Contact OMV Grup

Logout
Site-uri OMV Group
Închide
img_header_coffee

Cafeaua VIVA

Pentru momentele în care ești mereu în mișcare, sau în care ai nevoie de un strop de energie la începutul zilei, dar și după program, cafeaua VIVA este exact ceea ce ai nevoie să-ți cucerești ziua și să te bucuri de un gust desăvârșit.

Calitatea cafelei noastre este la fel de importantă precum carburanţii noștri. Fiecare ceașcă de VIVA Cafe este preparată din boabe de cafea atent selecționate, de la fermieri cu care colaboram direct, in sistemul Direct Trade  – știm exact din ce plantație provine cafeaua noastră, cum a fost crescută, ce metode s-au folosit pentru a o procesa și de ce are un gust atât de bun. Acest lucru ne permite să construim o relație mai strânsa cu fermierii, asigurându-ne că primesc o plată corectă pentru munca lor.

Apoi colaboram cu prestigioasele prăjitorii Gimoka, cu o experiență de peste 30 de ani în prăjirea cafelei, rezultatul fiind o aroma unică, armonioasă si un gust bogat în fiecare ceașcă.

Echipa VIVA îți pregătește cu atenție specialități delicioase din cafeaua Single Origin 100% Arabica sau blend VIVA Classic Selection, pe care le poți servi într-o experiență completă cu apă și un biscuit. Dacă ești pe grabă, le poți lua și to-go.

Selector Ulei