Contact OMV Grup

Logout
Site-uri OMV Group
Închide
PU@VIVA_1100x367

Cel mai apreciat barista din România este acum prieten cu Cafeaua VIVA

Cine este Paul Ungureanu?

PU@VIVA_Stamp

Paul Ungureanu, 32 ani, pasionat de cafea de 14 ani. Paul este cel mai apreciat barista din Romania cu  4 titluri de campion național in competițiile de profil. Mai mult, Paul a câștigat si locul 3 în întreaga lume*. S-a alăturat echipei noastre pentru a face dintr-o cafea bună, una și mai bună.

Zi de zi, in stațiile OMV, colegii noștri pregătesc mii de cafele VIVA. Paul a susținut cursuri de pregătire a colegilor din stațiile de distribuție,  pentru ca tu să te bucuri de cea mai bună cafea VIVA.

De ce un barista?

De la primul bob de cafea cules și până la ultima picătură de cafea sorbită cu plăcere, cafeaua nu mai are nici un secret pentru un barista.

PU@VIVA_caravana

La cursurile de specializare, un barista ajunge să cunoască caracteristicile sortimentelor de cafea, metodele de extracție și prăjire a boabelor, creează rețete pe bază de cafea și desene cu cremă de lapte „latte art”. Mai mult decât atât, barista este cel care optimizează setarea aparatului de cafea (râșnirea boabelor, presiunea apei, timpul de filtrare) și întreținerea acestuia, pentru a obține maxim de aromă și corp pentru cafeaua preparată.

*World Coffee in Good Spirits Competition, 2015

 

Doi comedianți și cel mai apreciat barista din România. Vezi prima întâlnire dintre Vio, Costel și Paul Ungureanu, de la VIVA Café!

 

Lapte? Zahăr? Miere polifloră? Ce e ok să pui în cafea? Vio și Costel au întrebat, Paul Ungureanu, cel mai apreciat barista din România, a răspuns. Vezi ce s-a întâmplat la VIVA Café!

Ești curios ce gusturi ar trebui să regăsești în cafea? Vio și Costel au încercat să ghicească, la VIVA Café. Vezi reacția lui Paul Ungureanu, cel mai apreciat barista din România!

Care este cafeaua cea mai tare? Vio a zis că e cafeaua lungă, Costel, espresso. Ai aici răspunsul corect, direct de la Paul Ungureanu, cel mai premiat barista din România!

EXPERIENȚA COMPLETĂ A CAFELEI cu Paul, Vio și Costel

Selector Ulei