Contact
Site-uri OMV Group
Site-uri OMV Group
OMV Websites
OMV Grup www.omv.com Austria www.omv.at Bulgaria www.omv.bg Republica Ceha www.omv.cz Germania www.omv.de Ungaria www.omv.hu Nuoa Zeelanda www.omv.nz Norvegia www.omv.no Serbia www.omv.co.rs Slovenia www.omv.si Slovacia www.omv.sk Tunisia www.omv.tn Turcia www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
Grupul OMV Petrom
OMV Petrom www.omvpetrom.com Petrom www.petrom.ro
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Închide

Savurează noile rețete de iarnă de la Chef Samuel

Folosind numai ingrediente de calitate, Chef Sam ți-a pregătit  două rețete perfecte pentru zilele reci si drumurile lungi.
Savurează noile rețete oricând ne vizitezi si ai pofta de un sandwich plin de bunătățuri.

Beef Sandwich by Chef
320 gr - 13,99 lei

Dacă aromele în care te regăsești cel mai mult au accente tradiționale, este foarte posibil ca acest sandwich să devină favoritul tău. Pastrama fragedă de vită este completată de castraveții în oțet și de sosul picant de hrean cu maioneză, iar fulgii crocanți de ceapă coaptă aduc un plus de textură și savoare. Mixul de ingrediente este echilibrat de o bagheta cu cartofi bine rumenită.

Cheese Gourmet Sandwich by Chef
240 gr - 13,99 lei

O combinație aromată de brânzeturi contopite într-un sandwich perfect pentru zilele reci. Descoperă cum se îmbină brânzeturile Camembert, Cedar, Blue Cheese, Emmentaler și Philadelphia cu bucățele crocante de bacon. Multitudinea de arome e scoasă în evidență de confit-ul de ceapă, iar textura sandwich-ului e completată de bagheta multicereale.

*Produsele din imagine sunt cu titlu de prezentare.
*Campanie desfăşurată începând cu 3 decembrie 2019, in limita stocului disponibil.

Localizator stații

Selector Ulei