Contact
Site-uri OMV Group
Site-uri OMV Group
OMV Websites
OMV www.omv.com Austria www.omv.at Bulgaria www.omv.bg Republica Ceha www.omv.cz Germania www.omv.de Ungaria www.omv.hu Nuoa Zeelanda www.omv.nz Norvegia www.omv.no Serbia www.omv.co.rs Slovenia www.omv.si Slovacia www.omv.sk Tunisia www.omv.tn Turcia www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae Borealis websites Borealis Group www.borealisgroup.com
Grupul OMV Petrom
OMV Petrom www.omvpetrom.com Petrom www.petrom.ro
Închide

Noi reţete de vară de la Chef Sam

Chef Samuel le Toriellec s-a întors la VIVA și a pregătit rețete de vară care te vor surprinde! Vei descoperi ingrediente noi, texturi și arome combinate ingenios; fie că preferi carnea rumenită sau un mix fresh de legume, rețetele Fresh by Chef sunt perfecte pentru o masă luată to-go, în oraș.

TURKEY SANDWICH by Chef
260g/ 12,99LEI

O combinație fresh și sățioasă, potrivită chiar și celor mai pretențioși gurmanzi. Te va întâmpina o friptură fragedă de curcan alături de roșii uscate, ambele așezate pe un pat de salată crocantă, lângă dovlecei proaspeți și fâșii de parmezan, totul adus împreună cu ulei de măsline și oțet balsamic. Bagheta semilună cu semințe întregește rețeta atât prin gustul echilibrat, cât și prin forma sa specială, care păstrează ingredientele combinate în interior.
 

BLUE CHEESE SANDWICH by Chef
260g / 9,99 LEI

O alegere răcoroasă, cu blue cheese si un mix de legume perfect alese pentru un plus de savoare și „chill” în zilele călduroase. Brânza cu mucegai albastru nobil întâlnește roșii zemoase, morcov crocant, castraveți răcoritori și ardei kapia copți, toate aduse împreună cu salata verde proaspătă. Mix-ul de texturi si arome se reunește într-o baghetă cu semințe, alături de un sos de iaurt cu lămâie.
 

TURKEY SALAD by Chef
280g / 19,99LEI

Dacă dorești sa mănânci ceva ușor, dar care să îți dea forțe noi pentru agitația urbană, noi zicem că aceasta este alegerea perfecta pentru tine. În stație sau to-go, vei avea parte de ingrediente proaspete și delicioase.

Gustă combinația echilibrată dintre salata verde proaspătă, telemeaua ușor sărată de vacă, castraveții și friptura suculentă de curcan, cu parmezan ras și sos de iaurt și lime. Completează totul cu niște crutoane bine rumenite pentru o experiență savuroasă!
 

BLUE CHEESE SALAD by Chef
325g/ 24,99LEI

Atunci când ți-e poftă de ceva răcoritor, dar îți dorești să fie și nutritiv, Chef Sam are rețeta perfectă: creat pentru zilele călduroase de vară din oraș, mix-ul de telemea de vacă și brânză cu mucegai nobil este completat de salată verde și trei tipuri de ciuperci, morcovi crocanți, ardei copți aromați, totul presărat cu măsline negre. Ți-am făcut poftă?

*Produsele din imagine sunt cu titlu de prezentare.

*Campanie desfăşurată în perioada 1 august - 15 octombrie 2019

Localizator stații

Selector Ulei