Contact
Site-uri OMV Group
Site-uri OMV Group
OMV Websites
OMV www.omv.com/en Austria www.omv.at/de-at Bulgaria www.omv.bg/bg-bg Republica Ceha www.omv.cz/cs-cz Germania www.omv.de/de-de Ungaria www.omv.hu/hu-hu Nuoa Zeelanda www.omv.nz/en-nz Norvegia www.omv.no/no-no Serbia www.omv.co.rs/sr-rs Slovenia www.omv.si/sl-si Slovacia www.omv.sk/sk-sk Tunisia www.omv.tn/ar-tn Turcia www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae/en-ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Austria www.omv-gas.at Germany www.omv-gas.de Hungary www.omv-gas.hu Netherlands www.omv-gas.nl
Închide

Experiența cafelei în stațiile noastre

La VIVA Café vrem să satisfacem chiar și cele mai exigente gusturi ale iubitorilor de cafea. 
Te așteptăm pentru o experiență completă a cafelei, începând de la modul de preparare și până la servirea specific italiană, totul într-o atmosferă de cafenea veritabilă.

Dacă ești pe grabă, poți lua cafeaua ta VIVA preferata to-go.

Care este produsul tău favorit de la VIVA Café?

RISTRETTO

25ml
5,99 lei
Bucură-te de aroma inconfundabilă VIVA Café și un gust mai intens într-o experiență concentrată. Regăsești cantitatea de cafea a unui espresso clasic, dar extrasă special folosind o cantitate redusă de apă.
 

ESPRESSO SCURT

50 ml 
5,99 lei
Pentru o experiență intensă a cafelei, alege această băutură complexă, unde aroma şi corpul cafelei sunt într-un echilibru perfect. Poate fi servit cu sau fără lapte. 

ESPRESSO DUBLU

100 ml 
8,99 lei
Pentru cei care vor mai mult, o băutură cu doză dublă de espresso, cu același gust intens, aromat. Poate fi servit cu sau fără lapte.

ESPRESSO LUNG

110 ml 
5,99 lei
Savurează o băutură a cărei rețetă s-a născut la granița dintre Italia si Austria in 1980, adăugând apă fierbinte peste un shot de espresso. 

ESPRESSO DUBLU LUNG

260 ml 
9,99lei
O băutură numai bună pentru dimineți pline sau drumuri lungi, având cel mai mare conținut de cofeină. Inspirată de rețeta originală, din 1980, conține cantitate dublă de espresso și apă fierbinte.

ESPRESSO MACCHIATO

60 ml 
5,99 lei
Espresso cu gust intens, cu un adaos mic de cremă de lapte, suficient pentru a-l face mai cremos și mai dulce.

CAPPUCCINO

120 ml 
6,49 lei
Numele băuturii este inspirat de culoarea robelor purtate de călugării Capucini. Amestecul dintre un Espresso, lapte și cremă de lapte îţi oferă un gust echilibrat și corp cremos.

LATTE MACCHIATO

170 ml 
6,99 lei
Espresso cu lapte și porție generoasă de cremă de lapte. O băutură în care aroma de cafea este mai subtilă, cu corp cremos și gust echilibrat.

CAFFE LATTE XL

330 ml
9,99 lei
Pentru a prelungi plăcerea cafelei, doză dublă de Caffe Latte, cu corp cremos și gust echilibrat.

LAPTE

120ml
1,49 lei
Cea mai bună cafea VIVA e cea care îți place ție. Poți adăuga lapte la orice preparat VIVA Café, pentru a-l face mai pe gustul tău.

Experiența completă a cafelei VIVA, in stație sau 2GO

Ritualul de servire al cafelei VIVA, alături de un pahar de apă* și un biscuit cu scorțișoară își are originile în sudul Italiei:
paharul de apă pregătește papilele gustative, iar biscuitul condimentat cu scorțișoară prelungește aroma acesteia, pentru ca tu să te bucuri mai mult timp de savoarea unică a cafelei VIVA.

 

Dacă ești grăbit și nu poți rămâne la VIVA Café, la fiecare cafea VIVA 2GO vei primi un recipient cu 125ml de apă plată și un biscuit cu scorțișoară, într-o cutie specială**, ușor de folosit în mașină.*se acordă 80ml apă plată la servirea în stație a cafelei VIVA, în zona gastro a magazinului VIVA.
**În limita stocului disponibil.

Căni VIVA to-go de porțelan

Păstrează mai mult timp aroma unică a cafelei VIVA, în cănile de porțelan VIVA Café de 300 sau 400 de ml, pe roșu sau negru.

Cănile sunt rezistente la zgârieturi și se pot spăla la mașina de spălat vase, iar capacul din silicon de calitate superioară va păstra cafeaua fierbinte mai mult timp, atunci când ești pe drum.

Localizator stații

Selector Ulei