Contact
Site-uri OMV Group
Site-uri OMV Group
OMV Websites
OMV Grup www.omv.com Austria www.omv.at Bulgaria www.omv.bg Republica Ceha www.omv.cz Germania www.omv.de Ungaria www.omv.hu Nuoa Zeelanda www.omv.nz Norvegia www.omv.no Serbia www.omv.co.rs Slovenia www.omv.si Slovacia www.omv.sk Tunisia www.omv.tn Turcia www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
Grupul OMV Petrom
OMV Petrom www.omvpetrom.com Petrom www.petrom.ro
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Închide

5 minute de vacanță în Grecia

Îți este dor de Grecia? Aducem noi Grecia la tine! La VIVA Café, te poți bucura de aromele si texturile preparatelor grecești in noile Gyros cu porc sau pui.

Gyros cu porc

270g – 13,99 lei

Carnea fragedă, aromată cu mixturi de condimente grecești este completată perfect de textura crocantă a castraveților murați și de crema de brânză ușor sărată. Toate ingredientele sunt puse la un loc într-o pită fragedă, echilibrată de sosul special Gyros.

        

Gyros cu pui 

280g – 13,99 lei

Pentru o versiune la fel de gustoasă, dar mai ușoara, ți-am pregătit Gyros de pui. Carnea este îmbogățită de prospețimea legumelor de vară și de sosul special Gyros. Iar pentru a echilibra aromele, am învelit mixul de ingrediente într-o pită pufoasă.

        

        

Ayran

320 ml – 4,99 lei

Este băutura pe baza de iaurt care echilibrează aromele preparatelor sărate și aduce o notă de prospețime fiecărei mese.

Localizator stații

Selector Ulei