Contact
Site-uri OMV Group
Site-uri OMV Group
OMV Websites
OMV www.omv.com/en Austria www.omv.at/de-at Bulgaria www.omv.bg/bg-bg Republica Ceha www.omv.cz/cs-cz Germania www.omv.de/de-de Ungaria www.omv.hu/hu-hu Nuoa Zeelanda www.omv.nz/en-nz Norvegia www.omv.no/no-no Serbia www.omv.co.rs/sr-rs Slovenia www.omv.si/sl-si Slovacia www.omv.sk/sk-sk Tunisia www.omv.tn/ar-tn Turcia www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae/en-ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com/de
Închide

Experiența completă a cafelei VIVA

Ritualul de servire al cafelei VIVA, alături de un pahar de apă* și un biscuit cu scorțișoară, își are originile în sudul Italiei:

Paharul de apă pregătește papilele gustative pentru a putea savura în totalitate gustul cafelei VIVA, iar biscuitul condimentat cu scorțișoară prelungește aroma acesteia,  pentru ca tu să te bucuri mai mult timp de savoarea unică a cafelei VIVA.

Fie că alegi să te bucuri de un Espresso scurt sau un Latte Macchiato, nu uita să completezi experiența cafelei VIVA cu cei doi pași.

Aceeași experiență completă a cafelei, acum și 2GO

NOU! Acum îți oferim experiența completă a cafelei și la pachet. Dacă ești grăbit și nu poți rămâne la VIVA Cafe, la fiecare cafea VIVA to-go vei primi un recipient cu 125ml de apă necarbogazificată (plată) și un biscuit cu scorțișoară, într-o cutie specială**, ca să te poți bucura de ritualul cafelei oriunde.

*se acordă 80ml apă plată la servirea to-stay a cafelei VIVA, în zona gastro a magazinului VIVA

**În limita stocului disponibil

 

Căni VIVA to-go de porțelan

Pastrează mai mult timp aroma unică a cafelei VIVA, în cănile de porțelan. 

Cănile sunt rezistente la zgârieturi și se pot spăla la mașina de spălat vase, iar capacul din silicon de calitate superioară ajută la păstrarea cafelei calde pentru mai mult timp.

Cănile vin în două variante de gramaj, 300 sau 400 de ml, iar fiecare recipient este disponibil în două culori (roșu sau negru). 

Localizator stații

Selector Ulei