Contact OMV Grup

Logout
Site-uri OMV Group
Închide
img_headerinteriorcarcare

Produse pentru îngrijirea interioară a mașinii

Gama diversă de produse OMV TopWash pentru interior îți oferă tot ce ai nevoie pentru curățarea și îngrijirea profesională a principalelor suprafețe interioare ale mașinii.

img_lavetamicrofibrainterior

Beneficiile produsului:

 • Structura fibrelor adaptată pentru curățarea suprafețelor interioare.
 • Material care se usucă rapid.
 • Poate fi spălat la mașină.  

Laveta din microfibră de la OMV este concepută pentru curățarea și lustruirea ușoară a suprafețelor interioare precum bordul, materialele plastice, tapițeria din piele etc. Este realizată din 80% poliester și 20% poliamidă. Compoziția acestui produs asigură îndepărtarea murdăriei și nu lasă fire. Este reutilizabilă și poate fi spălat în mașina de spălat.

Instrucțiuni de utilizare:

Poate fi folosită uscat sau umed, în funcție de tipul de murdărie. Nu este recomandat să fie utilizată împreună cu orice substanță ce poate conține clor, pentru că reduce din eficiența lavetei. 
 

img_Soluție de curățare a textilelor OMV TopWash 500ml

Beneficiile produsului:

 • Aplicare simplă și precisă.
 • Putere ridicată de curățare.
 • Reîmprospătează culoarea și neutralizează mirosul.
 • Recipient creat din 100% plastic reciclat

Soluția de curățare pentru textile de la OMV este un agent de curățare puternic care a fost dezvoltat pentru îngrijirea igienică a interiorului mașinii, prin îndepărtarea murdăriei de pe tapițerie, covoare și alte țesături. Formula puternică asigură o curățare excelentă și neutralizează mirosurile neplăcute rapid, pentru o lungă perioadă de timp. Chiar și petele greu de curățat sunt îndepărtate ușor și eficient. Mai mult, detergentul pentru textile de la OMV împrospătează culorile și protejează temporar împotriva recontaminării.

Instrucțiuni de utilizare:

Aplică produsul în mod egal pe zona murdară și șterge cu o lavetă, burete sau perie. După ce s-a uscat, folosește aspiratorul sau adună praful cu o lavetă din microfibră. Este recomandat să aplici produsul pe întreaga suprafață pentru a evita diferența de culoare între zonele tratate și cele netratate.

img_ Șervețele pentru interiorul mașinii OMV TopWash

Beneficiile produsului:

 • Efect mat cu un parfum proaspăt.
 • Aplicare simplă.
 • Pachet reutilizabil cu deschidere și închidere ușoară.
 • Gata de utilizarea imediată.

Șervețelele pentru interior sunt făcute special pentru a curăța, îngriji și proteja interiorul mașinii. Un pachet conține 24 de bucăți. Șervețelele pot fi folosite imediat și aplicate pe diverse materiale, cum ar fi plasticul, vinilul, lemnul sau altele. Aspectul mat este păstrat, iar șervețelele asigură un efect antistatic.

Instrucțiuni de utilizare:

Scoate șervețelele din pachet și aplică pe orice suprafață în mod egal. Nu folosi șervețelele pe suprafețe precum sistemul de navigație al mașinii. După folosire, pachetul trebuie închis pentru a evita uscarea șervețelelor. Durata de păstrare a pachetului desfăcut este de 6 luni.

Beneficiile produsului:

 • Lasă o aromă proaspătă imediat după utilizare.
 • Oferă un strat antistatic pe suprafața tratată
 • Previne apariția prafului și murdăriei

Spray-ul pentru interior OMV este un produs de protecție pentru tratarea și întreținerea materialelor plastice din interiorul mașinii. Este disponibil în două arome: VANILLA și NEW CAR și ambele oferă un parfum proaspăt și o nouă strălucire bordului. În plus, are un efect antistatic și protejează plasticul pentru a nu deveni casant.

Instrucțiuni de utilizare:

Agită bine înainte de utilizare. Îndepărtează capacul și aplică produsul pe o lavetă din microfibră. După aceea, poți folosi laveta pentru a șterge întreaga suprafață. Nu este recomandat să folosești produsul pe suprafețe fierbinți, piele, oțel, pedale sau display.

Odorizanții OMV sunt disponibili în 8 arome pe suport de carton si 12 arome format fiolă.

Selector Ulei