Contact OMV Grup

Logout
Site-uri OMV Group
Închide
VIVA El Salvador_Header_1100x367_v1_RO

În căutarea aromei perfecte

Cafeaua VIVA Direct Trade El Salvador

Cu noile boabe de cafea VIVA Direct Trade El Salvador, îți aducem în stațiile OMV savoarea unică a cafelei din zona muntoasă El Bálsamo, bogată în minerale! El Salvador este un loc fermecător și casa aromatelor boabe de cafea, cu gust delicat, ușor dulce și aciditate scăzută. Culese manual din apropierea vulcanului San Salvador, boabele de cafea sunt sortate, curățate de pulpă, iar după spălare, sunt lăsate să se usuce la soare.

Comerțul direct (Direct Trade)– Calea directă spre cafea
 

img_viva coffee_poza 1_Direct_Trade_2400x1350_RO_ro

O cafea bună nu se rezumă doar la gustul său, ci și la oamenii care o cultivă. Conceptul de comerț direct ne ajută acum să facem un pas mai departe, scurtând lanțul de aprovizionare. Boabele de cafea sunt cumpărate direct de la fermieri, fără intervenția altor intermediari, iar acest lucru permite fermierilor să negocieze propriile prețuri și să-și asigure un trai mai durabil.

Reginele cafelei

img_VIVA coffee_poza2_collage_Frauen_RO

Boabele de cafea VIVA Direct Trade El Salvador sunt cultivate și recoltate exclusiv de către femeile din Salvador, care în viața de zi cu zi sunt adesea lipsite de vocea și independența lor. Pe lângă îngrijirea copiilor și treburile casnice, ele sunt de obicei desemnate la munca de teren pentru a asigura traiul familiei, dar fără a avea o cunoaștere adecvată a modului cel mai bun de a cultiva câmpurile.

Odată cu înființarea Alianței Internaționale a Femeilor Producătoare de Cafea (IWCA), s-a găsit o modalitate de a promova și sprijini aceste femei în toate aspectele industriei cafelei. De la cultivarea câmpurilor, până la construirea propriilor afaceri, scopul este întotdeauna acela de a le oferi mai multă independență și un viitor mai bun.

Alianța Internațională a Femeilor Producătoare de Cafea

Organizația non-profit „International Women’s Coffee Alliance” își propune să împuternicească femeile din domeniul cafelei și să le instruiască în practicile agronomice ale producției de cafea de specialitate. Acest lucru asigură faptul că femeile culegătoare de cafea din El Salvador, cunoscute și sub numele de „caficultoras”, sunt împuternicite să-și gestioneze în mod corespunzător propria afacere și propriul proces comercial de cafea.

Cum a început totul

img_VIVA coffee_gallery_Frauen_1_RO
img_VIVA coffee_gallery_Frauen_2_RO_6428
img_VIVA coffee_gallery_Frauen_3_RO_6428_43293
img_VIVA coffee_gallery_Frauen_8_RO_6428__69533...
img_VIVA coffee_gallery_Frauen_9_RO
img_VIVA coffee_gallery_Frauen_13_RO
img_VIVA coffee_gallery_Frauen_15_RO
img_VIVA coffee_gallery_Frauen_17_RO
img_VIVA coffee_gallery_Frauen_19_RO
img_VIVA coffee_gallery_Frauen_20_RO
img_VIVA coffee_gallery_Frauen_21_RO
img_VIVA coffee_gallery_Frauen_22_RO
img_VIVA coffee_gallery_Frauen_23_RO
img_VIVA coffee_gallery_Frauen_24_RO
img_VIVA coffee_gallery_Frauen_25_RO

Încă din primii ani, femeile au învățat totul despre cafea. De la tehnicile de cultivare și de cules, până la mecanica marketingului cafelei, iar de atunci, și-au extins continuu cunoștințele despre îngrășăminte și soiurile de cafea. Prima recoltă a fost modestă, dar de o calitate deosebită.

Află mai multe despre VIVA Direct Trade El Salvador 

     

Selector Ulei