Contact OMV Grup

Logout
Site-uri OMV Group
Închide
img_header_uleiuri1100x367

Creat special pentru motorul mașinii tale

Uleiurile de motor joacă un rol important în menținerea motorului mașinii. Chiar dacă găsirea uleiului potrivit, poate fi de multe ori complicată, cu noile uleiuri OMV Motor Oils, alegerea va fi întotdeauna pe măsura așteptărilor tale. 

img_ OMV MOTOR OIL SPECIAL C2/C3 SAE 5W-30

OMV MOTOR OIL SPECIAL C2/C3 SAE 5W-30

Asigură protecție la uzură și are performanțe excelente atât la temperaturi scăzute, cât și la evacuare redusă a emisiilor de gaze periculoase. Uleiul este compatibil cu filtrul de particule diesel (DPF), dar și cu sistemele de reducere a gazelor cu catalizator cu trei căi (TWC) și este recomandat pentru OEM-urile japoneze precum KIA și Hyundai.

img_OMV MOTOR OIL UNIVERSAL TOP UP

         

OMV MOTOR OIL UNIVERSAL TOP UP

Perfect pentru autoturisme pe benzină și diesel și autoutilitare cu filtrele de particule diesel (DPF) și benzină (GPF). Oferă o gamă largă de temperatură operațională, caracteristici viscometrice foarte bune și stabilitate termică și oxidative. Cea mai bună alegere pentru motoarele cu lampa de control a nivelului de ulei ridicată. Nu se recomandă să utilizați mai mult de 1/4 ulei din cantitatea totală de ulei, într-un interval de schimbare a uleiului.

img_OMV ATF D III OIL

OMV ATF D III OIL  

Este un ulei de transmisie automată creat pentru sisteme avansate de aditivi. Recomandat pentru ungerea transmisiilor automate în mașini și autovehicule ușoare, autoutilitare, autobuze, camioane și alte utilaje cu ulei de transmisie DEXRON III. Potrivit și pentru transmisiile manuale, transmisiile cu unități servo și sisteme hidraulice ale autoturismelor, vehicule comerciale și off-road, mașini și echipamente pentru construcții de drumuri și drumuri, în special în aplicații marine.

Selector Ulei