aplică produsul pe suprafața înghețată și lasă-l să acționeze timp de câteva secunde. Apoi, încearcă să îndepărtezi gheața cu o lavetă sau cu un burete. Repetă procedura. În cazul în care te confrunți cu un strat de gheață mai gros, este recomandat să folosești o racletă.
 

img_ Soluție pentru îndepărtare insecte OMV Top Wash 500ml

Beneficiile produsului:

 • Aplicare simplă și precisă.
 • Îndepărtează murdăria în câteva secunde.
 • Poate fi aplicat pe mai multe tipuri de suprafață.
 • Recipient creat din 100% plastic reciclat.

Soluția de îndepărtare a insectelor este un detergent special pentru îndepărtarea reziduurilor de insecte de pe geamuri, oglinzi și faruri, dar și de pe vopsea, plastic, piese cromate și caroserie. Formula sa îl face potrivit și pentru îndepărtarea murdăriei solicitante, iar soluția de îndepărtare a insectelor poate fi folosită înainte de a intra în spălătoria auto.

Instrucțiuni de utilizare:

Rotește duza în poziția de pulverizare și aplică agentul de îndepărtare a insectelor pe zonele murdare.
Lăsă-l să acționeze timp de 1–2 minute și folosește un burete sau o perie specială pentru murdăria greu de îndepărtat, pentru a crește eficiența curățării. Apoi clătește cu apă și, dacă este necesar, repetă procedura. Nu este recomandat să folosești soluția pe lac deteriorat, în lumina directă a soarelui și pe caroseria fierbinte.

img_windowcleaner

Beneficiile produsului:

 • Aplicare simplă și precisă.
 • Îndepărtează murdăria în câteva secunde.
 • Poate fi aplicat pe mai multe tipuri de suprafață.
 • Recipient creat din 100% plastic reciclat.

Soluția pentru curățarea geamurilor de la OMV este un agent de curățare puternic pentru geamurile vehiculelor, farurile, oglinzile sau orice alte suprafețe de sticlă. Este un produs de curățare universal care poate fi folosit pentru curățarea exterioară și interioară tocmai pentru a îndepărta diferite tipuri de murdărie persistentă.

Instrucțiuni de utilizare:

Rotește duza în poziția de pulverizare și aplică soluția de curățare a geamurilor pe toate zonele murdare. Întinde cu o lavetă moale, fără scame (lavetă din microfibră) și lăsă să acționeze. După aceea, șterge detergentul fără urme cu o laveta uscată (de hârtie) sau cu o zonă uscată a lavetei din microfibră de la OMV. Repetă dacă este necesar și îndepărtează murdăria cu un burete.
 

img_lavetaexterior

Beneficiile produsului:

 • Ideală pentru a lustrui exteriorul mașinii și alte suprafețe.
 • Material care se usucă rapid.
 • Poate fi spălat la mașină.  

Laveta din microfibră este creată pentru a curăța suprafețe vopsite și lucioase, precum caroseria mașinii, părțile cromate, sticlă etc. Este realizată din 80% poliester și 20% poliamidă. Datorită structurii sale fine, ajută la lustruirea suprafețelor ușor și eficient. Laveta nu lasă fire, poate fi reutilizată și se poate spăla în mașina de spălat rufe.

Instrucțiuni de utilizare:

Poate fi folosită uscat sau umed, în funcție de tipul de murdărie. Nu este recomandat să fie utilizată împreună cu orice substanță ce poate conține clor, pentru că reduce din eficiența lavetei.

Selector Ulei