Contact OMV Grup

Logout
Site-uri OMV Group
Închide
img_header_uleiuri1100x367

Uleiurile OMV de performanță

Lubrifianții OMV sunt concepuți pentru a face față oricăror provocări din calea ta. Am utilizat cele mai noi tehnologii pentru produsele noastre, ca să îți oferim cea mai bună formulă pentru vehiculul tau. Gama de lubrifianți OMV pune la dispoziție uleiuri de calitate superioară pentru orice domeniu operațional.

img_1_OMV_MOTOR_OIL_PREMIUM_GF_0W-20_ro

Uleiul de motor OMV Premium GF SAE 0W-20 este un ulei de motor sintetic conceput pentru motoarele de înaltă performanță cu turbocompresor, benzină supraalimentată, cu injecție cu mai multe supape, care se găsesc în mașinile de pasageri, SUV-uri și furgonete ușoare. În plus, este dezvoltat pentru a îndeplini cerințele provocatoare pentru mașinile hibride, unde economia de combustibil și reducerea CO2 sunt importante. Produsele sunt potrivite pentru utilizarea a multor vehicule fabricate de Honda, Nissan, Ford, Chrysler și etc. unde sunt recomandați lubrifianții precum ILSAC GF-5 și API SN.


Beneficii:

 • Protecție îmbunătățită împotriva depunerilor și formulă redusă de cenușă
 • Proprietăţi excelente de curgere la temperatură joasă
 • Protecție excelentă la uzură
 • Pregătit pentru mașini hibride

Specificații tehnice:
Specificații:  
ILSAC GF-5, API SN/Resource conserving, GM Spec, Ford WSS-M2C-947A, Chrysler MS6395

img_2_OMV_MOTOR_OIL_PREMIUM_NT_5W-40_ro

Uleiul de motor OMV MOTOR OIL PREMIUM NT 5W-40 este un produs sintetic creat în conformitate cu cele mai avansate tehnologii și este special conceput pentru lubrifierea motoarelor de autoturisme, camioane ușoare și camionete. Acest ulei de motor multigrad este potrivit pentru autoturismele care operează într-un interval vast de temperaturi și condiții variabile. Este recomandat atât pentru motoarele de înaltă performanță pe benzină, cât și pentru motoarele diesel de mare capacitate.
Beneficii:

 • Protecție avansată la coroziune
 • Proprietăți excelente de curgere la temperaturi foarte scăzute
 • Protecție împotriva uzurii

Specificații tehnice:
Specificații:
ACEA A3/B4, API SN/CF, ILSAC GF-3

Îndeplinește cerințele:
BMW Lonlife-01, FIAT 9.55535-M2/N2, Opel GM-LL-B-025, PORSCHE A40, PSA B71 2296, RENAULT RN 0710/0700, MB 226.5 

Aprobare: 
MB-Approval 229.5, VW 502 00 / 505 00

img_3_OMV_MOTOR_OIL_Special_C2C3_SAE_5W-30-NOU_ro

OMV MOTOR OIL special C2/C3 SAE 5W-30 este un ulei de motor cu performanță premium cu SAPS scăzut (cenușă sulfatată, fosfor și sulf), creat din componente de bază sintetice și aditivi de tehnologie avansată.

Beneficii:

 • Protecție maximă la uzură, coroziune și depuneri
 • Stabilitate excelentă la temperaturi înalte
 • Prelungește durata de viață a sistemelor de evacuare

Specificații tehnice:
Specificații:  
ACEA C2/C3-16, API SN 

Îndeplinește cerințele:
MB 229.31, GM-LL-A-025/GM-LL-B-025; BMW Longlife-04

Aprobare:
MB-Approval 229.51, MB-Approval 229.52; VW 505 01/ 505 00

img_4_OMV_MOTOR_OIL_Special_C4_SAE_5W-30_ro

OMV MOTOR OIL SPECIAL C4 SAE 5W-30 este un ulei de motor sintetic, multigrad de ultimă generație, dezvoltat special pentru motoarele moderne Renault. Formula sa pe bază de componenți sintetici combină aditivi cu SAPS scăzut (cenușă sulfatată, fosfor și sulf) și asigură cea mai bună compatibilitate cu dispozitivele de post-tratare a gazelor de eșapament.

Beneficii:

 • Cea mai nouă tehnologie de aditivi
 • Reduce uzura, în special în faza de încalzire a motorului
 • Prelungește longevitatea motorului prin reducerea frecării și prin menținerea curată a motorului

Specificații tehnice:
Specificații:  
ACEA C4 

Îndeplinește cerințele:
Renault RN 0720, MB 226.51, MB 229.51

img_5_OMV_MOTOR_OIL_Special_FO_SAE_5W-30_ro

Uleiul OMV MOTOR OIL SPECIAL FO SAE 5W-30 este un ulei de motor de înaltă performanță, creat din componente de bază sintetică. Este proiectat pentru motoarele moderne Ford pe benzină și diesel, cu sau fără încărcare turbo. Tehnologia avansată de aditivi oferă cea mai mare fiabilitate, chiar și pentru intervale lungi de întreținere.

Beneficii:

 • Protecție excelentă la uzură
 • Intervale lungi de schimb ale uleiului
 • Reduce uzura și asigură longevitate maximă motoruluiSpecificații tehnice:
Specificații:  
ACEA A5/B5, API SL

Îndeplinește cerințele:
Ford WSS-M2C913-D, compatibil cu modele Ford WSS-M2C913-A/B/C; RN 0700; STJLR 03.5003

img_6_OMV_MOTOR_OIL_Special_FE_SAE_0W-20_rp

OMV MOTOR OIL Special FE SAE 0W-20 este un ulei de motor sintetic de performanță premium, cu economie de combustibil, conceput cu aditivi de tehnologie avansată pentru a îndeplini cerințele VV / Audi 508 00/509 00. În plus, este dezvoltat pentru a îndeplini cerințele provocatoare pentru mașinile hibride.
Produsul este dezvoltat pentru utilizarea autoturismelor pe benzină (injecție directă și indirectă) și diesel, precum și a vehiculelor comerciale ușoare echipate cu filtre de particule diesel (DPF). Uleiul de motor nu este compatibil cu specificații active și învechite ale uleiului de motor VW/Audi.


Beneficii:

 • Protecție excelentă la uzură
 • Intervale lungi de schimbare a uleiului și ciclul de viață al filtrului de particule
 • Pregătit pentru mașini hibride

Specificații tehnice:
Specificații:  
ACEA C5-16, API SN, VW 508 00/509 00, Porsche C20

img_7_OMV_MOTOR_OIL_Special_UP_SAE_5W-30_ro

Uleiul OMV MOTOR OIL SPECIAL UP SAE 5W-30 este un ulei de motor sintetic conceput pentru modelele Volkswagen, Audi, Seat și Skoda, cu motoare pe benzină și diesel, care permite intervale extinse de schimb ale uleiului. Este perfect compatibil cu motoare cu injecție directă de combustibil și cu toate tipurile de dispozitive de post-tratare de evacuare.

Beneficii:

 • Cea mai performantă ultimă tehnologie de aditivi
 • Proprietăți excelente de curgere la temperaturi foarte scăzute
 • Intervale lungi de schimb ale uleiului

Specificații tehnice
Specificații:  
ACEA C3, API SN 

Îndeplinește cerințele:
BMW Longlife-04, MB 229.51, Porsche C30 

img_8_OMV_MOTOR_OIL_Advanced_SAE_15W-40_NOU_ro

Uleiul OMV MOTOR OIL ADVANCED SAE 15W-40 este un ulei de motor multigrad potrivit pentru folosirea pe tot parcursul anului la autoturismele cu motor pe benzină sau diesel. Acest ulei de motor mineral este dezvoltat special pentru a satisface cerințele motoarelor moderne, atât pe benzina, cât și diesel. 

Specificații tehnice:
Specificații:  
ACEA A3/B3, API SL/CF

Îndeplinește cerințele:
MB 229.1, VW 501 00/505 00

img_9_OMV_MOTOR_OIL_Extra_SAE_10W-40 _ro

Uleiul OMV MOTOR OIL EXTRA SAE 10W-40 este un ulei multigrad sintetic cu o formulă unică. Produsul este dezvoltat cu o bază specială de componente și o tehnologie avansată de aditivi, pentru a întâlni și a depăși cele mai recente cerințe OEM pentru uleiurile de motor pe benzină și diesel.

Specificații tehnice:
Specificații:  
ACEA A3/B4-16, API SN/CF

Îndeplinește cerințele:
PSA B71 2300, RENAULT RN 0700/0710, MB 226.5, VW 502 00 / 505 00

img_10_OMV_MOTOR_OIL_Motorbike_2T_ro

Uleiul OMV MOTOR OIL MOTOR BIKE 2T este un ulei de motor sintetic destinat lubrifierii premixate a motoarelor pe benzină în doi timpi care ard atât benzină cu plumb, cât și benzină fără plumb. Lubrifiantul poate fi folosit la motociclete, motorbike-uri, mopede, scutere, motociclete de zăpadă, motocultoare etc. Raportul de amestec cu combustibil este de 1:50 până la 1:100.

Specificații tehnice:
Specificații:  
API TC, ISO-L-EGD, JASO FD  

Îndeplinește cerințele: TISI

img_11_OMV_MOTOR_BIKE_4T_SAE_10W-50_NOU_ro

Uleiul OMV MOTOR BIKE este un ulei sintetic de motor pe benzină în 4 timpi, conceput pentru a fi utilizat în motoarele moderne pe benzină în patru timpi ale motocicletelor, atât răcite cu aer, cât și cu apă. Oferă o protecție excelentă motorului, cutiei de viteze și ambreiajului umed, utilizat la motocicletele în 4 timpi și asigură cel mai înalt grad de protecție chiar și la o temperatură ridicată sau in condiții severe de funcționare.

Specificații tehnice
Specificații:  
API SL; JASO MA/MA-2

img_12_OMV_ATF_DIII_ro

OMV ATF D III este un fluid de transmisie, care este dezvoltat cu componente aditive avansate de tehnologie sintetică de înaltă calitate. OMV ATF D III este conceput pentru lubrifierea transmisiilor automate la mașini, camioane ușoare, camionete, autobuze, camioane și alte utilaje pentru care se recomandă utilizarea fluidului de transmisie DEXRON III. Poate fi folosit și în transmisii manuale, transmisii cu unități servo și sisteme hidraulice ale autoturismelor, vehiculelor comerciale și de teren, cum ar fi mașinile agricole și de construcție a drumurilor.Specificații tehnice:
Specificații:  
Dexron III, Allison C4

img_13_OMV_GARDENOL_SAE_30_ro

Uleiul OMV GARDENOL SAE 30 este un ulei de motor monograd pe bază de ulei mineral, care a fost dezvoltat pentru lubrifierea mașinilor de tuns iarba în 4 timpi, cu sisteme de răcire pe bază de apă și aer, tractoare mici, sape rotative, suporturi de scule și alte echipamente motorizate utilizate în grădinărit și mentenanța spațiilor verzi. OMV GARDENOL SAE 30 poate fi combinat cu alte uleiuri, dar funcționează la nivelul optim numai atunci când este folosit de sine stătător. Cu clasa sa de vâscozitate SAE 30 asigură o pornire ușoară a sculelor pe baterie sau cu pornire manuală până la o temperatură exterioară de -15°C.


Specificații tehnice:
Specificații:  
API SG 

img_14_OMV_CHAINSAW_OIL_NOU_ro

OMV CHAINSAW OIL este un produs pe bază de minerale dezvoltat cu o compoziție specială de aditivi, care oferă o bună aderență, protecție împotriva uzurii, ruginii și coroziunii. Este recomandat pentru lubrifierea lanțului și a barelor de ghidare ale ferăstrăilor moderne cu lanț. OMV Chainsaw Oil are proprietăți bune de curgere la temperatură scăzută, ceea ce îl face potrivit pentru aplicații în exterior, chiar și în timpul sezonului de iarnă.

img_15_OMV_MOTOR_OIL_UNIVERSAL_TOP_UP_ro

Perfect pentru autoturisme pe benzină și diesel și autoutilitare cu filtrele de particule diesel (DPF) și benzină (GPF). Oferă o gamă largă de temperatură operațională, caracteristici viscometrice foarte bune și stabilitate termică și oxidative. Cea mai bună alegere pentru motoarele cu lampa de control a nivelului de ulei ridicată. Nu se recomandă să utilizați mai mult de 1/4 ulei din cantitatea totală de ulei, într-un interval de schimbare a uleiului.

Selector Ulei