Contact OMV Grup

Logout
Site-uri OMV Group
Închide
PU@VIVA_1100x367

Cel mai apreciat barista din România este acum prieten cu Cafeaua VIVA

Cine este Paul Ungureanu?
 

PU@VIVA_Stamp

În mâinile lui Paul Ungureanu, 18 ani de pasiune pentru cafea s-au transformat în performanțe impresionante. Abilitățile lui în lumea aromată a cafelei și cele 6 titluri de campion național, îl fac pe Paul cel mai apreciat barista din România. Mai mult, în 2022 a devenit locul 2 în întreaga lume*, depășindu-și titlul anterior de locul 3 mondial**. S-a alăturat echipei OMV în misiunea noastră de căutare și savurare a celor mai bune sortimente de cafea.

*World Cezve | ibrik Championship, 2022
**World Coffee in Good Spirits Competition, 2015

 

Doi comedianți și cel mai apreciat barista din România. Vezi prima întâlnire dintre Vio, Costel și Paul Ungureanu, de la VIVA Café!

 

Lapte? Zahăr? Miere polifloră? Ce e ok să pui în cafea? Vio și Costel au întrebat, Paul Ungureanu, cel mai apreciat barista din România, a răspuns. Vezi ce s-a întâmplat la VIVA Café!

Ești curios ce gusturi ar trebui să regăsești în cafea? Vio și Costel au încercat să ghicească, la VIVA Café. Vezi reacția lui Paul Ungureanu, cel mai apreciat barista din România!

Care este cafeaua cea mai tare? Vio a zis că e cafeaua lungă, Costel, espresso. Ai aici răspunsul corect, direct de la Paul Ungureanu, cel mai premiat barista din România!

EXPERIENȚA COMPLETĂ A CAFELEI cu Paul, Vio și Costel

Selector Ulei